En snygg en

Hår!

Marielle fick fria händer på mitt hår. Det blev såhär:

 

 

Före


 

Undertiden:

 

 

Efter:

 

 

Egentligen glömde jag ju ta en före-bild på plats i salongen, så jag fixade en ny förebild, i form av:

 

Marielle!

 

 

Aron fick sig oxå ett klipp:

 

 

 

Alla nöjda och glada!

 

Tack och Hej!

 

 

 

 

Hej bloggen

Jag måste bara få ut lite känslor. Ursäkta språket.

Vissa kanske skulle tycka att jag överreagerar, och det gör jag väl kanske, men det kan inte riktigt hjälpas. Jag har försökt komma över det och tänka framåt, men nu känner jag bara att jag vill vara arg och ledsen. Men jag vill inte tycka synd om mig själv. Jag orkar inte. Och jag har inte så lust att söka högskolan eller annat, vilket jag ska göra nästa vecka. Möjligen att den där ilskan som växer fram kan ge mig mer lust.

Det känns ungefär som att nån gjort slut med mig och jag bara vill spola tillbaks tiden och göra bättre, om jag överdriver lite.

Jag var 2 eller 3 jävla BLINKNINGAR ifrån körkortet igår. Och det är fan psykiskt jobbigt att behöva vänta flera veckor på nästa tillfälle efter nåt sånt här. Att blinka i korsningar är inte nåt som varken jag eller min körskollärare känner igen att jag brukar glömma. Jag blinkar nästan på fler ställen än jag behöver oftast. Men kanske är det nåt som fattas iallafall, eller så var jag bara hemskt trött i huvet efter att ha kört väldigt mycket den dagen. Så jävla surt. Det är bara så onööööödigt!!! Åsså säger han samtidigt som han kuggar mig att jag är alldeles för bra på att köra för dethär.

Och nu säger dom att jag inte kan boka nån mer uppkörning förrän jag betalat min skuld (?!?!) till trafikverket. Tydligen ska jag ha fått en avi för teoriprovet den 7:e, samma dag som jag skrev teorin. Har jag fått nån avi? Nej. Och nu har de tydligen höjt avgiften för att jag inte betalat i tid. Snart får jag väl förhöjd avgift på uppkörningen oxå. Jag som har så mycket pengar kan ju likagärna betala en massa extra, inga problem. Jag är less nu.


Plötsligt fick jag lite lust att bara glömma detta och åka till Pite och söka högskolan. Tack bloggen!Kram och hej
Känslotjej

Moomin:)

Saker som hänt förr eller senare

 

Min galna lillebror Hjalmar gjorde en peruk:

 

 

Min galna lillebror Hjalmar sov över hos mig:

 

 

Aron var nyduschad och go:

 

 

Vi dippade nyttigt:

 

 

Satt lite på taket med Karlsson:

 

 

En sväng till Vårtan:

 

 

Aron sträcker lite på sig:

 

 

Hihi en miniförpackning large:

 

 

Suttit på Rutiga Duken och druckit jordgubb/vaniljté och pluggat:

 

 

Min galna lillebror Hjalmar gjorde mig ett litet katt-bo:

 

 

Jag fyllde år:

 

 

Älgmakaronerna började flyga:

 

 

Mitt underbarigaste skåp blev sålt. Men inte till mig.......:

 

 

Gubben Aron fyllde år:

 

Börsen


En tripp till Sundsvall och börsen (som numera är 4sound) och biteline blev det, med ett mycket trevligt gäng skäggisar.

 

 

Jag har gjort en liten önskelista oxå...

 

Saker jag mer eller mindre vill ha från musikbörsen:

 

 

Minifiolen!!<3 ihihi, den vill jag ha. Och nån cymbal skulle inte va helt fel! Typ den billigaste... En mick av nå slag kan ju alltid va bra och ha, och en förstärkare, en mini^^ hih. Jag älskar allt som är mini! Och den där åsk-grejen lät coolt, den kan man göra nåt roligt med. Och trum-skola boken såg bra ut, skulle va kul och lära sig mer, men då behöver man ju ett trumset oxå...:) Och btw den mörka djemben närmast i bild lät bäst, den kan nån köpa till mig! Ja det är inte klokt vad man vill ha och vill ha. Men ni ska veta att jag tycker jag har det riktigt bra även utan dessa saker:) Det måste jag ju faktiskt påstå, så ingen tror nåt annat!

 

 

 

Musik är liv

Och vi tar elefantkliv

 

 


 

 

20 bilder när broder Emil fyller 20


Hos pappa:
Lite omvända roller sparar på energin...Föredetta toarullssamlaren fick rullar i olika färger och formar, endel dyrare än de andra med lappar i. Och lillebror Hjalmar gjorde en av sina fina serier dagen till ära. Jag råkade dock läsa "nu är spriten slut", läs "serien".
Hos mamma:Malva, Aron och Alvin!Presenter från mig och Aron^_^ Lagerboden. Second hans är det bästa!Emil sprättar upp det igensydda paketet från Richarden. Mmm, göteborgshumor^^Ett litet brev till Emil från Aron (klicka upp och läs!), Levengood fick både Emil och Aron av mamma eftersom de båda fyllt år. Åsså en liten present utöver det vanliga till Aron från Emil, med lite stark sås!Och jo, Aron skriver på lappen att dom är släkt. Så sant som det är sagt. Jag, Aron, Emil och Malva är nämligen 11-männingar. Släktforskar-Aron minsann. Det är inte sååå jäkla långt bak om man tänker efter. Men ändå så långsökt att man inte kommer på det om man inte är bra på att släktforska.Så det kan gå
Hej åsså hå


Det var


Det var underbara Norrdans. Och det var underbara Memme och underabara burgarn med potatisklyftor på Bittens. Och ett gott glas husets rött. Oh yeah.


 

 

 

 

Bara njut

När allt är akut

 


Göte

Snart bär det till Göteborg med tåg för att få bo hos Richard för att få söka musikerutbildningen på högskolan, jajamen. Ska bara sova cirka 3 timmar först, sen måste jag till bussen.

Jag har sagt till många förut att jag bara söker i Piteå för att det är dit jag ska flytta. Men ändrade planer. Dock söker jag i Göteborg bara för att det kan va kul och är en bra erfaranhet, jag kommer fortfarande satsa på Piteå. Wiho.?

Jag älskar dig Aron

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0