Och där kom smällen

Jag, Carl, Björnola och Abdel (fakiren) spelar och eldshowar. Eva fortsätter med att prata om kärnkraften och Tjernobyl.


Dammigt och glassigt

Idag har det städats, och tvättats, och kramats, och ätits glass i solen, och lyssnats på musik, och sjungits. Ganska bra kombo tycker jag. Det är viktigt att ha inplanerade pauser under städdagar. Men nu ska jag kila till mayas 20-årskalas och gratta! Livet är rätt bra ibland faktiskt.Ha dä gött
Ät sött


Men blåast av allt

Jag tycker om Lovisas blå marimbaklubbor, dom passar mig bra. Speciellt när jag har grön och blå tröja! Och bra är dom oxå. Jag borde få dom av Lovisa!

 

Där var eld och skrik

Idag har jag slagit på lite oljefat med eld. Det blir bra. Välkommen till torget i Härnta på tisdag halv 5 då det är minnesdag för tjenobyl och demonstration mot kärnkraft typ. Då blir det lite oljefat, eld, didgeridoo och sånt.

 

Sen fick jag påskig middag hos björnola och amanda och sedan efterrätt. Äggtoddy med lite punch, apelsin och kaffe. Mmm.

 

 

 

Dags att tänka på refrängen och framtiden och lägga cykeln på ryggen och springa för att fara till mor och ta det lugnt och låta tiden ha sitt liv.

 

 

Somna åter

Vakna så det låter

Nitro på Musik direktPåsk-Yoda

Nu har Aron åkt till Borgafjäll med Nitro Express över helgen. Men innan det kom påskharen på besök! Med godis och...Yoda! xD

:]
Idag ska jag slå på lite oljefat med lite eld och så, sen förhoppningsvis fixa ett par cyklar! Säsongen är i full gång!
Ha det soligt
Och lite cooligt

Disc-säsongen har börjat

Alltid ett äventyr med discgolf!


70-talskväll

...var det på vågmannen häromkvällen. Så jag joinade esteterna och lyssnade på deras 70-talslivemusik och dansade. Åsså avslutades det med 70-talsfest med ostbågar och trocadero. Jag vet inte riktigt hur det var på 70-talet men jag fick lite lågstadiediscokänsla, haha, awesome. Vilken stämning det var! Alla bara släppte loss, elever som lärare. Vilka tider!


Bli en ostbåge
Ät med råge

Pelle svanslös

Inatt ska jag ta och sova utan Aron för första gången på ett drygt par veckor eller så. Kan inte va nyttigt att sova med någon hela tiden såhär, då saknar man bara varann sen. Hehe^^ Nämen det lär man väl göra oavsätt kanske... Gushgosh, som kela brukar säga. Aja man dör nog inte iallafall. Och sova ska jag fan göra så mycket det bara går, för jag vill bli frisk min förkylning så jag kan dansa och allt sånt, imorn. Åsså ska vi spela lite ragtime på lunchkonsert på kulturmagasinet i sundsvall imorn. Så nu ska jag knyta mig för natten, som aron brukar säga.

 

 

Aron gräddnos

 

 

Somna på stört

Jag är en liten mört

Som har simmat bört


Kajen

Första kaj-sittningen för våren, i strålande sol och härlig värme. Mmmm.
Dags att spela yatzy och lyssna på sagoberättarkassetband. Mmmm.
Somna genast sen
Vakna lite på känn

Emil och hans alla talangerHan har även övervunnit sin mungige-rädla lite smått. Stolt! Den här gången lyckades han hålla den från att spetsa honom.

Förresten så blev dagens kvällsföreställning sjukt nice! Mycket tack vare publiken, oerhört bra! Så glad och pepp man blir när publiken är pepp:D Imorgon kör vi slutspurten och den ska då bli minst lika bra! Välkommen! Kl 15 på Brännaborg. Biljetter släpps en timme innan föreställningen, om man inte redan har en.
Somna senare
Vakna renare

Fläta

Btw, Aron har lärt sig fläta!

 

 

Och här ser vi Mickels respektive Pers fläta för ett par år sen:

 

 

FInt

Ronja Rövare

I full gång med alla ronja rövardotter föreställningar! Öppet genrep och premiär hade vi idag! Med lite galajj efteråt med smörgåstårta som Unni kokat ihop! Mycket glad överraskning. Och vilken smörgåstårta sen!!Imorgon torsdag blir det två skolföreställningar och två på fredag. Åsså även allmänna föreställningar fredag kl 19 och lördag kl 15. Då är ni välkomna om ni skulle ha lust. Kostar 100 eller 50 för studerande/ungdom typ. Brännaborg!
Somna tvärt
Vakna utan stjärt


Mamma kines pappa japan och stackars lilla barn

Idag blev en lyxmatdag. Lunchbuffé på kina, sen madde-lagad sushi!

(Aron beställde falukorvsushin..^^)Sov som en fisk
Vakna på egen risk

En tur till homebuy

Sov i ett hål
Vakna som ett frukostmål

Mungigor är inget att leka med

...tycker Emil

 

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0