Tillhörande slagverksefterfest

Middag på logen:

Hemma hos mig:

Genrep i bilder


Nästan fullsatt genrep oxå såg det ut som. Berne tog lite underbara blider hon:

(foto: amanda berneblad)Dags att knyta sig för natten

Tack och bock och av med hatten

*

Slagverkskonsert utförd, och nu är både jag och ensemblen 20 år

Har fått massa fler bilder av Amanda som kommer snart nångång oxå!


:D

Heldag på logen

Det låter lyxigt va?^^ Jo det var väldigt roligt i början, men ju längre tiden gick desto mer insåg man hur lång den här dagen var. I slutet gick jag runt och hade nå form av sömnbrist-pms. Jag kan bli en riktig surkärring alltså, har svårt att låtsas vara glad och pigg när jag inte är det. Blir mest vresig och klagar när nåt inte är där det ska vara. Onödigt. Ingens fel ju, det är inte så lätt att hålla reda på allt detta slagverk. Helt sjukt att vi lyckas tillsist. Hoppas dock ingen kände att min surhagga gick ut över dom för mycket... Inte meningen... Jag försöker faktiskt. Men ibland slänger jag ur mig nåt i stil med "men var fan är den trumman nu då, vem har tagit min trumma?". Men somsagt, det räcker med att nånting inte råkar vara exakt där nån tror, åsså tar man nåt annat, som är nån annans, åsså måste nästa ta nåt annat som är nån annans, åsså blir det en ond cirkel. Det är så det är och så det måste bli ibland. Så jag blejmar inte nån! (kom inte på nåt svenskt ord för blame).

 

Alla är iallafall sjukt duktiga!:D Detta kommer bli en superkonsert. Imorn kommer jag vara glad, det vet jag. Det finns inte att vara nåt annat på konsert. Lite såhär såg dagen ut:

 

 

 

Sov som en trumma

Vakna och flumma

Morfarn

Åt middag i Östersjäland där kära morfar var och hälsade på. Trevligt. Han m fl ska även komma på slagverkskonserten!

 

Han grattade mig lite efterskott oxå med en mp3 han hade fått med nåt erbjudande (asbra, har inte haft nån fungerande på väldigt länge. Jag är väl den enda i världen snart som aldrig haft en ipod. Förutom Emil som inte visste vad det var.) Åsså ett paket som var inslagen som om ett litet barn gjort det med massa tejp. "Lite barnslig present kanske" sa han, haha. Och sen hjälpte han till att riva upp paketet som en galning. Haha xD Han är bra min morfar. Den bästa vågar jag faktiskt påstå.

 

(Morfar och Alvin förra julen!)

 

 

Imorgon rodda och repa och bära heeeela dagen från kl 8. Bli finfint dä!

 

 

Sov som en mört

Vakna bestört

Underbart är Kraa

Kraa - Finns underallt by Groover Recordings

Ur fas?

Sa jag att jag var ur fas? Jomen serru sånt kan ändras drastiskt. Nu är jag på banan igen! Awesoooooome!

Imorgon blir det rodda slagverk till logen och ha sig. En hel slagverkshelg väntar med rodd, ljus- och ljud-rep, roddrep, genrep för allmänheten kl 13 på lördag, konsert kl 18 (slutsålt!). Och sen slagverksfest som vanligt, sen upp tidigt söndag och rodda tillbaks allt. Puh!:DSen börja jobba! (min jazzdansgrupp startar då). Tror att jag ska få ihop några stycken:) Men vet ni några fler 11-13åringar som vill dansa så hör av er! Eller säg åt dom att komma och testa gratis nu på söndag!:))

Sjung och var glad
Varendaste rad

Lunchkonsert

Idag kl 12 har vi en liten lunchkonsert uppe på kapells. härnösandfolkhögskola, i aulan. Välkomna!

Vi kommer att spela ett och par punkter ur slagverkskonserten, så är man inte i Härnösand på lördag och missar både konserten och genrepet så kan man komma idag!(foto; Håkan Kvam)

ur fas

 

 

sov

Titta vilket fint träd jag fick av Klara när jag fyllde år
Efter dagens förövrigt dåligaste händelse och mest oförståeliga dessutom så tar vi och tänker possitivt och kommer på andra sätt att gå till väga. Det var helt enkelt inte meningen att jag skulle ha hennes hjälp. Inte heller någon annan av de inblandade.


