Myssjuk

Idag har jag vart hemma från skolan. Förkylningen blev typ värre idag nästan, dagen började med att jag var tvungen snyta mig varannan minut. Nej, jag överdriver inte särskilt mycket. Öronen har lugnat ner sig iallfall:) Har bara lock o örat nu o lite smått tinnitus nu när jag tänker efter. Det försvinner väl såsmåningom.

Jag gick ändå upp vid 10, kändes bra. Satte mig och kollade på x-men :) Har bara tagit det lugnt. Eller ja, har gått upp och ner för de 7 trapporna i mitt hus flera gånger. Ner till tvättstugan och tillbaks. Tvättade 4 tvättar. Känns bra att ha allt tvättat och ha rena lakan, speciellt när man är sjuk.

Nu tänkte jag kolla på en film (loveactually), för att få ro att somna sen. Fast kom nyss på att jag kan ju fan lägga mig o läsa istället. Det har jag nästan mer lust med:) Har gjort lite svartvinbärs-te som jag ska dricka först iaf. åh, nu kommer jag inte kunna bestämma mig om jag ska se film eller läsa...  ja jag vet, ingen big deal. men ah.

Juste hade choklad oxå. (som jag hade glömt att jag fått av mamma för längesen, hittade den nu:D) och te, och rökelse. Äh, det blir nog film ändå, kanske. Äh vafan, tänk inte, bara gör.

Isn't that ironic
Don't you think
Cannot feel the magic
Dressed in pink


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0