Tears in heaven

Varför kan inte mina tårar vara till nån nytta förutom för mina egna känslor. Varför kan dom inte rädda liv. Det skulle vara praktiskt.

Döden är märklig. Förstår mig inte riktigt på den. Den känns liksom så onödig ibland. För att inte tala om cancern, den kan gå och dö.

Men livet finns kvar. Och det ska man leva tills man dör. Inget snack om saken. :D Jag älskar livet och dess motgångar.

r.i.p

My My Time flies

Imorron finns ingen tid. Förutom den tid som är fullbokat. När vi kommer tillbaks till från spelningen på Stöde musikvecka ska vi direkt till Urkult. (:D). Gosh, när ska jag duscha och få en liten lugn stund och tänka över om jag har glömt nåt?

Borde gått och lagt mig för längesen, ville det för längesen så förjävligt. Men jag har packat tills nu. Det är så svårt att veta vad man kommer behöva! Men vafan, det löser sig. Jag har ångest, men det löser sig. Det är festival, det blir som det blir. Och det kommer bli awesome! :D

Jag har ont i huvet.

It's a headache. Nothing but a headache. (8)

My! My! Time flies! - Enya

Dan före dan före dan osv

Jag orkade inte skriva nåt igår, internet var så saatans segt, hade tagit 100 år minst att lägga upp en bild.

Orkar egentligen inte nu heller, är totalt slutkörd efter dagen. Upp innan 8, vågmannen klockan 9, repareparepa. Lunch på donken (sallad) och var övertrött och fick massa skrattanfall och en spindel på tröjan. Hade dock lite energi då. Tillbaks på vågmannen, repareparepa. Sista sekunderna på in chains höll jag på att tappa de tunga trumstockarna för att jag var så slut. (jag kör på tjockistrumman, oljefaten och tammen, så liksom.) Rodda, rodda, rodda ner alla saker och instrument som vi ska packa imorn klockan HALV 9 ...

Sedan satte jag mig i fojjis och bara SATT, tänkte att jag lyfter inte en muskel till. Mennn, Memme fick ändå med mig på röda korset och amnesty. De rear båda två! Hittade 3 fina och roliga skjortor/tröja! :) (som alltid typ), en av dom blev jag riktigt kär  i. Men har ju ingen kamera så kan inte visa:( En är prickig, en blommig med rosor typ, en rutig med massa glada färger! :D haha många olika mönster^^


Igår var en lång dag. Mamma skulle hämta mig kl 10 men jag vaknade 11 av att hon ringde och sa att hon kommer om en halvtimme. "okej!"  Vi satt och kollade på bilderna ett tag och bestämde vilka som skulle vara i mindre och större format (det blir ju lite dyrt.)

Sen ringde Mats åsså gick vi ner till Briggens (grannen) och käkade kebabtallrik. gött. Jag skrattade så jag grät ett tag och höll på att spotta ut vattnet när jag såklart började skratta nä jag drack. (det gör man alltid om man är normal..) Mats kan vara ganska rolig ibland...

Därefter for vi och beställde bilderna då, sen lånade jag om böcker på biblo (har lånat om dom så mycket så det gick inte längre så jag fick lämna tillbaks och låna om igen:P) Det var sömn-böckerna till svenskaarbetet. Måste skriva det innan skolan börjar igen.....

(Bild till utställningen.)

Det bar iväg till Tone sen, där satt jag, tone, malin, carl o tobbe o planerade lite grejer till urkult. Gemensamma matinköp och så (de har ett trangiakök). Det blir dock mest att äta urkultmaten<3 Vi hade rätt kul haha. Sedan visade det sig att carl pappa kunde skjutsa han o mig till urkult, så vi hinner komma dit på torsdagkväll efter spelningen:D


Nu är Anna här!:) Så ska avsluta det här.

Slutet gott alltid gott.

Eller, R.I.P Micros mamma! Jag ville inte tro dig Micro, men jag måste väl. Konstiga saker. Satt och grät ett tag när jag väl fattat.

People change
Things goes wrong
Shit happens
Life goes on

Mån-dag

"Kolla månen." (per),(inside joke)

Nä det är för mycket morgon för att se nån måne. Men det är inte vad dagen handlar om heller.


"Nu ska jag berätta en histåria." (per),(inside joke)


Det går inte så bra att vända på dygnet. Det går inte så bra att försöka vända på dygnet. Ikväll/natt har jag suttit och redigerat bilder till utställningen för mamma ska komma klockan 10 imorn *gäsp* så far vi och beställer dom i större format eller nåt...   ...okej jag har inte baara redigerat. Har kollat in massa Neil Patrick Harris grejer oxå! :D ...och ätit resterna av tacopajen! :DIallafall, på dagen cyklade jag till stan. Först skyndade jag mig att köpa biljett till Broöppningen! :D Wiho det fanns kvar! Passa på du med, gå till Allehanda Media här i Härnta, det köps många varje dag sa hon. Men nu kommer jag garanterat vara där iallfall. Jag är hemskt pepp. Flera bra artister som Kraa (underbara, dansaaaaa), Moto boy (underbar musik), Promoe (Känn gunget, dansaaa), Snook (well, gunggung!), Lassa lindh (well, yeah why not). Sen skulle det vara en hemlig artist oxå tror jag!
Alltid lika spännande;P Go for it, köp biljett! It's gonna be legen... wait for it ...dary!

Förresten fan vad turister det är i Härnta :P När jag kom ut från Allehanda kom ett par fram och frågade vart det fanns ett hotell där i huset. Sekunden senare kommer en familj och frågar om vägen till HM. Well, trevligt:)

Därefter gick jag in på Intersport och köpte ett lås till cyklarna och bromsgummin. (10% rabatt för HCK-medlemmar^^) Det visade sig att Anna stod i kassan där:D så jag pratade med henne sen ett bra tag.

Tillsist kom jag till hemköp och hittade lite billiga bra-att-ha-laga-mat-grejer och Äppercidervinäger (nu ska jag bli frisk!). Jäkligt starkt men bra. Jimmies mamma tipsade om nåt bra som finns på hälsobutiken oxå, måste kolla in vad det är.


När jag kom hem möttes jag av papsen som stod och knackade på min dörr. "Du öppnar inte!"  Vi kollade lite på vad som skulle fixas, vad han skulle hjälpa till att sätta upp på väggen. Ett "bar"bord ska upp, en spegel, ett cd-ställ. Det kommer bli awesome.

Ja... man kanske ska ta och sova några sisådär 4-5 timmar innan man måste upp. Yeeeeaaaaaaah.

John blund har mycket att stå i. Han sa till mig, ni får vänta ni.

 
 

Vilodagen

Emma, fröken nu-ska-jag-vända-tillbaks-dygnet, som gick och la sig kl 6 imorse, känner ni henne?


Ja nu är söndagen, vilodagen, äntligen här efter att jag har vilat hela helgen:) That sounds nice:)

Jag försökte inte ens gå och lägga mig i natt. Det var tur att Anton ringde vid halv 2 och sa att han skulle hämta sin väska, annars hade jag väl aldrig kommit upp. Sen lyssnade jag på dagens sommarpratare (Ola Salo). Det var helt okej, fast jag minns typ inget för jag somnade ett tag... Vaknade (igen) av telefonen. SlagverkisJohan undrade om jag kunde "mass-smsa" slagverkarna om repet på onsdag (spelning torsdag!). Jag brukar få göra det åt han för han vet inte hur man gör^^ Får lära han nångång.     
(Foto av Anders Eliasson)

Jag trodde jag skulle missa gårdagens sommarpratare Morgan Alling, skådespelaren (bl a från "Lasse och Morgan") ;D. Det är han jag velat höra mest. Jag var ju i docksta, men kom på att det går ju i repris. Dock kom jag inte på det igen förrän 10 på kvällen, fuck, nu har det väl redan varit. Kollade hemsidan, 22.05 skulle det börja, snacka om timing! :D Så jag fick höra och inressant var det, han är rolig att lyssna på iaf. Inte som vissa som låter som att de likgiltigt ovh nonchalant läser ur en bok i en och en halv timme.   

Mamma kom hit vid 5, först fyllde jag i lite papper för övningskörningen. Trodde det bara var att skicka in de där handledargrejerna (som mamma aldrig tog tag i) men nu kom hon på att det skulle fyllas i en massa och göras synundersökning.. åh, JAG VILL ÖVNINGSKÖRA.

Därefter kollade vi på lite bilder jag har, bl a de närbilder på ögon och munnar osv som jag redigerat i photoshop (som jag förövrigt fått nyss och håller på att lära mig) :D Vi valde ut några bilder som vi ska ha med på inflyttnings/40års festen. Vi ska ha en liten utställning:) 

Vi fick väldigt roligt när mamma frågade vad vi skulle köpa för ramar och jag sa; men vi ska väl bara ha såna där ram-lösa. ;P Så utställningen kanske får heta Ramlösa.