Sov som en sten
Vakna på ett ben

Skriller

Piruetter, jaga, hinderbana, awesome. Nästa gång måste vi va fler!


Salsa!

Vaknat, åkt skridskor, dansat salsa, gått till fel station, sprungit till nästa, missat sista bussen, hittat en tågbuss en timme senare efter lite sansad panik, pratat barnböcker, ätit chips, idisslat (neee), somnat (snart).

 

 

Första nybörjar salsa sen stannade vi kvar på medel/avancerad oxå. Jäklar! Tempotempo! Vilken skillnad! Kulkulkul!!! Jag och Amanda blev med på massa bilder på tropical sundsvall -bloggen!^^

 

 

Somna i ditt home sweet home

Wherever I may roam

 

Tjugo - - tjugO (8)

Ojoj så fullt upp jag hade igår. Och ojoj så trevligt det blev.

Hur man slår om från småbakis till inte alls bakis:Såja, det var väl inte så svårt! Nu ska jag gå och bli bjuden på middag hos pappa :)See ya later alligator

Slagverkskonsert!
Det finns inte många platser så först till kvarn!!! Tar det slut, eller har man inte 200 spänn kan man komma på genrepet kl 13 på fredagen den 28:e om man vill helt gratis. Men då får man ingen mat! Jag rekommenderar att springa till helstrands och köpa biljett redan imorron när dom släpps!

Dagens bägare

Idag har jag varit såhäääääääääääääär trött. Och bägaren har varit mer än halvfull flera gånger. Missade en lektion och blev arg på lärare och sa åt na att tänka på vad hon säger. Det jobbiga är att jag kan sällan bli riktigt arg utan att börja böla samtidigt. Jätteirriterande. Åsså kan man knappt få ur sig den ilska man har för allt hulkande. Ja herregud alltså, inte lätt när det är svårt. Men det kändes bra iallafall. Jag fick ur mig det jag ville ha sagt.

Så bägaren fick äntligen rinna över helt, så jag kunde slappna av lite ett tag. Sen grät jag lite till på vågmannen av övertröttning och skratt. Och vet ni en sak. Nu fyller jag år!:D Eller 20 blir jag egentligen 02:50, men idag fyller jag år i vilket fall. Awesome. Mamma kommer med frukost imornbitti så bäst jag sussar nu!


Låt oss skratta
Nu ska vi gratta

Bachata!

Spontanåkte till Sundsvall igår och lärde mig Bachata! "Tropical Sundsvall" har haft gratiskurser hela veckan. På söndag ska jag på Salsa oxå!:D Det har jag testat förut men jag har nog glömt bort några turer. Älskar att dansaaaaaa!

 

Bild tagen från denna blogg. Där finns fler bilder också och lite musik att dansa till^^

 

Detta har jag lärt mig! Lär er ni med;)

 

 

Dansa ännu mera

Inne, ute, i lera

Diskusission med mig själv

Vaaaaarför ska vissa ha ens mobilnr, gå på bio och promt försöka bestämma att man ska träffas igen efter första gången man råkat träffa på varann? Och dom fattar liksom inte vinken heller. Jag vill inte gå på bio med nån jag träffat en gång och inte ens känner ett smack. Ta't lugnt liksom, folk blir ju avskräckta och vill helst inte behöva träffa er igen överhuvudtaget med risk för att man ska behöva försöka komma undan på ett smart och snällt sätt igen.

Helt ärligt så har jag bara vart med om att invandrare varit så. Absolut inte alla, jag har verkligen inget emot invandrare och känner många som inte är så heller. Men jag undrar bara, är det typiskt svenskt att känna som jag gör eller? Är dom som gör sådär inte vana vid såna som mig eller är dom bara lite tröga? Desperata? Visst de kanske nyligen kommit till sverige och vill knyta kontakter, men detdär funkar ju iallafall inte på mig.

De är jättetrevliga och roliga att bara snacka med som en helt vanlig bekant! Verkligen! Men sen plötsligt; "kan vi träffas nångång? typ gå på bio? jag kan få ditt mobilnr?". "Nja ja vet inte det jag..." "Vadå? Du inte gillar film?". Man vill ju inte vara dum heller... de verkar ju oftast vara najsiga personer i övrigt. Gosh. Finns säker icke-invandrare som är sådär oxå, jag har bara inte träffat på nån direkt. Men det är kanske detdär med kulturer? Dejter och sånt? Speciellt de som gifter sig så fort man träffar nån lämplig? Kan man det så kan man gå på bio första gången man träffas? Jag vet inte vad just de killar jag träffat på har haft för kultur men det kan säkert ha med nåt sånt att göra. Så man får väl ha överseende och vara ärlig på ett snällt sätt... Jag föredrar iallafall att det kommer naturligt. En dejt kan säkert va nice oxå, vad vet jag;o Men det känns som att det lätt blir tillgjort på nåt sätt. 

