Städar som aldrig förr

Jag har städat en hel massa. Dock inte det området jag visade bild på:P Ska ta tag i det nu och dammsuga. Tiden rinner iväg.

Jag sov till 1 kanske. Efter ett tag när jag inte hunnit byta om eller nånting kom Klara och hälsade på helt plötsligt. Hon tyckte att jag skulle gå ut med det sista av min sopsortering. Så jag slängde i mig en macka och klädde på mig så hjälpte hon mig med soporna. Mycket bra initiativ, tack Kali.

Jag hoppas att ingen klickat på det virus jag av o-mening skickat ut till typ alla på msn. Jag tror att det ska vara borta nu. Säg till om ni får nån länk av mig:S Jag blev så jävla förbannad på mig själv att jag klickade, trodde jag lärt mig min läxa sen sist. Men detta verkade på trovärdigt. men usch, man ska inte lita på NÅNTING!

Efter det viruset fick hela datorn massa virus, vet inte om det hade med det att göra menmen. Jag kan inte så mycket om sånt. Rasmus var iallafall här nyss och fixade med datorn och virusen och alla trojanhästar och skit. Det är fortfarande nåt som spökar (som jag dock inte märker av, men rasmus vet) så Mats ska komma och kika på det. USCH FÖR SÅNTHÄR. Måste föra över alla filer till CD-skivor eller nåt. Bra tips det vara!

Här får ni lite nice musik iallafall som jag råkade stöta på:

 

Ha inga virus hörru I'm telling you still

Bara ett litet i näsan men inget mer därtill



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0