Happy!

Jo just det. Jag måste ju kanske förtydliga för de som inte vet att vi äntligen fått en 2:a! Det var väl ett par månader sen nu, så man börjar ju nästan längta efter en trea haha. Närå, en trea vore ultimat med ett gästrum/arbetsrum/musikrum, men det är också helt underbart att ha en tvåa på 62 kvm. Stor luftig hall, gulligt kök, separat sovrum. Känns öppet och trevligt. Det enda jag saknar med 1:an är förrådet/klädkammaren, men aaaallt annat bra här överväger. Några fler bra saker: Balkong(!), stooort förråd i källaren(!!), fleeeeera garderober i sovrummet. Vi fick det också omtapetserat och målat innan vi flyttade in, det var rätt slitet innan. Perfekt! Lite väl vitt överallt kanske... men mycket fräscht. Det jämnar ut sig med alla färger tar in i lägenheten.
 
Denna fina tapet smög fram i några någon dag när de drog bort kyl och frys för att måla. Tänk om man kunde få så mysiga tapeter i dagens lägenhetskök... :) Men det skulle väl inte gå, de flesta vill väl ha vitt...
 
 
Faktum är att jag gjorde ett utkast i bloggen på dagen D när jag var som gladast, tiden stod still i tanken på lägeneheten. Sen insåg jag allt som behövde göras och inlägget blev aldrig klart. Såhär löd det dock:
 
"Jag är för tillfället alldeles sprudlande glad! Har just suttit och väntat vid datorn på Pitebo.se och varit beredd på att intesseanmäla mig på mina grannars lägenhet, aaaaand I did it! Jag var först! (Konstigt... jag satt ju inte aaaalls och uppdaterade sidan varannan sekund.) Vi har dock världens bästa grannar och det är tråkigt att de ska flytta, men de ska flytta dit de känner att de hör hemma och dessutom till värsta drömhuset ute på landsbygden, så jag är lycklig för deras skull ändå! Vi har sammarbetat jättebra nu och hjälpts åt så att jag och Aron skulle få vara först på knappen. För att uttrycka min lycka lite smått:"
 
 
 
 
 
 
 

En ledig helg

Det märks verkligen här hemma när jag är ledig, alltså på riktigt ledig, inte en helg mitt i terminen. Jag är allmänt gladare och kramas mer. Som gjord för å va ledig! ;) Först jobbade jag på festspelen och hade roligt, sen tillbringade jag tre dagar i Boden med filminspelning till Så ock på jorden och hade hemskt kul där med (ska bli kul att se om man kommer med EN eller kanske TVÅ sekunder^^) och därefter har jag haft en ledig helg och början på sommarlov och tänkte ha det hemskt trevligt faktiskt.
 
I fredags var vår del i filminspelningen plötsligt slut tidigare än väntat (vi var säkert väldigt duktiga^^) så jag fick en halvdag hemma medan Aron var i Kalix. Passade på att möblera om lite och börja fixitrixa lite i lägenheten. Glad och lycklig. Och det blev ju inte sämre av att den lilla lönespecifikationen låg i postlådan när jag kom hem, PLUS ett underbart brev från min syster Malva. Så GLAD jag blev!! Skrattade och grät av allt hon skrev. Underbara människa. På lördagen kom Aron hem och vi grillade och myste med glass, blåbär och irish/kaffe karlsson framför första avsnittet av Sommar med Ernst. Många tycks tycka illa om Ernst, säga vad man vill, men jag tycker han är underbar. Får inspiration till att SJÄLV hitta egna idéer.
 
 
Söndagen spenderades på den underbara marknaden i Öjebyn, den bästa av marknader. Med souvas, den obligatoriska munken, älgkorv och älgsalami, röktorkat bison, jägarsaft, glödkaka (klådda-liknande), pysselpärlor och kedjor och slutligen två par underbara örhängen. Som man säkert märker är ordet underbart ganska passade denna helg. Sen började Aron bygga en trall till balkongen som jag ska olja någon dag. Fattas bara ett bord dit sen då. Och framåt kvällen blev det mumsig middag och ett par avsnitt av Rederiet (där det var många som började pussas och sånt så Aron gömde sig under en filt..^^).
 
 
Utöver allt detta så fick jag lite nageltrång på marknaden så vi köpte en nagelsax så jag kunde klippa stortånaglarna. Tänkte att någon kanske ville veta. Strumpbyxorna blev lite håliga därtill, vilket jag tänkte dela med mig en bild av nedan. Varsågod! Hoppas fler än jag haft en underbar helg!
 
               
 

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0