Var gärna med i min enmansdiskussion!^^
Känner ni igen er? Förstår ni mig inte?Underbart på Windows

En såndär dag du vetGick upp klockan 7 i morse och skulle duscha, men mådde tillochmed illa för att jag sovit så lite. Då är det inte bra alltså. Då ska man sova. Därför blev jag sjuuukt glad när jag kom på att det är X-vecka och jag inte alls börjar 9 som vanligt utan typ halv 4!^^ Så det blev till att sovaaaaaaaaaa! Åh<3 Love it. Hehe. Men sen blev det övaövaöva hel dagen! Mest på slagverk och lite på jojo. Och endel kortspel oxå. Livet på vågmannen vettu. Sen ännu mer slagverk till typ sent. Gick förbi pappa och hämtade post och dog litegrann av utmattning, så han gav mig lite välförtjänt middag! Bra att ha såna som bjuder på middag och tv med idrottsgala ibland.

Känner mig fortfarande lite sliten. Börjar inte förrän 1 imorn så endel sova blir det!:D Då blir det terminsuppspelning på Kapells. Nyttigt! Ett knappt ens halvfärdigövat awesome solostycke av Keiko Abe. Finns massa kassa inspelningar på youtube, this is the best I got (nedan till vänster). Förutom den med Keiko själv förståss (till höger), den är awesome, men hela låten är inte med där. 

(Det är först ett rätt långt intro så själva låten börjar inte förrän efter ett tag.)

 

 

Somna efter en flaska rom

Vakna så gott som

A sit in a bed through life - till Anna

http://annahogstrom.wordpress.com/2011/01/16/a-walk-through-life/

Åh jag älskar dig Högen. Tror jag behövde läsa detdär, det var underbart. Det är intressant att försöka analysera människor och annat när man går förbi dom. Försöka lista ut vad de tänker på, vad de vart med om i livet, vart de är påväg. Jag kan förvånas ibland när nån går förbi mig och pratar i telefon och säger nåt i stil med "jamen så skulle vi kunna göra". Det är då man inser att de faktiskt finns andra människor som man inte ens känner som har ett liv med glädje, sorg och val att göra.

Och hur kommer jag leva i framtiden? Kommer jag ha villa volvo vovve? Ibland drömmer jag om det faktiskt. Eller radhus, det är nåt med radhus som tilltalar mig. Vad förstår jag inte. Men nästa sekund är att stadga mig det sista jag vill. Ut på äventyr istället. Ibland känns det som jag kommer bli den som gräver ner mig nånstans i nån håla. En mysig, ljus och kärleksfull håla där jag lever hela mitt liv, eftersom jag har så svårt att lämna saker. Kommer ha ångest över att lämna min lägenhet och härnösand och livet här även om det är det enda jag vill ibland. Visst är man konstig. Knepigheter. But hey, jag är 20 år snart och har hela livet framför mig, måste jag säga till mig själv om vartannat. Och så fort jag lämnar härnösand för första gången, om ens bara för nåt år, så kommer jag nog har lättare för att lämna ställen människor, saker nästa och nästa och nästa gång. Jag lär mig. Jag vet att jag alltid gör allting jobbigare och vemodigare än vad det är. Jag har flyttat inom härnösand typ 10 gånger och det är nästan lika vemodigt varenda gång. Men det blir ju bra tillslut. Och har det inte varit bra så har det blivit bra på nästa ställe, det är liksom inte försent. Alltså borde jag veta det vid dethär laget att det är bara göra, "bar å åk", för det blir bra tillsist. Det blir vad man gör det till. Det är så jävla sant och det är det jag alltid försöker leva för, även om det är svårt ibland.

