Underbart

Sova...

...vill man göra på morgonen. Speciellt när man är sjuk. Såååå sjuk är jag kanske inte. Men jag låter som det och jag borde vila. Men vi hade klämt in extra rep med slagverkarna kl 12 idag så det var bara knata dit. Kul var det, men det känns att man inte är frisk. Speciellt när man springer i trapporna både på vågmannen och i mitt hus, man blir slut på en sekund och halsen skriker åt mig att den inte vill springa och hämnas genom att rivas. Så jävla fegt. Orka bråka genom att göra mig illa, vi kan väl prata om det stället?

Under några minuter idag kände jag att jag plötsligt kunde svälja utan att det gjorde ont, förstår ni hur underbart det är? Men den glädjen varade dock inte så länge. Vad vill du mig? Kan du inte bara säga vad det är så kan vi reda ut det här lugnt och sansat? Svar: *rivriv*. 


Efter lite rice and curry rester promenerade jag iväg till NBV(dans)-möte i förvånandsvärt god tid. Där fick man te och temla och det pratades och planerades en massa mycket och pusslades med alla dansgrupper och tider. Denna termin ska jag ha en barndansgrupp ensam istället för två med Klara. Det ska bli intressant. Både bra och dåligt. Nu får jag iallafall full lön åsså kan jag fokusera på en dansgrupp. Har inte tid att tänka på två egentligen ju. Jag tog den på tisdagar istället för att ta flera grupper på söndagar som jag hade småtänkt litegrann. Men jag vill hellre ha tisdagsgruppen, de är nåt år äldre än den andra och det passar mig bäst. Klara har 3 grupper på söndagar istället^^ Men rätt skönt, då slipper jag tänka på att jag måste upp i tid på söndagar i fortsättningen. Skönt, SKÖNT. Kul hade vi iallafall på mötet måste jag säga. xD Och självklart pratade jag för mycket för vad min hals tycker om menmen!

Idag hade jag iallafall en totalt osminkad dag. Vissa dagar känns det verkligen hemskt att gå omkring utan smink (sad but true), men idag kändes det faktiskt helt okej. SkÖnt om inte annat!


Som lätt som en pannkaka
Vakna plötsligt som en maka








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0