Mamma gick och och jag gjorde TACOPAJ<3 say no more. Det finns en bra paj-hemsida för er som inte har nån kokbok (liksom jag). Hittade även en bra blogg med massa ekologiska gottigott-recept när jag letade efter hur många dl 200 g mjöl är.... (lämnade matematiken på skolan). Kolla här.

Kram och kyss och hjärtligt tack sen, nu ska jag leka med Barbie och Ken

Bella notte
When dark is bright through shine
Even she would pretend to hide
The echo yawn nobody will hear
Proclame transparent visible fear

Everyone knows nothing 'bout something
Something still nothing is everywhere
You really can't stay you don't have to go
Strong enough invisible nightmare

Thinking too much in a box is gone
Beginning remember with twothousandone
Her brain and some mornings and with no time
The birds flying higher who starts to rime

Lördagsgodis

Igår satt jag inne hela dagen, så idag blev det andra bullar!

Steg upp innan 9, hårt. Visste inte ifall jag skulle lyckas komma iväg förrän jag satt på bussen. Jag hade ändå planerat det fint, jag gick ut för att ta cykeln ner till bussstationen i god tid, mycket bra:) inte likt mig. Nästan för bra för att vara sant. Och... såklart det inte var sant! Vad tror ni..? Kom utanför dörren och påmindes av det tomma cykelstället att cykelt fortfarande stod nere på stan. Då blev det plötsligt bråttom.

Men det gick bra. Kom i tid, tre minuter innan eller nåt^^ Var svettig som fan och hade astma och var snurrig av förskylning och sömnbrist. Men jag var påväg!

Dockstadagen. Jag åkte dit ensam, hade vart kul med sällskap men jag var lite sent ute. Smsade några på morgonen, då sov dom förmodligen^^ Men det var riktigt nice att åka ensam oxå. Lämnade h-sand när det är stadsfest o allt och for till docksta haha^^ Det var skönt. Inga jag kände förutom Anton, jag gick omkring och njöt. Kastade pil (onödiga 100 spänn xP), kastade skor och var med på melodikrysset. Det gick skit i alla tävlingarna men whatever. Och gosh vad getingar det var! Hade satt mig tillrätta på marken nånstans o skulle äta min macka, så kom där en getingstackare och ville äta på samma macka, så jag fick springa därifrån lite halv-diskret sådär ;S

Köpte en tröja oxå! En lion of judah jacket. Ibland tror jag på kärlek vid första ögonkastet. Den är ursnygg^^ (om man gillar rastafärgerna osv) Hittade en liten bild på google:
Man ser ju förståss bättre i verkligheten hur snygg den är.
Ett stort såntdär märke på ryggen oxå.

Sedan var det ju Antons modevisning! Han och 4 tjejer catwalkade med varsin outfit ur Antons egen kollektion som han gjort i sommar, egen design alltså, och han har ju sytt dem själv oxå. Det var roliga idéer. Känningar med makaroner i godissnören, geléhallon, spelkort och spelmarker, kedjor och själv hade han en glittrig korsett.

Det var nice och intressant att se och framförallt kul att träffa honom! Det var ju hemskt längesen. Plus att hans mamma kom fram o pratade med mig, hon kände igen mig;O jag kanske träffat henne 2 ggr eller nåt. Blev väldigt glad för det iaf:)

Anton och några skulle med bussen till härnta och stadsfesten sen så då hängde jag på åsså fick vi prata lite! Dock har vi hemskt mycket mer att prata om så hoppas det går vägen nån annan gång i sommar, för well, "he's a busy man".

han o emelie ska visst komma förbi senare och lämna lite grejer medan det festar loss^^ Jag ska väl vila ikväll igen. Måste käka nåt nu, svälter ihjäl, (fast jag körde förbi donken och köpte en cheeseburgare av Helena när jag kom fram). Sen kommer jag förmodligen somna eftersom jag gick upp så tidigt, ska försöka hålla mig från att sova flera timmar iaf. Måste vända tillbaks dygnet lite om jag ska klara av att jobba när det kommer.

Inte tänka dystra jobb-tankar, vila och ta hand om sig själv är nu det vi högst rankar.

Btw,

Jag glömde säga förut att jag fick en till sak när mamma o co kom hit. En bok som jag fick när jag var liten, och som jag fick ännu en gång. Haha:D Emma tvärtemot.

   
"Det här är Emma.
Hon är glad nästan jämt.
Men ibland är Emma tvärtemot.
Då är hon arg, sur eller ledsen."

Det är något jag rekommenderar alla att läsa^^

HIMYM everyday, go pirate bay

Fredagsfest?

Neej, jag har suttit inne, hemma, i min soffa heela dagen sen jag steg upp. Förutom när jag lagade mat å gick å snöt mig några ggr. Datorn och musiken har vart min dag. Försöker välja ut bilder som jag ska ha som utställning på inflyttnings/40års-festen i Östersjäland-äbro.

Det kändes bra att inte gå ut idag^^ Det var mysigt att höra när det regnar ute. Vaknade btw av att det var rena stormen ute (ja det lär ju vart fler som märkt det), som bankade, frustade och försökte slå in mitt fönster. Då hade jag fönstret lite öppen oxå.

Förut satt jag aldrig i min sköna soffa, satt där EN gång och åt, annars aldrig direkt. Nu vet jag varför. För att det var meningen att den skulle stå på andra sidan av rummet! ;D Nu sitter jag i den hela tiden. Trivs sjukt bra såhär! Så mysigt:D

Idag fick jag veta att det är Docksta-dagen imorn och att Anton ska ha modevisning där med sin nya kollektion, helt egen design! Det vill jag ju se. Det är 12.30 imorn, nån som vill hänga med på en busstur dit eller vill köra bil?^^ Det är ju förståss marknad o andra grejer oxå:)   ...ja vi får se hur det blir. Kanske åker dit ensam annars, fast anton kommer väl va lite upptagen o stressad.

Återstår att se, om jag lyckas mig dit bege.

 

Torsdagskväll

Den första jag såg när jag kom cyklandes ner till stadsfesten var Foppa. Man ba Tjaaaaa^^ meeen jag dissade honom och gick vidare istället. Tyvärr missade jag Willsons stöveldans... men sen träffade jag Anton som sa att han skulle dansa två ggr till, så jag fick se en annan dans iaf :D

Det var trevligt att komma ut lite och träffa massa folk!:) Även om jag var sjuk och inte orkade så mycket. Irene panik spelade sen oxå (med Jimmies mammas Johnny), de var riktigt bra! körde massa covers. Pontus skulle spruta eld under deras spelning, det såg jag fram emot. Men jag och kela gick iväg och pratade så vi missade det:P men jag har sett han elda förut^^

Sedan pratade jag lite med jimmies mamma och johnny, hemskt trevliga människor måste jag säga, träffade fler härliga folk och började sedan känna att jag borde gå hem och vila. Joinade Kage som skulle gå då och köpte subway-macka (<3) på vägen.

När jag kom hem vid halv 11 kom jag plötsligt på att jag cyklade ner till  stan. Så cykeln står ju förståss kvar där nere... jaja.

Nu ska jag VILA och se på HIMYM. <3  it's gonna be legendary!  High five!

Torsdag

Mamma ringde vid 11 i morse och sa att hon, mats och alvin tänkte komma förbi idag vid 4. Mats skulle fixa photoshop åt mig osv. Jag somnade iallfall om och sov till halv 2 eller nåt.

Klev upp och satte på radion och lyssnade på sommarprataren, rätt instressant denna gång faktiskt. Det var Malin Sävstam (föreläsare, överlevare) som snackade om typ livet och att acceptera vissa saker i livet och saker som de är/blivit. Att välkomna saker som händer i ens medvetande så att man sedan kan gå vidare i sitt eget liv. Hon pratade om många saker som jag själv står för och tror på hemskt jävla mycket.

Sedankom jag på att alla kartingerna stod på bordet och att det var jäkligt dammigt överallt och att mamma o mats skulle komma hit senare och att jag ändå hade tänkt möblera om. SÅ, jag tog ner alla kartonger, flyttade på soffan o dammsugade och diskade och grejade, så nu börjar det likna nåt! :D Det ska bara skruvas upp lite saker och plockas i kartongerna sen kan det bli inflyttningsfest ;D

Well mamma o co kom hit till slut, de grattade mig på namnsdan och gav mig en liten present (2 pestoburkar, en grön o en röd :D) och vi gjorde lite middag och sedan kom morfar oxå! Han grattade mig oxå och gav mig nyplockade blåbär och en bok :D Man tackar man tackar, jag brukar inte precis få nånting på mina namnsdagar annars^^ (Ja, det är Emma-dagen idag!)

Nu måste jag skyyyyyyyyyynda mig ner till mellanholmen och härntas stadsfest och kolla på Willsons showdans :D Sedan kommer jag väl stanna där och se vad som försigår :)  See ya there!