Vad hade vi gjort utan medmänniskor? Kända som okända. Det är dom som får oss att driva oss själva. Varesig det handlar om en stor förebild eller en tant man håller upp dörren för hos tandläkarn. Att fundera över andras liv som man kanske inte ens har nån aning om ger oss engagemang. Att stadga sig kan nog vara en himla upplevelse det oxå. Men att stadga sig behöver inte betyda för alltid. Tillsist måste man ut i stora världen igen för att inte känna sig instängd. Tror man måste leva i nuet och bara göra det som känns rätt för tillfället. Det brukar funka ganska bra att gå på magkänslan. Det kanske inte alltid är lätt att "bara göra" det som känns rätt, men man kan åtminstone sträva efter det, tills nåt annat känns rätt. Det är intressant att fundera över framtiden. Eller så ger det ångest. Eller både och. Men det är onödigt att försöka tänka för långt, man kommer ändå få massa nya mål med livet som man vill kämpa för. Pochahontas. Jag vill vara som henne. Gå dit vinden för mig. Det är min dröm. Och ha ett klokt stadgat gammalt träd att byta några råd med ibland. Jag tror det skulle vara helt underbart om alla bara gick dit vinden förde dom faktiskt. Känner lidande med dom som inte vågar som kanske inte ens är medvetna om det. Jag vet inte om jag själv direkt levt så mycket med vinden hittills, men jag vill, och jag ska fan göra det. Nästa gång ett samtal förs på tal gällande framtiden kommer jag kanske få en översvämmande våg ångest och lite tårar än en gång, men jag ska försöka tänka på det du skrivit och det jag skriver istället. Jag måste det. Jag vill inte slösa bort mitt liv med överdrivna beslutsångestar. Men drömmar behöver man oxå, realistiska som orealistiska. Och saker att sträva efter i vardagen, annars stannar man. 

Jag tittar ut över rummet och tänker på allt jag lyckats rensa bort, gamla skolböcker och kläder och liknande. Tänker på allt jag bestämt mig för att behålla, allt jag inte bestämt mig för än. Tänkte jag ta med mig det vart jag än flyttar eller? Ska jag envisas med det? Livet har massa små och stora motgångar framför sig. Och i denna stund ser jag fram emot det. Det ska bli intressant och se vad nuet-emma ska göra av sitt liv härnäst. Visst, jag funderar på att söka högskolan och spela slagverk ett tag till, och självklart dansa på nåt sätt nånstans. Men det säger inte allt. Det säger inte vart jag kommer hamna, hur mycket motgångar jag kommer få ta, hur mycket kärlek jag kommer få, hur rätt det kommer kännas, hur jag utvecklas av det. Och allt annat jag kommer uppleva utanför musik och dans, utanför allt jag kan tänka mig. Fan vad livet är intressant.

Ibland känns det som att jag kollar tillbaks på livet för längesen och tänker "jag bröt ihop på lektionen den gången", även fast det var dagen innan. Och även fast jag mycket väl vet att det förmodligen kommer hända igen. Men jag bryr mig inte så mycket om det när jag får tänka lite såhär ibland, som ikväll. Satan Anna, jag skulle ju gå och lägga mig för längesen. Men tack ändå!

Ja mycket kan hända när man är på promenad. Dock var ju inte jag det, jag sitter här i min säng jag och skriver från huvet till datorn i stunden. Så rätt mycket kan ha blivit väldigt flummigt och sånt som jag bara slänger ur mig för att jag råkar tänka på det den sekunden. Skönt att bara kasta ur sig alla ord ibland till nåt o-ordnat sammanhang. Jag skrev till dig Anna för jag tänkte att du kanske skulle va den enda som orkade läsa hela vägen. Om ens någon^^ Någon? Vem kom ner hit?:D Utan att fuska alltså...^_^ Äh, det tror jag inte på! Bevisa!
Ja glöm att jag läser igenom det för att sålla och justera. Nu ska jag sova och bli frisk så jag kan leva ordentligt nångång.Imponerande anka
Gå runt och (s)vanka

The piano has been drinkin

Sådan bror sådan syster


Idag hälsade Alvin på hos mig. Vi busade, åt, kramades och fotade lite:)

 

 

 

 

Klappa händerna om du är riktigt glad

Två stycken på rad

Missförstånd

Börfdäyparty

Memme och kimpalimpa har fyllt år, därför tänkte de ha ett börfdäyparty tillsammans. Det blev mycket trevligt!


