En ledig helg

Det märks verkligen här hemma när jag är ledig, alltså på riktigt ledig, inte en helg mitt i terminen. Jag är allmänt gladare och kramas mer. Som gjord för å va ledig! ;) Först jobbade jag på festspelen och hade roligt, sen tillbringade jag tre dagar i Boden med filminspelning till Så ock på jorden och hade hemskt kul där med (ska bli kul att se om man kommer med EN eller kanske TVÅ sekunder^^) och därefter har jag haft en ledig helg och början på sommarlov och tänkte ha det hemskt trevligt faktiskt.
 
I fredags var vår del i filminspelningen plötsligt slut tidigare än väntat (vi var säkert väldigt duktiga^^) så jag fick en halvdag hemma medan Aron var i Kalix. Passade på att möblera om lite och börja fixitrixa lite i lägenheten. Glad och lycklig. Och det blev ju inte sämre av att den lilla lönespecifikationen låg i postlådan när jag kom hem, PLUS ett underbart brev från min syster Malva. Så GLAD jag blev!! Skrattade och grät av allt hon skrev. Underbara människa. På lördagen kom Aron hem och vi grillade och myste med glass, blåbär och irish/kaffe karlsson framför första avsnittet av Sommar med Ernst. Många tycks tycka illa om Ernst, säga vad man vill, men jag tycker han är underbar. Får inspiration till att SJÄLV hitta egna idéer.
 
 
Söndagen spenderades på den underbara marknaden i Öjebyn, den bästa av marknader. Med souvas, den obligatoriska munken, älgkorv och älgsalami, röktorkat bison, jägarsaft, glödkaka (klådda-liknande), pysselpärlor och kedjor och slutligen två par underbara örhängen. Som man säkert märker är ordet underbart ganska passade denna helg. Sen började Aron bygga en trall till balkongen som jag ska olja någon dag. Fattas bara ett bord dit sen då. Och framåt kvällen blev det mumsig middag och ett par avsnitt av Rederiet (där det var många som började pussas och sånt så Aron gömde sig under en filt..^^).
 
 
Utöver allt detta så fick jag lite nageltrång på marknaden så vi köpte en nagelsax så jag kunde klippa stortånaglarna. Tänkte att någon kanske ville veta. Strumpbyxorna blev lite håliga därtill, vilket jag tänkte dela med mig en bild av nedan. Varsågod! Hoppas fler än jag haft en underbar helg!
 
               
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0