En tur på murberget
Jag älskar dig


Slagverkskonsert utomhus

g

Dansdansdansdansdans

I några dagar nu har jag nästan bara kunnat tänka på dansen och gruvat mig och ojjat mig och peppat mig och brytit ner mig inför dansuppvisningen på ABF. Denna termin har jag dansat mer än nånsin. Jazz, Modernt, Hiphop, Afrikanskt. Plus att vi jobbade med två jazzdanser på jazzlektionen. Jag har oxå brytit ihop mer än nånsin framåt sluttampen, för det har varit så mycket att tänka på. Och jag har ju så hemskt höga förväntningar på mig själv för det mesta. Men tro mig, det har oxå varit roligare än nånsin! Självklart gick det skit i princip alla gånger när vi övade innan, speciellt på genrepet dagen innan. Men som sägnen säger så ska det ju gå skit på genrepet. Och tänka sig, jag har nog aldrig klarat av jazzen så bra som på själva uppvisningen, jag hängde med på saker jag aldrig hängt med på förut tillochmed. Sjukt. Jag är glad att jag är så kritisk på övningar och inte på uppvisningar/konserter. Hade nog ändå varit värre om det var tvärtom. Jag tror aldrig nånsin jag varit ledsen/på dåligt humör under/efter en uppvisning/konsert.

Och mina jazzdansare som jag är ledare till, gud så duktiga dom var! Jag är så stolt. Det är nästan det roligaste tror jag, att ha en egen grupp. Jag, Malin och Willson fick en liten chokladask som tack för våra ledarskap.


Här är iallafall en av danserna (nedan). Får se om jag får lägga upp några till för de andra!
I onsdags var dansuppvisningen och efter det fick jag andas ut ett tag. Nu är det nästa grej på G. Allskönsmusik med kapells på teatern ikväll 18-24. Resa till Wien med kapells 06:30 på lördagmorgon. (Vad fan ska man packa..??). Sedan Slagverkskonsert 28:e i Ragunda/döda fallen. Sen andas lite. Sen övaövaöva inför turnén med trion i sommar.
Dansa med kroppen
Inte med hjärnan

Elvis!

Jag och Martin såg Glada Hudik-Elvis på teatern igår!!!! Jag fick nästan träningsverk i mungiporna av att skratta och le så mycket. Snackade lite med några från gänget i paus och efteråt oxå. "bakom kulisserna". Ett sånt oerhört härligt gäng. Och mamma-skoog och martins dansanta systrar är det ju heller inge fel på!!:D Jag vill oxå vara bakgrundsdansare nånstans nångång.

Vi fick specialplatser och stod och röjde som bara den i slutet så dansarna nästan blev disraherade;) Men hörrnihörrni, vet ni inte vad jag pratar om alls, så kolla in länken nedan och se de olika klippen om glada hudik teater! Gör det!!

http://svtplay.se/t/133840/elvis_i_glada_hudikDetta kan ni oxå kika på om ni har lust:

http://elrl.blogg.se/2010/october/utkast-okt-25-2010.htmlLife's wonderful

"Det var en gång två bananer som var ute och gick.
En var gul och en var grön.
Den gröna hoppas in i en buske.
Sen hoppas den ut igen och skrämmer den gula bananen.
Vet ni vad han sa då?

- Fan vad omogen du är."


- Citat glada hudik teater.

Kärlek

 

 

Somna med en glass

Vakna som överklass

Mm.

*

"I sagorna går det alltid så bra. Där får dom
kungariket och halva prinsessan."- Tjorven

*

" Tjorven:
Pelle, hur mycket är klockan?

Pelle:
Oj! Hon är fyra.

Stina:
Det kan hon ju inte va.

Tjorven:
Det kan hon väl!

Stina:
Nähä! För morfar sa att jag skulle vara hemma
klockan fyra och det é jag ju inte. "- Vi på saltkråkan

Vilse

Det gäller att hitta nya vägar. Men känner du dig vilsen och rädd så krama ett träd.


Bajs.
Att baka chokladbollar.Somna på pottan
Vakna av råttan

Virke

Att köra virke till majbrasan blir inte alltid som man tänkt sig.

 

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0