 

Och ett litet smakprov på moss dans:

 

 

 

Somna med handen i handsken

Vakna av norsken tysken dansken

Njut av att kunna sakna

Bastardo:

"Ett annat exempel på förstörda
minnen är glassen Tip Top. Fan vad jag älskade den glassen, och som jag saknade den när den försvann. Jag önskade så mycket att den skulle komma tillbaka. Och så gjorde den det.. Nu är det bara en vanlig glassjävel."


http://bastardo.blogg.se/2011/january/nostalgi.html

Nostalgi - njut av att kunna sakna

Nanna
http://fulheten.com/

Nannas blogg, "fem bilder"

Present från mamma till Hugoförlänger livet

Bröder och hund

Två humleversioner

James & Karin – Humlekören
Rimsky-Korsakov, Nikolai Rimsky-Korsakov, Nikolai
Flight of the bumblebee
+ MP3 (human interpretation) / MIDI / Video
Piano solo

Romantic
Domaine Public
Powered by Free-scores.co

Stekta gröna tomaterUnderbar film. Tydligen en klassiker oxå. Den har allt i princip. Humor, kärlek, dramatik, spänning, liv, död, vemod, gemenskap. Man får skratta och gråta om vartannat. Man får vara sorgsen och man får vara lycklig. I slutet inser man att livet är livet och att det aldrig är försent att leva på nytt förrän man är död. Skål. På baksidan av fodralet står:

"En av de allra bästa 90-talsfilmerna, där vänskap, rasism, kärlek och död bakis in i ett mycket speciellt recept. En fantastisk historia med en lång rad hyllade skådespelare i huvudrollerna."

Jag kan sitta och tänka och skriva om en film hur länge som helst om den är såhär bra. Blir så inne i filmen så det är det enda jag tänker på. Filmer påverkar en mycket när man just sett dom. Ser man den ena sorts filmen vill man leva det livet, ser man en helt annan vill man leva så. Jag blir lite för djup av sånthär. Så jag ska bara bjuda på lite bilder och sen leva mitt eget liv litegrann. Typ sova till att börja med.Nuså, sova indeed
Vakna i frid

Alice och Hugo

Stake

Vill du lära dig stå på dig och vara den du är? Säga vad du tycker? Behöver du lite mera självkänsla och självförtroende? Lite mera stake? Sätt bananer i öronen!

 

 

Vardagslyx

Börjar inte förrän 1 imorn, men hade ändå tänkt gå och lägga mig senast 10 för jag var så obeskrivligt trött efter slagverkstriofotande med hakanhåkan kvamsing. Men det blev lite vardagslyx istället = tacochips, hemmagjord dipp och lite vampire diaries och anaginashow. Vad gör ni ikväll?

 

 

 

Somna vän

Vakna sen

Stretcha litt

 

Hugos fjortisdag...

...firade vi ute i Easter soul land i stora salen. Underbar mat gjort av Märet och mys och däckade hundar och pingisspel utan dess like. Hugo är han bakom ljuset på bilden.

 

 

 

Slumra in med täppt näsa

Snarka och väsa

Nattifnatti

Btw så har jag övat riktigt flitigt idag, känner mig nöjd! Så härligt att bara stå och banka nere på trummorna där ingen hör en oxå! Min trumkomposition till våran trio kommer bli awesome;)

 

 

 

Sov som en duva

Vakna på en tuva

Fojjis

Se så duktiga foajérådet varit på vågmannen! Men vars är harrypotterklockan, klenoden jag tog dit?

 

 

 

Nu ska jag sova

Det kan jag sällan lova

 

Jojosar

Idag har jag övat bra. Känns bra. Haft sång och insett hur täppt i näsan och förkyld jag var (så att jag inte kan sjunga). Slappat lite i fojjis på vågen. Jojjat. Tänkte bli bäst på jojo men det gick inte så bra. Guess I have to ha lite tålamod. Varit på norr-dansen och mest tittat på pga förkylningen. Handlat på hemköp. NÄ SKOJA, för jag glömde kortet i en ficka hemma och fick plocka i allt i korgen igen och lägga tillbaks allt. Kul. Nästan somnat nyss.

Livet leker
Svenskar som greker

Guld värt

Klara jag har börjat använda örhängena jag fick av dig för flera år sen när jag inte hade hål i öronen:)

 
Dansa som om ingen ser dig
Men sjuk och titta på idag så hejhej

Kasta pannekankas

 

Gör maten rolig
Chansen är otrolig

 

 

 

 

 

Sådant

Ah nä jag orkar liksom inte skriva om det längre. Jag är för less nu. Och det handlar bara om mig själv och mina fånerier. Så sluta nu. Sluta. Öva. Var inte så jävla hård mot mig själv. Det är ju så svårt. Bli inte irriterad på andra för att du själv är för dålig. Fek. Ja nä jag vet jag är inte dålig blablabla. Jag är bara fånig. Men jag vill. Jag vill för mycket. För mycket för mig.