Run to the hills for your life, be careful when you use the knife

Sleeptime

Idag (onsdag) har jag börjat möblera om lite. ...okej, jag satte alla kartongerna på soffbordet i en stor jävla hög. Kände bara att jag behövde förändring^^ Och det blir det faktiskt om man sätter alla kartonger på bordet. Men imorgon ska jag iallfall möblera om på riktigt, eller, få iordning helt enkelt. Det går framåt.

Vänta nu, det var typ klockan 2 i natt jag kom på att jag skulle flytta kartongerna... så det var idag (torsdag) jag "möblerade". Dock idag (onsdag) bar jag upp lite kartonger på vinden, så lite har jag fått bort, sköönt, bara några ton saker kvar.

Annars har jag mest bara snytit mig idag. Och hostat. Och nysit. Och tagit astmameduciner... Och nu fick jag hicka oxå.

Gosh jag måste vara pigg imorn, tänkte ju ta mig till h-sands stadsfest (gratis torsdag) och kolla på Willsons showdans mm :)

That's the way, i'm not gonna pay

Förkyld tisdag

Det blev spiderman 3 i måndagskväll, tänkte att det var dags, alla har väl sett den redan. Jag grät så jag skakade i slutet. That's wierd. Visst brukar jag fälla endel tårar nästan varenda gång det är sorgligt på film, men inte skaka av gråt ;O Det var andra gången det hände. Tror inte det har att göra med vad det är för film precis, det är väl bara, nåt. Jag har typ perioder, en period grät jag till allt, typ djungelboken. En period grät jag typ inte till nånting. Nu gråter jag ibland och ibland floder. I like it, det är befriande på nåt sätt. Denna gång var det dock lite jobbigt att gråta eftersom jag var så jäkla förkyld o snuvig redan:P

Idag (tisdag) har jag sovit en massa. Sett några how I met your mother - avsnitt. Skulle precis göra nudlar och te då jag plötsligt kände att jag behövde komma ut i friska luften, så jag stängde av plattorna och tog på mig en keps för attt dölja mitt förkylda hår och tog cykeln ner till stan. Köpte refill, två filmer för 99 kr (40 year-old virgin och Love actually), ravioli och halstabletter. Tänkte oxå fixa biljett till Broöppningen men Allehanda media hade stängt kl 4.. får fixa imorn. Hoppas det finns kvar!!

Cyklade till polisen oxå, men de stängde ju redan klockan 3.. Tänkte - lite sent såhär - anmäla min försvunna kamera. Jag fattar inte att jag inte tagit tag i det tidigare. Min bebis, min bajskamera. Du får inte springa bort från mamma sådär. Det ända positiva är att jag inte spenderar nätterna med att knäppa kort och göra skuggfigurer och liknanade xD ^^
Jag kom hem och värmde raviolin, det var perfekt förkylningsmat. Sedan tänkte jag bara upp kartongerna på vinden, men jag somnade och sov till halv elva. Vaknade och satte mig o kollade på Stolthet och fördom :)

Det är okej att sova på dagen när man är sjuk...

Nä nu får det bli lite mer How I Met Your Mother, if it you don't bother.

Updatish

"Nu ska jag mysa, titta film/serie, äta och fixa:)
Dock har jag fortfarande ont i halsen och halstabletterna är slut:(
Nån som vill hälsa på med halstabletter?^^"


Fixa = fixa i lägenheten.
Varenda gång jag skrivit att jag ska fixa förut, så har jag aldrig gjort det. Utan bara suttit vid datorn typ. Men nu har jag faktiskt gjort allt jag sa att jag skulle göra! :D äääven fixat^^ Nu har jag 7 kartonger med kläder och annat som ska upp på vinden imorron och plockat ur ett par kartonger med böcker, skivor o lite annat som jag har stoppat in fint i shislongen där jag har förvaring:)

Men kan du tänka dig, det var nog inte så bra att cykla en dryg mil i regnet när jag redan hade ont i halsen... Nu har jag jätteont i halsen, snuvar en massa och har blivit hur hes som helst! Kan prata om jag anstränger mig och sjunga summertime och låta som janis joplin. Tur man är ensam så man inte behöver prata iaf.

Jag har druckit en kopp te med honung och ingefära. Har slutat fixa, ska göra en till kopp te, ta det lugnt och titta på film och tycka lite synd om mig själv:)Man ska inte ha alltför roligt "haha", tänk på barnen i afrika...

En regndag

Jag var ett regnmonster när jag kom hem!!!

Vaknade tjugo över nio (väckarklocka, varför väcker du mig inte?) med halsont dessutom, mamma skulle hämta mig kvart i tio och skjutsa mig till jobbet. Tog en macka i bilen och for iväg.

Jag blev glad när jag såg att det var "dåligt" väder idag, för då kan barnen vara inne och göra lite lugnare saker^^ eller ja, så mkt lugnare blir de väl kanske inte men lättare att hålla koll på dom iallafall. Så fort jag kom dit ger lillplutten mig arga blickar xD och säger som vanligt "get away" och ropar på mamy. Gosh, men när mamman åkt glömmer hon bort det. Hon sprang efter bilen först, men sen blev det plötsligt kul när jag fick jaga henne. Så sen gick det bra.

Jag gjorde lite lunch vid 11, sen vid 12 skulle de bort till grannen på kalas. Så då var det bara jag och lilltjejen kvar. Lugnt och skönt:D Plus att hon skulle sova då, så jag satt och spelade patiens, knarkade halstabletter och läste alla tidningen ångermanland de hade (läser den ju aldrig nu när jag inte bor "hemma"). Lyssnade på sommarprataren i P1 oxå, men somnade, så fick mig en lur oxå:) Soft jobbdag!

Sen skulle man ta cykeln hem då. Från Smålaviken, nån kilometer in till Solumshamn och jag var dyngsur redan då. Bara nån mil kvar!

Det kom en bil och skvätte ett vattenfall på mig, tacktack:) Lika bra att bli riktigt jäkla blöt när man ändå är igång. ..Så jag cyklade i typ alla vattenpölar som kom i min väg oxå. Såg typ inget när jag körde nerför backen vid kattastrand heller. En sjö i skorna, genomvått hår och tunga byxor som annars är tunna och lätta. Fanns inte en enda torr fläck på mig när jag kom hem, förutom under regnjackan.

Nu ska jag mysa, titta film/serie, äta och fixa:) Dock har jag fortfarande ont i halsen och halstabletterna är slut:( Nån som vill hälsa på med halstabletter?^^


Wish you regn och blöta kläder, tänk på våra förfäder.

Update

Just det, Per var på mubba oxå. Han sommarjobbar  ju där:) Han lyssnade lite på kraa, gick tillbaks till handelsboden, kom tillbaks senare med en strut med murbergs-karameller som han gav till mig :D SötPer alltså^^ Så jag tog med mig dom till bion.

(Bilder från förra året)

Harry P och halvblodsprinsen var helt okej. Känns som att det fattades nåt, men. På ett ställe i filmen skrattade hela salongen. På några ställen skrattade nästan hela, så kul var den minsann. Sen grät man lite oxå bara för att det blir så. Fast inte Mao, hon höll sig för skratt typ xD närå, men aja.

Imorrn äre jobb och barnvaktning... jag orkar inte, suck. 

baby, maybe

En söndag

Lördagskvällen bar iväg minsann, tillsist. Tänkte först ta en powernap för jag var heelt slut efter dagen, men fick reda på att det var fyllefotboll nere vid hamnkrogen så jag tänkte sticka dit och kanske sova där i solen om det behövs. Fast jag kom ändå iväg rätt sent åsså kilade jag in hos Åsa och Moa som nyss flyttat in i huset bredvid mitt och hade inflyttningsfest, det var mysigt.

Sedan cyklade jag därifrån, och fotbollen var slut. Men de var tydligen hos Evald så det bar iväg dit istället. Många hemskt trevliga människor och skön stämning. Och Menos^^ Längesen eftersom han vart i Japan. Han hade en japansk hatt och en japansk skjorta:D och drickat var från japan, gött som fan. 

Kvällen var lång, jag däckade på soffan där och vaknade 10 i morse, gick över till fåtöljstolen, hittade ett lakan och bäddade in mig o somnade där. När klockan blev eftermiddag började de andra i huset vakna till liv. Så vi satt och drygade ett tag tills i kom på att Kraa skulle spela på murberget klockan 3. Så jag åt lite fil, åkte och köpte vindruvor och sen körde vi dit, lagom slitna allihop.

Darth Vader vad bra de är alltså! De exprimenterar mycket med musiken och vissa små saker de gör är verkligen pricken över i:et. Sjukt bra. Lyssna här på deras hemsida. Finns både inspelningar och videor. De är så sjukt härliga oxå, att se dom live är uppiggande må jag säga. De får igång publilen bra. Evald som var mest bakis av oss alla gick fram och körde solodans på sista låten xD Underbart^^ Sen dog han typ och la sig på en bänk där framme.
(Sara, Marta, Agnes, Fanny, Salka, Maria = Kraa)

När de spelat klart pratade jag lite med tvilling-Sanna och hennes fina hund och sen bar det av till Evald igen för att hämta min cykel som var kvar där. En av hans kusiner (glömt namnet...) hade stannat hemma. Vi fann han sittandes på en stol i hörnet av gården. Han hade tydligen suttit där under hela den tid vi vart borta hahahha xD Gosh.

