*
"Även en resa på tusen mil börjar med ett steg."


- Lao-Tse (ca 600 f.Kr.)

Vibrations

Jag trodde det var dinosaurierna som vaknat till liv igen, men det var bara ett litet jordskalv.
Sov du lilla videung
När du vaknar är du kung

Jag vill cykla!


Sommar-cykla! Vill vill vill!

Och den här låten är lite underbar sådär


Första Adventen

Vadå första advent! Jag längtar till 1:a december så jag får börja öppna min chokladkalender!:D
Middag hemma hos pappa och Lena och alla ikväll. Efter en dag med skyltsöndag och systers reklam av deras sjätteklassar-film som kommer ut på bio snart! Intressant! Thirteen a musical heter den, och är det största barnkulturprojekt som håller just nu i Sverige. Alla sjätteklassare i Härnösand är med i filmen. Premiär 10 december! Den måste jag ju se:) Läs mer HÄR om ni är intresserade.


(I papas ny renoverade och nytapetserade kök för ett tag sen)


Fick en tårtbit på tomtarnas café och gick sen till NBV och övade lite dans. Syster Malva kom sen och lärde mig hennes dans som jag tydligen ska va med på (moderna dansen på norrdans den 14:e, skönt med nåt som INTE är den 7:e). Sen kom mina små jazzdansare och mina små statister (emil och sanna) och övade inför dansuppvisningen den 7:e. De var duktiga:) Vilken dag den 7:e kommer bli! Rännande hit och dit! Stress och stress! Dans och dans! Men det kommer nog bli kul!:) Kom och kolla på Parkaden kl 19:00 om ni vill! Då dansar Willsons och Malins grupper från ABF. (jag är med på jazzgruppen, stress stress).(från vår förra dans, "casino royal")

Och btw, det lilla julpynt jag har är framme. Och stjärnan är uppe. Och lite glögg blev det ikväll igen. Jag älskar julstämning:)

Sov gott
Vakna flott

Solbrillor

Fick nya brillor av mamma. Det ni.


Stämning

Jag har tänt ljus.
Jag har tänt rökelse.
Jag har Elvis jul-låtar i stereon.
Jag dricker glögg.
Varm glögg.
Med russin och nötter.Teater

Teater-3:orna på estet!
Emil, Annika, Sanna, Unni.


Var och tittade på dom för ett tag sen när de spelade några små scener om vänskap och kärlek och så. Publiken (gymnasie tvåor + jag) skulle prata om vad de spelat efter varje scen och bestämma vad de skulle ändra och vilka känslor de skulle ha etc. Så spelade de scenen en gång till, fast som publiken bestämde. Det var väldigt imponerade att se dom improvisera så bra! Så duktiga dom är! Stolt f.d.estetare är jag!Dramatisera mera
Hoppa i snöslask och lera

*
"The golden opportunity you are seeking is in youself."

- Mary Engelbreit

*

"Pengar är inget surrogat för kärlek
och makt är inget surrogat för ömhet."

- Morrie

Den nya "fredag den 13:e"

Jag skulle kunna skriva ett helt klagoinlägg nu. Jag är så less. Vissa människor har verkligen ingen medkänsla ibland. Jag är inte dum i huvudet, men ändå verkar hon tro nåt åt det hållet. Jag orkar inte va kvar där. Det är inte praktiskt för mig på nåt sätt. Jag är bara för snäll som är kvar, även fast det mest är dåligt för mig.

Ja, det den 7:e december som spökar. "Tisdag den 7:e". Visst låter det skräckinjagande? Hädanefter ska jag alltid vara försiktig med den dagen. Och nu orkar jag inte klaga mer. Inte här.
Jag gjorde ett litet fint tackkort och skickade till några människor,
bättre sent än aldrig tycker jag!Låt min dag gå en i sänder
Min vakan ligger i guds händer
Lyckan kommer lyckan går
Tiden läker mina sår
Amen

Emmas tankebok - klass 1 - Bugg

 

 

Har börjat komma in i bugg-känslan lite igen tack vare Rasmus! Hemskt roligt att bugga ju! Men inte till dansbandsmusik som dom på ABF gör i rummet bredvid med hög musik medan vi har jazzdans.

 

 

Godnatt

Sov platt

Amenta och Norrdanskonstfoto: Annika Olausson

Man är ju som man är haha

Bra och lugn dag idag. Inställt rep. Ingen stress. Lunch i lugn och ro. Prat och skratt och peter lyne-citat med elever och lärare. Lyssnade på de underbara sångarna när de genrepade. Bra humör trots den omöjliga bedrägliga satsläran.Sen gick jag till jazzdansen utan ett ont anande. På bra humör. Det gick bra att dansa, jag hade övat lite hemma. Sen minns jag faktiskt inte alls vad det var, men något fick mig på plötsligt dåligt humör, sådär som något gör ibland då och då. Det tar en hundradels sekund så växlar jag från hyper och sprallig och skämtsam och glad, till lilla känsliga emma som antingen blir sur eller gråter eller både och.