Inget rim idag
Vänta bara ett tag

Malva-helgen

Förutom det jag redan skrivit/bildat om redan så...


 

...åt vi frukost i form av mannagrynsgröt, ägg- och rödbetssalladmacka, té, vatten, kinderägg.

 

...testade sminka lite.

 

...spelade alias och skrattade så jag grät.

 

...provade kläder (malva fick massa av mina gamla).

 

...spelade plockepinn.

 

...Malva vann...

 

Åsså kastade vi pannkakor. De bilderna får ett eget inlägg nångång.

 

 

Skola på språng

Emma pågång

*

"Everythings gonna be okay in the end.
If it's not okay, it's not the end."

20 Memme

Födelsedagsjulrim till Memme:

När jag tänker på dig är det första som
hoppar upp i huvet fortfarande en kanin.
Men det kanske inte är lika angeläget nu för tiden.
Nä nu är det som gäller höga klackar och att va fin.
Röda läppar, skrattande mun, till en klänning av siden.
Annars är det väl second hand i första hand.
Då blir munnen glad och hon sjunger litegrand.
Men hur ska jag gestalta allt det här?
Till min mamma-memme som jag har så kär!Dessa fick hon av mig:

 

 

(ett örhänge i form av en sko och ett halsband i form av memmes stora leende^^ gjort av cernitlera)

Fler bilder från kvällen

 

Memme fick värsta baotadrinken med tomtebloss av sina kollegor på Bittens^^ Grattis Memme!

 

Håll dig vaken

Endast tomten är kall om baken

Bra inlägg av Gina Dirawi


http://anaginas.com/2011/january/allt-ar-skit-eller-1.html

Niklas Eisen & The Moonshine Trio up again


Självklart var man där! Vart? Bittens såklart! Ännu mer röj än förra gången!

 

 

 

Sök på "Niklas Eisen & The Moonshine Trio" här i bloggen om ni vill läsa om förra gången de spelade här!

 

 

Somna gött

Vakna nött

 

 

 

Pannekankas och plockepinn och sånt

 

Och nu blir det guacamole och dödsrelikerna!


 

 

Hoppas ni har det lika gött som oss

Skippa cigaretten och tänd ett tomtebloss

Bang bang

Nu är skinnet spänt mamma!

 

 

Och Malva är här! Vi har en liten systerhelg då vi umgås bara hon och jag. Jag tänkte att hon skulle få en liten inblick i mitt liv så först gick vi och handlade och sen hängde vi upp tvätten;) Närå det var inte för att utnyttja henne, jag råkade bara ha tvättid då. Men det var kul ändå^^ Åsså handlade vi till pannkaksmiddan och gottgott till kvällen:)

 

 

Härlig helg

Svälj en älg

 

Glad Påsk

Mardrömmen

Häromdan hade jag den värsta mardröm man nånsin kan ha. Jag drömmer nästan aldrig mardrömmar, men när jag väl gjort det de senaste åren så har det varit någon som dött, någon som stått mig nära. Jag har inte velat skriva om den senaste drömmen förrän nu, ville bara glömma. Igår natt och andra gånger då jag inte haft nåt för mig som fått mig på andra tankar så har jag fått anstänga mig till 100% för att inte tänka på det. Och bara be till nå högre makter att jag inte ska fortsätta drömma om det. Nu har själva känslan lagt sig och jag ser det onaturliga i det. Det har inte hänt och det kommar aldrig hända. I drömmen drunknade min lillasyster Malva, i vågorna på smitingen tror jag. Och det var jag och min bror som hade ansvaret över henne då. Konstiga som drömmar är så var jag nån helt annanstans och blabla. När jag vaknade satte jag mig käpprak i sängen för att springa till undsättning, men insåg snabbt att det var en dröm och blev helt förstörd. Tur jag skulle på laserhallen sen så jag fick annat att tänka på.