Så, lite fil och mycket vindruvor hade jag ätit. Var inte så hungrig. När jag kom hem blev jag hungrig iallafall och lagade lite rester^^ Jag är rätt bra på det faktiskt, blev riktigt lyckat. Couscous och mammas kycklinggryta i tacoskal som jag snott hos far min.

Ikväll ska man på bio :D Harry P^^ Med Mao och memme. Skönt att göra nånting lugnt för en gångs skull. Det ser jag fram emot.

Nice nice baby. Yes, no, maybe.

En lördag

Det var hårt att stiga upp i morse. Inte det lättaste att plötsligt gå upp klockan 8 när man redan vänt så rejält på dygnet och brukar sova till eftermiddan. Jag började mitt barnvaktande 10:15 och var tvungen cykla iväg typ 9:15 för att komma i tid, de bor ute i Smålaviken (nå km bortanför solumshamn) så det var en bit att cykla! Brukar egentligen ta träningscykeln o passa på att träna då, men hade inte lust idag, man är så svettig när man kommer fram då + att Evelina har ju lånat min cykel.

Det är tre stycken vilda illbattingar som jag ska ränna efter. Förra året var den minsta (tjejen) bara bäbis nästan, men nu springer hon oxå, och pratar och såklart brås på sina brorsor. Så hon är ju lika galen hon. Vet inte hur många gånger jag säger "sluta" på en dag när jag är där. De ska ju slåss o bråka en stup i kvarten. Och ta godsaker ur skåper som de inte får och  försöka lura i mig att de får göra saker. Dock går jag inte på det längre.

De första timmarna gick bra, när jag kom dit och när mamman var på ett möte i viken. Då kunde jag busa o leka med lilltjejen, men så fort mamsen kom hem igen var det bara hon som gällde. "You are dummy" sa hon till mig då, och "Go away, I want here to go away" Man ba jaha, vad hände med får fina relation? xD men hon glömde väl bort det sen. Dock sköt hon mig och jag dog ju såklart, sen satte hon sig på mig och sköt mig ännu mer. Sen kom killarna och hoppade på mig oxå, ojojoj. Vilket jobb alltså.^^Några lugna sekunder fick jag dock till att njuta lite av solen på stranden. De bor alldeles vid en strand, härligt värre:) Och ja, de snackar engelska. Killarna kan rätt bra svenska, men lilltjejen pratar bara engelska än så länge.Ganska nice. De bor i USA med en svensk mamma (därav sommarstugan här), en norsk pappa och en spansk barnflicka xD haha vilken blanding av spåk de får alltså.

Tillsist blev klockan tre och jag fick lite kosing och cyklade iväg. Ska dit på måndag igen.

Cyklade förbi hos Memme och Feffe och pratade lite med dom ett tag, sen affärn åsså hem och åt maaaaaaat! (Resten av lasagnen, mmmm). Nu ska jag vila lite tills det visar sig att kvällen bär iväg nånstans!

Hjärtliga lyckönskningarr, hoppas ni inte har magkatarr

Lasagne

Den blev lyckad! Och oj så gott det var:D mmmmmmmm, har kvar halva till en annan dag oxå.

Det blir hemma för mig ikväll ändå. Mamman till barnen jag brukar vara barnvakt till på sommrarna ringde precis. Hon frågade om jag kunde vara med illbattingarna imorn medan hon göra några ärenden osv. Så jag ska komma dit 10:15 imorn och vara där till 15:00, så shit alltså, jag måste fan sova. Jag vet hur det blir annars och det är så pinsamt om man halvsomnar när man ska hålla koll på dom.. gosh ja. >< Jobb... och pengar:D och söta små barn^^

Så det blir nog att se en film eller nåt ikväll istället, och soooooova. Men imornkväll blire andra bullar! hoppas jag.

Ha en rolig kväll allihop, ramla inte i en grop (:

En fredag

Det här och mitt förra inlägg försvann först, så jag fick jag skriva om dom. Fattar inte hur jag orkar:P Men det gör jag uppenbarligen.

Idag vaknade jag kl 10, denna gång var det inte lika nice som det brukar att bli väckt av telefonen. Det var Emil som ringde;
"Är du vaken?"
"Neeeej"
"Jag är i din källare och fixar med cykeln, skulle behöva en tredje hand."
"Jag sooover."
"Hm, okej... då kommer jag upp då."

Så höll i kedjan en sekund så var det klart. Sen pratade vi lite MTB-SM somär igång just nu och hur de hade gått för de andra. 2 pallplaseringar hittills!:) Sedan gick Emil och jag steg faktiskt upp för en gångs skull, och gjorde frunch. Dock somnade jag sen igen vid halv 3... och vaknade än en gång av att Emil och Evelina kom instapplandes och skulle byta om till cykelkläder och cykla till hennes stuga typ. Ja, hon skulle testa på det hon oxå, och låna min cykel fick jag veta^^

Nu håller jag på att laga middag, det kurrar som fan i magen. Tänkte försöka mig på Lasagne! Återstår att se om det blir lyckat. Måste dock ha mer ost! Hade bara en minibit och till lasagne måste man ju ha maaaaaassa ost! Ska kila en sväng till fars hus (de är borta i sommarstuga) och kolla ifall det finns nåt, annars får jag sticka på affärn å köpa en dyr jävel ;SVill egentligen bara vara hemma ikväll och fixa i lägenheten, har inte vart hemma på hur länge som helst nu. Bara i Äbro och ute på andra ställen och endast sovit hemma typ. Dock kom ju Menos hem från Japan idag så det kanske blir en sväng ut senare iallafall^^

Man ska va glad att man bor under tak, jag är ett matvrak.

En torsdags-update på En fredag

Jag var alltså hos Dagga igår med Mao, även Andreas och Maria (som var hemskt trevlig) och en annan mc-snubbe var där. Det chillades till hundra alltså. Satt och snackade ett tag och kollade på "2 ½ men" medan dagge gjorde bakad potatis och grillade kött, lök, kyckling och hamburgare!:D Så det blev till att käka som fan sen:D Han langade över allt på samma gång på våra tallrikar, en hamburgare for på golvet oxå haha. Soft snubbe verkligen^^ Han bjöd på öl(blä) och jägersnaps oxå.

Efter att vi suttit där och tjockat oss ett tag och blivit trötta och dagge kallat oss för "barnförlamade kameler" bar det av till hamnkrogen för dom, nån John skulle spela där. Själv cyklade jag till Adrian som fyllde år och hade kalas. De hade tydligen haft lite tävlingar, typ limbo, säckhoppning och sånt :D Synd att jag missade det! Men där var oxå massa trevliga människor, giggity.

När klockan blev framåt 2 hade det blivit lite lame och jag funderade på att åka hem, men så var det några som ville hoppa studsmatta! Då blev det kul igen xD Yeey ninja. Sen snackades det lite till och dracks te. Så, vid halv 5 cyklade man hem.

Jag test-la mig i sängen när jag kom hem men insåg att jag inte skulle kunnat sova då, så jag slängde igång ett How I met your mother - avsnitt, och ett till. Sen kunde jag somna:)

Sömnen är viktig, men jag är kittlig.

En torsdag

Det var trevligt i stadsparken igår, vi var ett litet gäng som satt där o chillade. Efter några timmar stack jag till Rickard, där var Memme, Feffe, Alex och Rickard själv då. Det var kuligt där med, han har en sötiskatt som heter Lovis. Jag brukar inte lyfta katter, bara jimmies som är lätta som fjädrar, så det var annorlunda att lyfta en tungis som denna^^

(bild från förra gången jag var där, då jag fortfarande hade min kamera...)Vi cyklade sedan till Minikrogen och jag o Memme delade på en OSTMACKA MED KEBABSÅS<3 alltid lika bra. Sedan bar det av till Bittens och blev bjuden på en drink och satt o snackade.

När jag kom hem och skulle låsa upp dörren så låste jag inte upp, jag låååste. Alltså, jag hade glömt låsa när jag gick ut innan, hur fan det hade gått till. Jag brukar aldrig glömma sånt, det var wierd. Var tvungen att checka minsta lilla vrå så det inte satt nån och lurade nånstans:P Sen bums i säng, gud så skönt.

Idag har jag sovit länge, vaknade först med värsta huvudvärk, så jag somnade om istället och sov bort det:) Mao ska grilla med nån skäggig polare idag, så hon undrade om jag ville joina. Ska försöka komma igång och ta mig dit såsmåningom. Nice med grille. Sedan kanske man ska till Adrian och folk.

