Happy!

Jo just det. Jag måste ju kanske förtydliga för de som inte vet att vi äntligen fått en 2:a! Det var väl ett par månader sen nu, så man börjar ju nästan längta efter en trea haha. Närå, en trea vore ultimat med ett gästrum/arbetsrum/musikrum, men det är också helt underbart att ha en tvåa på 62 kvm. Stor luftig hall, gulligt kök, separat sovrum. Känns öppet och trevligt. Det enda jag saknar med 1:an är förrådet/klädkammaren, men aaaallt annat bra här överväger. Några fler bra saker: Balkong(!), stooort förråd i källaren(!!), fleeeeera garderober i sovrummet. Vi fick det också omtapetserat och målat innan vi flyttade in, det var rätt slitet innan. Perfekt! Lite väl vitt överallt kanske... men mycket fräscht. Det jämnar ut sig med alla färger tar in i lägenheten.
 
Denna fina tapet smög fram i några någon dag när de drog bort kyl och frys för att måla. Tänk om man kunde få så mysiga tapeter i dagens lägenhetskök... :) Men det skulle väl inte gå, de flesta vill väl ha vitt...
 
 
Faktum är att jag gjorde ett utkast i bloggen på dagen D när jag var som gladast, tiden stod still i tanken på lägeneheten. Sen insåg jag allt som behövde göras och inlägget blev aldrig klart. Såhär löd det dock:
 
"Jag är för tillfället alldeles sprudlande glad! Har just suttit och väntat vid datorn på Pitebo.se och varit beredd på att intesseanmäla mig på mina grannars lägenhet, aaaaand I did it! Jag var först! (Konstigt... jag satt ju inte aaaalls och uppdaterade sidan varannan sekund.) Vi har dock världens bästa grannar och det är tråkigt att de ska flytta, men de ska flytta dit de känner att de hör hemma och dessutom till värsta drömhuset ute på landsbygden, så jag är lycklig för deras skull ändå! Vi har sammarbetat jättebra nu och hjälpts åt så att jag och Aron skulle få vara först på knappen. För att uttrycka min lycka lite smått:"
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0