Jag har funderat på vilka anledningar det kan ha funnits till att jag drömde som jag gjorde. I somras t ex så räddade jag och några kompisar två små tjejer från att drunkna på smitingen i de stora vågorna, så jag vet hur farligt det kan vara. Sen så fick Malva en present av mig för typ 1½ år sen, att hon skulle få en helg hemma hos mig då bara vi skulle umgås och hon skulle sova över. Det har aldrig blivit av. Jag vet inte ifall det kan ha nåt med det att göra. Men idag bestäme vi att hon ska komma till mig imorn och sova till lördag, så varesig drömmen ville säga nåt eller inte så nu fan blir det av. Det ska bli jätteroligt.Mitt julrim till Malva i julas
Två systrar lika som bär
Tänk att just precis vi systrar är
Tänk om du inte i min värld fanns
Då hade den nog varit i obalans
Men vi lever på samma roos jag och du
Skicka ett brev ibland, men öppna klappen nu
(Malva är en liten och god människa
Därför får hon lite smått och gott)

Jag har drömt två gånger tidigare att människor som står mig nära har dött på olika sätt. Det här var tredje gången, och jag vill inte vara med om det igen. Drömmar påverkar ens känslor så sjukt mycket för ett tag/stund. Och även om man vet att det inte hänt eller om man inte ens kommer ihåg vad man drömt så kan känslan sitta kvar i kroppen länge. Fyfan för det. Då gäller det att försöka vara stark och inte bli för påverkad av den. Och nu ska jag ta och glömma känslan lite till.Dröm underbara drömmar
Sy ihop brutna sömmar

Laser tag

Ett underbart gäng, buss, laserhallen, restaurang, film = en underbar dag!

Vi körde två omgångar á ca 20 min, båda lagen fick vinna varsin gång, så det blev inge bråk^^ Det var första gången jag var på laser tag, så jävla kul!!! Roligaste jag gjort på länge. För mig personligen (vid namn black magic woman) gick det mycket bättre andra gången, hade mycket framgång i början och dödade många fler gånger än jag själv blev dödad. och fick typ 4 gånger så mycket poäng. Ja, konstigt detdär, dödad flera gånger....? Det är ju som livstid halshuggning...? Micro hade förresten bästa namnet tycker jag. Döden.Råkade även knäa Robin haha. (han var på andra laget som tur var). Bra att ha såna reflexer dock! Om man skulle springa på nån ond typ nångång. Dock det första jag gjorde på första omgången var att slå knäet och gå omkring och halta första minuten:P Och vilken träningsvärk man har nu! I låren! Man har ju smygit omkring på huk som en indian, kastat sig in i tunnlar och sprungit för livet.


Sen var vi alla hungriga och letade rätt på en restaurang. Det fanns även glassbufé där man fick göra sin egen mjukglass, hemskt roligt!^_^ Sen bar det till Härnta igen och hem till Samuel för att kika på första harry potter filmen. Tanken var att vi egentligen skulle se en krigsfilm med tanke på dagens tema, men ibland blir det som det blir^^Mysigt var det ändå! Och vilken bra dag sen!:D


Upp och stig om du inte vaknat
Dig har vi minsann saknat

Se upp i backen, ES07 i nacken

 

 

 

Madrassen ägde i denna pudersnö. Och det snöade så fint! Avrundade med lite varm choklad och åkte sen vidare till Alis. The pizzahouse. Snyggare bagare har aldrig skådats! Och vet ni, han gör asgod kebabsås oxå!!

 

 

 

 

It rocks.

 

Hedersproblematik - Gina Dirawi

http://anaginas.com/2011/january/hedersproblematik.html

Pulka och Pizzahouse

Trött och nöjd. Imorn laserhallen! Måste va utvilad.

En av de bästa bilderna under kvällen:

 

(hon är högt upp i luften kan jag säga)

 

 

Somna trött

Vakna väl bemött

Hej jag heter Emma.

Lucka

http://tvminnen.blogg.se/2010/december/julstamning.html#comment

Åh! De gamla julkalendrarna!<3

I can move!

Snart är jag helt klar med städningen. Har bara hållt på ca 1 år kanske. Nästan alla lådor är borta, och jag kan se golvet! Väldigt mycket! Och jag kan röra mig! Snart kan jag dansa med lite mer svängrum.

I förrgår klev jag upp och gick "morgon"promenad halv 2. Imorse klev jag upp och gjorde detsamma halv 1. Vad blir det imorn? Jag är trött redan nu så jag är jätteglad, det betyder att jag kanske kommer vilja gå och lägga mig nu. Och med tanke på att jag fått lite gjort idag känns det bra att gå och lägga sig nu (mellan halv 3 och halv 4 föregående nätter). Men vänta lite, nu ska vi inte gå händelserna i förväg.