Byebye, partaj.     

Borta bra

Nu är jag heeema.<3 Kom hem och la mig på sängen och sov i 2 timmar...^^ Gosh. Nu har jag ätit mat och piggnat till lite med mammas kycklingkryta och äggnudlar. Härligt att äta nå andra nudlar än snabbnudlar för en gångs skull.

Jag fick btw en liten inflyttningspresent av Märet (Mats mor) när jag var i äbro, 2 grytlappar, det var nåt jag inte hade, skitbra:)
Annars var det ooxå trevligt att va där:) Dock har jag glömt att göra mina magövningar och det under dessa dagar ;/ Får komma igång igen nu då.

Nu ska jag ta och komma i form och sedan kila iväg till stadsparken där det ska vara trevligt folk har jag hört:)

Dagarna kommer och går, medan man nya erfarenheter sår

Kling klang i bygget

Dagens promenix var inte spöregnig, den var hemskt varmoch solig:D Gick rätt långt barfota på asfalten med Alvin i vagnen. Mindre kul var att vi glömde han napp.. och har var inte på världens bästa humör just då tydligen. Skrik o tjut, och gud på taket vad han kan skrika. Gick och sjöng en massa för att han skulle lugna sig.

Efter middan då jag oxå bestämde att jag jobbat klart med alvin (bra att bestämma arbetstider själv^^) och efter att morfar och morbror farit hem från byggarbetet på vår övervåning, (Det som alltså ska bli i princip alla barns rum, (de kommer bli ascoola^^))  så hjälpte jag Emil lite i hans blivande rum. Väggar, tak, fönster och golv är fixade redan, så nu städade vi ur lite plankor o sågspån, spacklade och drevade. (hosthost av allt damm och skit).

(Gammal byggbild då emils tak ännu inte fanns.)

Därefter blev det belöning/kvällsfika med alla möjliga sorters ostar:)

Nu har jag vart här i Äbro i få se nu, 3 dar? Tredje natten nu iallfall. Behöver komma hem till mitt eget nu känner, så jag inte blir snäsig och sur. Har blivit litegranna så ett par gånger redan, men försökt behärska mig. Jag har iallfall tjänat över 1000 spänn:D Imorn ska de andra till sundsvall iallfall, så jag blir skjutsad in till stan:)

Igår och idag har jag övat "Tenta" med mamma oxå. Slagverksstycket som Johan/Slagge har gjort. (Länken är från i år när vi hade konsert, finns även en äldre version om man kollar in resten av Gibbes videor.) Mamma fick ett presentkort av mig när hon fyllade år, på vad hon än önskade sig. Så hon bestämde sog för att hon ville att jag skulle lära henne Tentan och att vi skulle köra den på Östersjälandinflyttnings40årsfesten, plus att hon skulle vara med dårå;D Haha det är kuligt^^

Dröm sött allihopa, inte som jag, kage och jimmie förra natten. (Jag drömde att jimmie dog, kage drömde att hampus dog, jimmie drömde att kela dog...) ;O
 
Livet är en saffranskaka utan saffran, du har inte alla tomater i ketchupflaskan.

Get up, stand up

Igår sov jag typ till halv 3, tillsist kom malva och satte gitarren på mig och ville övar låtar med mig, så jag låg där och spelade och knarrade till sång. Vilket Malva hade hemskt kul åt.  Åsså kom mamma den paparazin och knäppte kort på mig:P

(bild från mammas kamera)

Tillsist kom jag upp till lunchen iallafall, sen blev det till att jobba (ta hand om alvin). Denna gång blev det 5 timmar. Åt middag och bäddade ner alvin för sömn. Jo, bytt några blöjor har jag ju oxå gjort om ni undrar.

Jag kunde verkligen inte sova sen när jag skulle bädda ner mig själv, först låg jag bara där och lekte  med datorn som vanligt ett bra tag, sen försökte jag sova. Men jag började tänkta på "How I met your mother"-serien så jag var tvungen att köra igång ett avsnitt. Efter det försökte jag sova än en gång, men jag låg bara och tänkte, på allt och inget. Och lyssnade  på Enya<3

Uppenbarligen så somnade jag tillsist iallafall. För jag vaknade idag. Jag sov på övervåningen här i östersjäland hos mamma, och mats, emil, morfar och morbror började bygga och såga och borra och leva om en massa typ kl 9. Men jag låg där och sov ändå jag^^

Nu ska jag byta blöja och sedan gå en promenix med alvin, dagen är solig, var rolig.

Do Re Mi Fa So La Ti

Kages utflyttningsfest var hemskt trevlig, träffade några nya riktigt trevliga personer dessutom:) Vi stack ner på stan framåt natten, gick omkring bland folk där o chillade på. Träffade Johnny, pratade endel med han:) Det kom förbi en gubbe som diggade Johnnys tröja och knäppte kort på den och allt^^

Juste när jag gick in på Bittens en kort sväng träffade jag oxå han som lurat i mig två gånger att han är 20, fast han är typ 30 eller nåt. Jag sa "Du är inte 20." Åsså gick jag ut ;P Inga luringar mer inte.

Jag och Mao gick hem tillsist, hon orkade inte gå hem så hon fick sova på min soffa. Johan Saarela slog följe på ägen, vi pratade lite gamla HCK-cykel-minnen^^ 


Idag, söndag, skulle jag cykla ner till Hemköp och möta samuel så han kunde lämna kazoon till mig. Jag tror han frågade vad jag hade gjort dagen innan. Jag sa; "jag var på utflyttningsfest.." (*knackknack* så plötsligt knackar det på hemköpsfönstret) "..hos henne!"  Då var det självaste Kage som knackade, haha, det var läskigt^^

Cyklade hem och åt sen (rester) och tog sedan cykeln återigen och for iväg till Nickebo! Där skulle Tobias spela! Där var oxå Rosie, Tone, Per, Rosies (malins) alla systrar osv. Det var mysig och trevlig stämning och Tobias spelade och sjöng ur ett program han satt upp. Några egna låtar och några covers. Det var helt underbart, jag älskar verkligen hans musik. Soundet, texterna, rösten. Ja gud ändå, som Kela skulle sagt. Jag satt bara och njöt till 100%. När han sjöng "Visa vid vindens ängar" var jag sjukt nära att sjunga stämman som jag lärt mig på estet när vi sjöng den^^ Jag skulle fan gjort det:DDet cyklades hem sen, med tone, tobs o rosie. Kramades o sa hejdå o att vi måste hitta på nåt i sommar och ses! Typ grillkväll eller STARWARS-MARATON, igen xD Ellerhur:D VIlka är på? Vi får nog ihop ett  bra gäng^^
Därefter kom jag hem en sväng och hämtades sedan och åkte till mamma. Så nu sitter jag här i älandsbro, det är trevligt att komma hit såhär ibland:) Det känns alltid bra att komma hit, mammas sambo Mats o hans barn är ju wonderfulla:)

Malva och jag har suttit o sjungit och spelat lite låtar som vi ska köra på "inflyttnings/40-års festen" vi ska ha här i augusti:) Det kommer bli nice xD

Tiden flyger hit och dit, ska ta den nu till att sova en liten bit. 

Baby it's warm outside

"I morse" kom jag upp ur sängen vid 1 ungefär, ganska duktigt faktiskt, med tanke på att det blev så sent igår. (Öh, as always?....) Samuel ringde sen iallfall, så bestämde vi att vi skulle dra ner på stan och sätta oss vid hemköp och spela. Drog ihop gitarr, djembetrumma, kazoo, ukulele, ägg, textblad och cyklade iväg, gick in på hemköp och frågade om det var lugnt. Helt okej:D

Det var riktigt nice att sitta där o spela o sjunga. Samuel spelade gitarr o ukulele och jag trummade o körde lite på kazoon. Förutom en låt, då spelade jag gitarr o han trumma. Vi hade ju bara övat 2 ggr tillsammans och hade inte sådär hemskt många låtar, så vi körde dom några ggr och hoppades att det kom nya folk hela tiden:P Sen körde vi några andra låtar som vi kunde lite halvt eller som vi inte övat på inför det där bara. Typ Balladenom fredrik åkare o cecilia lindh, Brev från kolonin, Yoda-låten, nån Kanon, No woman no cry, visa vid vindens ängar osv. Vi satt där och lekte på en stund, det verkade uppskattas iallafall^^

(Sådär kunde man ju sett ut^^ Men nästan så, djembe o gitarr hade vi ju iallafall:D)

Liiite kosing fick vi oxå, typ 120 var eller nåt. Men vi kom typ efter ruset, lite sent. Så nästa gång ska vi va ute i god tid så kanske det blir mer;) Gick in på hemköp sen å köpte mat för pengarna!

Det där måste vi göra om och kunna fler låtar och kunna låtarna bättre. Dacapo! Åsså kommer ju memme hem nu oxå så då blire öve med henne oxå :D 

Nu har jag ätit underbar mat, kyckling och couscous, min underbara dressing, tomat o gurka runtom maten ;D Asnyggt. Så nu ska jag bara klä på mig osv och sen sticka till Kage på uuuutflyttningsfest!:D^^


Great sunny day, and the evening great also will be, yey

Goodnight sweetheart

Idag, eller igår, softade jag tills samuel hörde av sig kl 3 att han var hemma och att vi kunde öva. Eller just det! Jag gjorde faktiskt mina magövningar och det :D Duktigt duktigt!

Skulle cykla till honom. Kollade ut genom fönstret; smatter smatter på glasrutan. Massa regn. Kom på att jag hade ett par regnbyxor som jag aldrig använt! Tänkte  att nångång ska väl va den första, så jag drog på mig dom. Sen blev jag ledsen när jag kom ut och märkte att det knappt regnade längre:P

Sedan när jag var nästan framme hos Samuel fastnade min sjal i hjulet så det tog helt stopp. Fick slita lös den med våld, gick inte på annat sätt ;s Så nu är den i trasor^^ Gillade den:( Men jag har endel fler^^

När jag kom dit väntade varm choklad o lite kakor :D Värsta nice. Så det blev bra tillsist iallafall^^ Sen övade vi några timmar på låtarna, kuligt kuligt ^^ Samuel for till S-vall igår oxå, och då grejade han en Kazoo till mig på nån musikaffär:D 40 spänn. Soft instrument alltså ;D Om ni inte vet vad det är, kolla in det här. Vi ska använda den lite när vi är gatumusikanter nån dag.

Sen stack vi till hans mamma och väntade på att hon skulle komma hem och laga mat^^ Då ringer Mao; "Du måste komma till jimmie nuuuuu, absolut seenast kl 9. Annars går vi^^" Typ. Yeah, så lite stressigt  blev det. Klockan var över halv 8 och jag skulle äta och duscha och allt. Tänkte att nu måste jag hem på en gång, hans mamma hade inte ens börjat med maten. Men då var de så genialiska o superschysta så vi gjorde nån enkel snabb mat så att jag hann äta där. Mkt tacksam jag vara. Så jag hjälte till, åt snabbt och sa hejdå...;P Men tacktacktack!

Hem och stressa och sen till jimmie, kela, mao ett tag, sen till Bittens. Och utanför på storgatan hade några ungdomar i pingstkyrkan gratis kaffe, te och kladdkaka!:D Jag och kela sprang dit så fort vi fick reda på det hehe. NamNam.

Vakterna på Bittens ville inte se nåt leg eller nåt sen utan de var bara nyfikna på vad det var vi hämtade där borta. "Kladdkaka!" haha, men jag glömde ta te. "Hur kunde du glömma téet?" sa en av vakterna. osv osv. haha vakterna var askul ikväll. 

Det bar av till jimmie igen sen, kollade när de spelade mario cart. Haha jag hade askul åt när gubbarna ropade "yihooo" hahhahaha. Gosh. Och William var galen^^ (hunden) Och jag o kela satt o pratade mat. Om tid finns ska vi handla imorn och sedan göra potatisgratäng:)

Kom hem helt törstande efter mat<3 Gjorde några varma mackor och nu är jag nöjd.

Nu vill jag bara sova. Ögonen faller strax igen, det kan jag lova.

Baby it's cold outside

Jag fryser.

(I really can't stay) But baby it's cold outside
(Got to go away) But baby it's cold outside
(This evening has been) Been hoping you'd drop in
(So very nice) I'll hold your hands they're just like ice
Baby it's cold outside

Gud som haver

Cyklade till bibblan i regnet idag. Mysigt med regn som vanligt, men nu vill jag ha sol snart igen så man kan sola och bada!! Bada kan man ifs göra ändå.. men det blir lite svårt att sola.

På biblan kollade jag och Kela in lite böcker. Jag har mycket böcker hemma som jag inte läst än, måste komma igång med läsningen igen:D Skrev upp några böcker/författare iallafall, som kela tipsade om. (Hon läser hemskt mkt, och snabbt oxå...)

Sedan cyklades det hem i regnet igen. Väntade på att Emil skulle höra av sig för vi skulle ut o cykla. I regnet? Men framåt kvällen meddelade han att vädret inte var så lockande och att han hade lite tid. (Vara med Evelina?) Yeah, probably. Sen tääänkte jag att jag skulle träna nere i gymmet istället, men blev aldrig så denna gång heller. DOCK, framåt midnatt tog jag mitt förnuft till fånga, (va? förnuft? jag borde sova) och gjorde lite egen styrketräning. Situps, armhävningar, andra benövningar som Anders (cykeltränare) rekommenderat, och andra magövningar jag gjorde på dansen med Danielle! Hemskt bra övningar. Fattades bara fotmassagen vi brukar ge varann på där, alltså en ligger på mage medan en annan står o trampar med hälarna på ens fötter, jätteskönt faktiskt!^^ Testa!

Jag ska försöka komma ihåg att göra några magövningar i princip varje dag, jag vill få bra magmuskler. Det är bra för dansen:) Påminn mig^^

Vad har jag gjort hela kvällen/början på natten egentligen? Jag måste verkligen tänka efter, säkert inget vettigt allllls. ........Juste, jag kollade bl a på alla Videoklippen med stort V, från vågmannen när vi var några stycken där en kväll fram till kl 10 eller 11 då de larmar^^ Vi lekte lite roliga lekar och hade så sjukt kul xD (Inga leknamn nämnda). Jag tror aldrig vi haft så roligt på vågmannen som vi hade då. Tveksamt att så många andra haft det heller. Bessade pizza dit oxå minns jag^^ Goosh vilka tider! Favorit i repris?Gud-som-haver-barnen-kär så kul han kan ha. God is a DJ, vi ses en annan da'

Pools of sorrow, Waves of joy

Klickade runt på youtube och kom att se ett klipp där Michael Jacksons dotter säger några ord om sin far och börjar gråta. Oh god I cried too. Jag storgrät, några sekunder. Pang så hade jag massa tårar i hela ansiktet.

Se klippet Här.

Just det här när barnen ska säga nåt om den som dött, det är det ultimata gråttillfället. Samma sak på Patrik Runekes begravning som jag var på, då lästes det upp en text som hans barn skrivit till sin pappa. Och gud så jag grät.

Just dance!

Nu är klockan småtimme och jag har inte fixat nå mer i kartongerna som jag skulle göra. MEN, jag har lärt mig hela koreografin nu!:D Alltså den där från slutscenen i Dirty dancing då de dansar fram bland publiken med Johnny (Patrick Swayze) i spetsen. Den är inte så lång. Dock askul. Nån som vill ta en lektion? :D Graaatis;) Jag tänkte att alla skulle lära sig den så att hela stan kan dansa fram på gatan. Eller alla som brukar gå på Gennys och dansa kanske;) Så kör vi den där, haha:) Det blir asbra^^

Nu fattas bara en danspartner så jag kan lära mig par-dansen de gör oxå! Jag vill gå en Mambokurs nu nu nu.

Kan grundstegen iallafall än så länge. Jag håller på att kolla in en massa youtube-klipp med mambo/salsa-kurser. Hittade ett bra klipp där en kille förklarar vad Mambo är och skillnaden mellan Mambo och Salsa, för det är nästan samma sak. Same basic steps. Åsså visar dom grundstegen. Se den Här.Feel it baby. I'm crazy!

Aloe Vera Propolis eller Gelly

Onsdag.  Goodigood.   Öve med slagverkisarna Mika och Mickel. Vaknade kl 12 av ett sms från Mika "Är du vaken? :p"  
Noooo, I am noooot. Jag vaknade inte av väckarklockan, men av ett sms;O som låter kortare och minde än väckarklockan. gosh. aja, jag hann tyyp till halv 1 iallafall tack vare Mika!

Sen blev det hem och spela med Samuel. Håller på att öva lite låtar(memme är bortrest, annars hade hon vart med oxå) för att stå på stan eller obs eller nåt och spela. Det flöt på, vi gjorde asnice versioner av olika låtar! ;D De vi repat på är; Båtlåt-Robban Broberg, I wish-Stevie Wonder, Himlen runt hörnet-Lisa Nilsson, Vem vet-Lisa Eksahl, (I've had) the time of my life från Dirty dancing, L-O-V-E-Nat King Cole, Baby it's cold outside-Random, Tears in heaven-Eric Clapton och Hit the road jack.  Dessutom är det hemskt kul att spela med Samuel :D

Tääänkte träna med bror Emil ikväll (cykla alltså), men när han kom hit efter jobbet kom jag på att jag inte ätit middag och var jättehungrig. Så det blev makaronisar och fiskpinnar (ja, det funkar ihop:D) och massa sallad. Sedan tääänkte jag hänga med HCK-motion-gubbarna på träningen halv 7, meeeen satt å spelade och, ja. Ringde Ali för att fråga om vi ska ta en springtur som vi tänkt hur länge som helst! Men inte hade han mobilen på inte. Täääänkte gå ner till gymmet i källarn och träna, men sen tääänkte jag att jag skulle fixa i lådorna istället, det behövs ju. Sen spelade jag lite mer gitarr och djembe och sjöng och nu sitter jag här vid datorn. Men jag skaaa fixa lite till ikväll iaf. Sen vill jag se film juuu.Såsmåningom ska jag sova gott som en lärka, när min sömn-gen börjar värka

Sedan springer jag igenom en kulle

Ragtime-rep var det idag alltså. Bara jag, mika och mickel denna gång. Mickel har rätt många toner att spela så vi ska köra imorn oxå^^ och det är bara kul så :D

Efter repet hämtade mamma mig och åkte ut till henne i älandsbro. Tog hand om Alvin i fyra timmar, det får jag alltså 400 spänn för från kommunen, det är nice ju:) Plus att jag fick middag^^ Ska köra på det fler gånger oxå. Äntligen har man försäkrat liite inkomst i sommar iaf!