Det är bra att det nya året alltid börjar när det är lov (för de som går i skolan). Hur skulle man annars ha tid att ens försöka fundera på hur man ska försöka leva ett bra liv och må bra under det nya året. Det där behöver inte låta som att jag är deprimerad, för det är jag verkligen inte. Men jag vill verkligen försöka må så bra som möjligt fysiskt, det kommer låta den psykiska biten springa långt utan att jag behöver anstänga mig.
Idag har jag gjort 290 situps. Men det har inget med mina nyårstankar att göra. Det var bara facebook. Och Emma på lekhumör. "Jag gör 10 situps för varje som 'gillar'!" Och ja, 29 har gillat hittills. Tänkte spinna imorn, men är lite krasslig så det får va. Men åka pulka med Madde ska jag, och sen käka med gammelklassisarna på vår käre bros pizzahouse.
Somna sval
Tills tuppen gal

Ännu en samling..

.. plastpåsar! Från i princip alla världens ställen (som jag har varit på). De allra flesta var dock från Indiska, längesen jag köpte kläder där nu. Längesen jag "gick på stan" för att "köpa kläder". Växt ifrån det? Haha. Nämen nångång ska jag unna mig det igen (fast kanske på secondhand så jag har råd).
Från de puttigaste puttiga plastpåsarna (inringad) till de baotigaste baotiga. Det kanske inte syns på bilden men den där är verkligen hemskt stor^^ Visste inte att det fanns så stora:P Trots att jag hade en hemma!

Och även denna samling har jag nu lyckats göra mig av med (emma tar stora steg i livet), fast denna ligger och väntar på att bli soppåsar istället för att kastar i soporna.

 

Music maistro

Den där Emma...

...och hennes torra, beroende läppar. Och hennes "samla på allt"-instinkt. Ja här är en av hennes små samlingar som hon just lyckades lämna över till herr skräpkorg:

(och självklart måste hon fota den först)

Tomtebloss

 

 

 

Lite Hjalmar:

 

 

 

 

Lite snölek:

 

 

 

Bli ett snömonster

Gör snökonster

 

Poem

Hittade en dikt jag skrev på ett engelskaprov i sexan. Den skulle ha vissa obligatoriska ord, vilka man nästan skulle kunna lista ut i dikten. Här får ni läsa^^ med reservation för att jag inte ändrat något stavfel eller nåt:P

¤

"'I have a pond i my eyes.
I can't see the meadow or the field.
I can only see mist.
I know I can walk to the brook,
and wash my face.
So, I starts to walk.
But, it's a long path to the brook.
And now I see, when the path's end is it a steep deep hillside.
I can see it, but very blurred.
It's a disaster.
How can I come over here.
I stands motionless.
I think I can see the brook glisten on the ather side.
And something who's stir.
I think it is a deer.
I hesitate...
Back...
Run towards the hillside...
And jump!.... ..
My feet stands on the ground. The deer runs away and I here the brook murmur.
I am on the ather side.
I walk to the brook and wash my face and my eyes.
And now... I can see, see the buds with dew.
It glisten.
And I can see the meadow far away.
And the flowers with different colours.
I run towards the hillside...
And jump again!
I'M FLYING!'
(or sinking
I don't know
I feel good enyway...)"

¤

Mina viktiga saker

Mikas fina anteckningar i julklappen till mig:

 

 

Pusssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Per Oscarsson

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :(:(:(:(:(::(:(:(:( I en brand???? Så jävla onödigt:(

http://svt.se/2.27170/1.2284771/per_oscarsson_befaras_dod_i_brand

Heat Wave

Med nytt té, ny vattenkokare och ny förkylning och heshet
blir det heat wave för hela slanten.Nyår och minijul
En oerhört busig Hjalmar, en vattenkokare och hyra betald i julklapp, åsså massa hjalmarklappar, hrmhrm, Hjalmar trodde tåsockarna var vantar, liten förrätt till grevinnan och betjänten, himmelsk varmrätt i form av kyckling och saffranris etc, Monopol och Racko, lite svårtända tomtebloss och lite kasta sig i snön och bli blöt. Åsså sova i Hjalmars undersäng och läsa typ alla pettson och findus böcker och lite annat roligt från barndomen. Awesome.Gör kanske nåt av dagen
Typ kanske ta sig i kragen

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0