Först gick jag en promenix ett bra tag med alvin i vagnen. Vi gick innåt östersjäland på grusvägen där. Kändes som man var på landet:) Sedan gick vi ner till Omsjön och kollade in hur det ser ut där, mysigt ställe, måste bada där nåt i sommar. Fanns en flytbrygga och en rutschkana i vattnet(;  en grill på stranden oxå! 
      Satte mig och läste där ett tag medan alvin somnade där i vagnen. Det regnade mer och mer, tillsist var boken alldeled blöt (biblioteksbok), men hakuna matata liksom. Började gå hemmåt då iallafall. När jag kom hem var jag dyngsur. Men hakuna matata liksom, jag njöt bara. Trevligt med regn.


Sen blev det mata alvin, byta blöja, roa honom, grillat kött till middag:D, roa honom och lyssna på musik och sedan hem. Ja jag känner mig mer som en gäst där "hemma" i älandsbro nu. Hann ju inte bo där så länge innan jag flyttade hemifrån men mest för att jag inte har nå saker där längre, då kommer man dit och får vara gäst. Tur jag känner mig så oerhört hemma i min lägenhet:D

När jag kom hem kom Emil och Evelina och klampade in efter att de vart och jobbat med plantsättning heeeeela dagen. Han skulle bara hämta lite kläder som han hade hos mig sen cyklade (blev regnig och blöt igen) jag iväg till Elin (som nyss oxå flyttat hemfrån) med chipsen i högsta hugg^^ Äntligen åts de upp. De har legat i mitt skafferi sedan jag flyttade in xD Fan vad duktig jag är! Jag har bara fått ångest när jag tänkt på att äta dom. Nu fick jag hjälp iaf! Dock var det ju jag som åt mest iallafall.. När jag väl börjat är det svårt att stoppa mig!

Hos Elin var iaf Elin, Soffe, Jens, Samuel, Wille och jaf. Vi såg på... en film. Vad den nu hette. Med Leonardo DiCaprio och Kate Winslet (inte titanic) Den var märklig! men bra! Sedan spelade vi Cluedo och åt jordgubbar och det gick inge bra för mig. Men det var en trevligt kväll:D

Hakuna Matata, Timon och Pumba.     Och Emma

Världens starkaste bamse

Sov inte många timmar förra natten. Och det kommer jag uppenbarligen inte göra denna natt heller. Igårnatt satt jag och gluttade på videor på myspace som jag hittade (Billy Davis, jimmies far. Han sjunger riktigt jävla nice.)
Åsså letade jag efter en video på youtube halva natten som jag aldrig hittade. En med lite bakom kulisserna under Dirty dancing då patrick swayze, jennifer grey och kenny ortega blir intervjuade, och när kenny ortega (the choreographer) bl a lär ut koreografin som de använder i slutscenen då alla dansar fram bland publiken. Hittade den förut av en slump! Nu minns jag inte alls hur!

  Jag ska lära mig den dansen! :D Jag har redan börjat. Ni borde oxå lära er den! Så kan vi dansa fram på gatan sen! Fram till krogen, på fest, på jobbet. yeeeeey. Haha jag är aspepp xD Men man lär sig himla bra bara av att kolla på filmen så:) Jag dansade alltså endel av natten igår oxå. Somnade kanske vid halv 8 at the morning.


Klev upp framåt 12 och åt frukost osv, drog ner till vågmannen för att repa med några slagverkisar! Inför spelningen på stöde musikvecka alltså. Vi ska köra; Tenta, Ragtime, In chains, the rhythmsong, sopbiten osv. Det blir mer rep på Ragen imorn. Den sitter nånstans i bakhuvet sen förut, men måste repas på för att komma ihåg.

Johan drog iväg på Harleyn och Mika gick nånstans. Jag, Memme, Micro (liten ugn) gick på stan sen. Jag köpte två filmer på rea, 2 för 99. Det var svårt att välja men det blev Stolthet och fördom och Syskonens Baudelaires olycksaliga liv (med Jim Carrey) :D Får ta två andra nästa gång^^ Vi letade efter memmes jacka som hon lämnat nånstans, köpte körv och gick en sväng till biblan och lånade "småtrollen och den stora översvämningen" :] (föregångaren till mumintrollen typ).


Sen cyklade jag o memme hem till mig o spelade o sjöng lite. Kollade på lite låtar som vi kan stå å spela nånstans med en hatt på marken.^^ Memme åker dock bort nu en vecka, så jag o samuel ska ta å spela lite nåndag istället:)  Vill ha pengar!

Dock fick jag två jobb idag kan man säga, två smågrejer. Mamman till barnen jag brukar vara barnvakt till på somrarna ringde. Så vi skulle höras framöver när de behöver hjälp med barnpassning. Sen ringde mamma och sa att hon pratat med kommunen och att jag kan få betalt för att ta hand om alvin (bror) nu när jag inte bor där. Så det ska jag eventuellt göra imorn då till att börja med:)  Det blir mycket barn för mig, både jobbigt och trevligt. eller, trevligt och trevligt.. kul och gulligt. lr nåt.

Now I gotta be a sleeper, every lonely heart has a keeper

Söldag

"Morrdag
Tristdag
Ontdag
Tokdag
Fegdag
Lögndag
Söldag"
(ur Georgia Nicolsons dagbok av Louise Rennison)


...som jag läste när jag var mindre. Det stod roliga/kloka/konstiga ord/talesätt osv inför varje kapitel:) Bl a dessa ersättare till veckans dagar.

Det var dock igår jag sölade. Gjorde mat, satte mig i sängen vid datorn som vanligt, och det första jag gjorde var att spilla på lakanet. Annars brukar jag vara duktig^^ Har inte satt upp "barbordet" än, det ska upp på väggen när jag fått iordning och vet var jag ska ha allt. Då kommer jag väl kanske sitta vid det och äta, delvis iallafall.

Idag sov jag till halv 3 kanske, det är så skönt att sova nu när det inte är sådär sjukt varmt. Sen satte jag på datorn som alltid står vid sängen och satt där till middagstid... Så, det första jag åt idag var middag. Gjorde ris(det ska alltid koka över..), god köttfärssås med champinjoner, curry och grejer, åsså sallad o tomat med olja o kryddor. Det blev fint, ville ta kort på det som vanligt:P Men inte har man nån kamera inte... :'(  Snälla nån hitta den:(

När jag stod och lagade mat kom Emil. Eller han ringde, det är ju så många trappor upp till mig. Vi kollade in källaren lite extra och flyttade lite cyklar som står där och ordnade lite. Sen ska vi ta hit mina cyklar, plus Emils, han ska ha dom här i ett par veckor medan han jobbar med plantsättningen. Då är han borta hela dagarna och sover hos Evelina, men vill träna sen på kvällen och då äre lite jobbigt att ha cyklarna hos mor ute i äbro. Så ja, det blir att han får dra ut mig på träning samtidigt då oxå, det är bra det :D

Sen stod vi och pratade aslänge och min mage kurrade som fan, så mitt första mål var en seeen middag dessutom. Nu ska jag fixa lite här med alla lådor o grejer innan jag ska hämta cyklarna.

God kväll, mvh elrl

Lögndagskväll

Trevlig kväll minsann, som tillbringades hos Thorssa med trevligt folk:) Och gissa vad... jag åt en OSTMACKA MED KEBABSÅS! :D alltid lika underbart... Jag bessade en, men så var där ingen kebabsås:O så jag ringde igen och bad dom komma med såsen. Så istället blev det myyyyycket kebabsås :D (annars kan de va lite snåla) Det var så mycket så det bara rann.^^ Sååå värt det:)

Ja, det var mitt lilla snack om denna gångens ostmacka. :) Förövrigt var allt oxå bra. Så jävla (som tobbe skulle sagt).

Sov gött, alla mänskor jag nånsin mött.  

Lögndag

Det regnar! :D

 

Fegdag

Idag vaknade jag av Mao klockan 13, kom inte upp förrän 14, åt frunch osv, sen gick jag hemmåt. Passade på att handla lite mat på vägen hem oxå, så nu har jag ett lager i skylen och frysen igen:D

När jag kom hem satt det en lapp på anslagstavlan till huset, en tjej som bor här skulle ha inflyttningsfest ikväll. Det påminde mig om att jag måste ta och få lite ordning här snart så jag oxå kan ha det!! Ellerhur??

Satte mig vid datorn iallafall som vanligt, spelade/sjöng lite Yoda-song ett tag, som vanligt. Gjorde mat (mos och fiskpinnar med bearnäsås o rivna morötter), sen blev det till att skynda sig. Duscha snabbt och göra iordning sig snabbt, för sen skulle man tydligen till stadsparken:)

Där var mycket trevligt folk, plus en trevlig hund(willliam). Jimmie hade med sig gitarren oxå så det blev lite musik oxå:D Alltid nice. Var där ett bra tag tills det bar iväg till Bittens. Där chillades det. Träffade på Mimmi och Melinda och stod o pratade med dom ett tag, trevligttrevligt:) Efter det var alla försvunna som jag var där med från början typ, eller de som jag kom dit med iallafall. Stod och pratade med nån snubbe som lurat i mig två ggr att han var 20, nu och en gång för några veckor sen. Gosh;P  
Han pratade på aslänge iallafall, jag började bli jäkligt trött så det var lite svårt att lyssna men.. Sen hittade jag Simon på Subway:) Fick resterna av han och hans kompis subway-mackor så jag var rätt nöjd^^ Där satt även min granne! (Hon som hade inflyttningsfest) Hade aldrig sett henne men hon sa att vi var grannar^^ Så det var ju trevligt. Hon skulle bjuda in mig på nästa fest sa hon^^

Därefter cyklades det hem iallafall. Och nu är den där grannen hemma oxå. Hon verkar ha efterfest och spelar ashög musik. Jag skulle vilja säga till henne att hon borde sänka lite och ta det lugnt, för hennes eget bästa. De flesta andra grannar kommer nog störa sig lite på henne om hon ska spela hög musik på nätterna, men aja, det är hennes problem...

Nu ska jag ta och sjunka in i sömnens värld. Åh, nu regnar det oxå, och smattrar på taket, vad mysigt:>>
Puss och godnatt hattifnatt.

Tokdag (igår)

Igår satt jag inne heeela dagen, vid datorn... Nej juste, halva dagen gick åt att spela gitarr :D Spelade Yoda -låten (by Wierd al yankovic) typ hela tiden, ÄG! haha den är underbar, ska bli asbra på den;) (så bra man kan bli när man inte är så bra på gitarr). Sen hade jag den på hjärnan hela dan, o det fortsatte såklart när jag vaknade oxå.


När klockan var typ 10 på kvällen gick jag upp till Tempo och mötte Mao så började vi vår långpromenad runt gådeåberget. Vi kom dock inte så långt. Gick förbi några släktingar till henne och stod och prat ade med dom aslänge, sen hittade vi en sminkväska med massa saker i som vi la beslag på, åsså mötte vi en annan kompis till henne. Sen kom vi på: Vi går och fiskar!^^

So, vi vände och gick till Mao o hämtade metspöna och gick ner till hamnkrogen, ringde Andreas så han kom oxå dit.
Vi grävde i den supertorra jorden hos Mao efter mask, utan framgång. Så vi tog med oss köttbullar o bröd istället^^ Andreas tog med sig tärnat bacon. Dock på vägen dit hittar jag en mask som ligger rakt upponer på gatan! haha;O Hur stod chans var det att det skulle hända liksom;P En riktig baddare var det dessutom. Jag tyckte dock lite synd om den när mao högg han/hon i två delar.. men dom lever ju ändå:P

Så satt vi där på bryggan och fiskade en tag:) Mys. Det nappade dock bara spigg som släppte halvvägs upp i luften.. men det var mysigt o vi pratade på där, visslade lite på fiskarna som farbror melker och åt kexchoklad.

Sen skulle vi hem och det föll sig så att jag visst skulle hem till Mao. Så jag sov där.

Ny dag, nya tag.

Ontdag

Idag träffade jag Kela, Jimmie och William å gick ner på stan med dom. Det var stekhett, men plötsligt började det regna^^ Såg dock aldrig nån regnbåge...

Jag o kela gick i de klädaffärer som finns här typ, hittade lite bikinisar och så:) Så nu måste man ju fan dra o bada om det blit lika varmt imorrn:D Btw, när jag kom in i provrummet såg jag att jag var alldeles röd-fläckig runt munnen;S Och det kliade som en tok. (allergichock av william........ plus värmen typ)

Efter stan kom jag hem och gjorde middag, rörde ihop nån "man-tager-vad-man-haver-röra." Det blev nice. Sen bar det iväg på tävling uppe på vårdkasen, mountainbike DM. Dock är det inte så många som cyklar här uppe i norrland så jag, som många andra, var ensam i min klass. Så jag vann ju min klass dårå...^^ gosh. Körde 5 varv på, vad kan det vart, en 3km-bana. På tredje varvet gick den energi jag hade kvar åt till att komma framåt ungefär. Det var så jävla varmt och jag hade ju druckit upp nästan allt vatten innan själva tävlingen, plus att det var endra gången jag körde MTB i sommar^^ Men annars gick det bra. Man känner sig bra när man tränar:)

(starten, axel var överlägsen hela loppet)

(random bild på Emma Johansson när hos kör nåt lopp i Härnta, på vårdkasen, med Härnta-cykeltröja på!)

 På vägen hem cyklade jag och Emil nerför halva dirt-banan, asnice, hade aldirg cyklat där förr. Sen    genom ett bränn-nässel snår. Det vi cyklade igenom häromdan var rätt glest så om man var skillad klarade man sig från brännor. Men detta snår var tätt som fan, man såg inte stigen. Men vi ba vafan åsså skrek vi och cyklade igenom, mmmmm skööönt. Som liniment^^  Fiiiin blomma ....

Cyklade hem till pappa och åt kött o pommes (min andra middag för dagen) Evelina kom och åt med mig och Emil oxå. Jimmie och Kela gick förbi o fick se mig i min fina cykelträningsutstyrsel^^
 
Nu hade jag ju tänkt duscha osv och dra till Emil, men nu är de tydligen hos Tobbe istället. Tror de firar irenes död (alltså att hon blir 25, o frånochmed då så är man tydligen död) I varje fall så vet jag inte om jag orkar... har inte ens duschat än, fastnade här vid datorn. Iförsig är det inte långt till Tobbe, fast de lär ju inte va kvar när jag är klar.. hm, aja. Kanske går och lägger mig istället för en gångs skull:P Eller nåt liknande. Ibland får man ge sig.

Men ge aldrig upp, hakuna matata din kuckelitupp.

Tristdag

Idag lodade jag på hela dagen, nästan. Väntade på att Memme skulle höra av sig så vi kunde träna. Vi har bestämt att åtminstone en gång i vecka träna i det lilla gymmet som finns nere i min källare:D och sedan stretscha jättemycket och bli jätteviga:D Hoppas det går vägen. Men det blev dock inget idag, hon hade annat för sig.

Jag passade på att äta bättre idag. Igår blev det bara mackor:S Mackor och hemskt lite gröt till jättesen frunch, sen två mackor till middag hos pappa efter träningen typ halv 10... hrm. Men idag gjorde jag blodpudding till lunch!(halvt bränd). Och stoppade in köttbullar och potatiskroketter i ugnen till middag. Gjorde även min special-dressing:D Mycket enkel, mycket kryddor, mycket god:D

Istället för att träna stack jag till Tobbe där det var lite folk,(Han själv, Pablo, Dennis) Och mötte Jimmie och Kela, som hade vart där tidigare, på vägen dit. De hade tappat bort William, jimmies hemskthemskt söta och busiga hund! Det visade sig dock att han var kvar hos Tobbe där de knutit fast honom^^ haha.Chillade ett tag hos Tobbe(Carro kom fram till att "Tobbe är bög, Dennis är tönt, Emma är söt", det tyckte jag lät bra.), stekte ägg och bacon, cyklade till jimmie o kela för att lämna hennes mobil som jag hade(de hade gått hem) jag ringde för att kunna komma in, men jag kunde lika gärna pratat med hunden(kanske gjorde det?), tror de svarade i sömnen^^ lr nåt annat...^^ Begav mig till Bittens sen iallafall. Där var Mao, Junior, Andreas och Loui, andreas polare som bjöd alla en massa, bjöd mig på en drink.

När de stängde skjutsade jag Tobbe de få metrarna vi skulle åt samma håll som vanligt o drev vidare uppåt boulevarden... eller så.

Sömnens tid är inne, den ska jag välkomna med hjärta och sinne.

Btw, Kamera vars är du?? :(:(:(

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0