(Eftersom jag byter humör så plötsligt tänkte Lisa att jag kanske var gravid. Ja isåfall har jag då varit det i nästan hela mitt liv. Måste va en seg liten klump som aldrig växer och kommer ut.)Jag är ganska less måste jag säga. Har jag sagt det förr? Men jag tänkte att jag faktiskt aldrig brytit ihop sådär extremt på just dansen förut, så det skulle väl hända det med:P Jag tror nog det behövdes. Jag tror jag började tänka på uppvisningen som komma skall och att jag säkert kommer göra massa fel och shabbla bort mig och förstöra allt, för det är fan en svår dans. Och då fick jag väl lite prestationsångest åsså blev allt bajs helt enkelt. Men så fick jag lite kramar av Lisa och Malin och Willson så kändes det bättre sen:)Men det var lite roligt oxå haha. För jag gick in bakom draperierna till "förrådet" när jag bröt ihop och då kom Lisa och Malin och stod och kramade mig där inne. Kändes lite lågstadienivå sådär^^ Haha. Ibland när jag bryter ihop vill jag att ingen ska krama mig och tycka synd om mig för att jag vet att det faktiskt inte är synd om mig, åsså blir jag kanske sur istället. Men idag kändes det väldigt bra med kramar. Och ni ska veta att jag uppskattar att ni bryr er. (Även när jag blir sur:P).

Tänk att man har så fina människor omkring sig<3 Som stöttar en i till och med ens vardagliga små i-landsproblem. Kram på er!Tack, nu har jag fått bikta mig lite idag.
Nu får det kännas bra ett tag.

Zita

Ikväll har jag tänt ett fint ljus för Zita. Memmes lilla bebis (kittekutt) som hade blivit en rätt stor flicka ändå.

Hon fick lov att somna...Zita och hennes syskon och mamma när hon var småplutt!


Jag ska tillägna Zita en låt. Astor Piazzolla har nämligen gjort en tango som heter just Zita. Här är den:

Zita- Astor Piazzolla


Sov i frid
Pics

Lite bilder från Kamratfesten (själva middagsfesten på amenta),

som jag fick av Annika!:)


^^

 

*

"Många arter drabbas av ödet; bara en hotar sig själv."

- W.H. Auden

Spexig Kamratfest

Jag snodde- nej- lånade en bild av Veronica från vårat spex. Visst har vi en underbar klass huh?:') Detta var slutposen på våran stomp. Om ni undrar så ligger jag lite i underkant.

Hela Kamratfesten och middagen var helt underbar! Dock lite lite mat tycker vi, jag hade lätt kunnat äta dubbelt så mycket till. Men gott som fan var det! Det blev massa sång och ännu en liten stomp av mig och Mika. Sedan mingel och prat och skratt och bugg och disco och snöbollskrig och farliga fakebråk och ja gud vet vad. Åsså lite Bittens och pilkastning i finklänning. Alla var ju typ värsta galaklädda:) utom Mika haha^^ Men hon var hemskt fin ändå<3

Tack alla för en underbar helg! !!Imorgon ska jag få en välförtjänt sovmorgon! På en måndag! Woooonderful (8)
Sova är chill
Vakna när du vill

En lördag med Kapells

Detta är Kapellsbergs helg! Kamratfesten!

Nu har vi ettor blivit invigda i kamratföreningen på kapells!^^ Jag råkade bli vald till Ordförande för nästa år. Haha. då ska man bara kom ihåg det tills dess då:PÅsså har vi visat upp vårt "spex". Det blev succé! Och nu när det är gjort kan jag ju avslöja här vi gjorde parodi på några lärare åsså Martin (han i förra inlägget you know). Jag var Johan, våran slagverkslärare. Synd bara att inte han själv var där och kollade. Men det blev mycket skratt från publiken typ hela tiden, härligt!!:D Åsså stompade vi oxå en stomp som jag lärde de andra, och så snabbt de lärde sig den! Stolt man blir! Förhoppningsvis kommer det komma upp nån video såsmåningom som jag kan lägga upp här!:D Och kanske lite bilder!Nu har jag klätt upp mig till tusen nästan och ska kila iväg till Amenta (italiensk restaurang) som vi bokat hela kvällen. Där kommer det bli trerättersmiddag och en massa dans när vi smält maten! Süper!Min kamera har ju lagt av så... Såhär såg jag ut när vi hade slagverksmiddag på logen!
Ät tills knappen spricker
Spy av dansen innan du sticker

Per Martin Skoog

Jag tyckte att Martin förtjänade ett helt inlägg här i min blogg,

bara för att han är så bra!

 

 

Roligheter

Hittade ett hemskt bra videoklipp på denna blogg. Titta på det haha!


*

" Jag vet inte vad som egentligen menas med 'andlig utveckling', men jag vet att det är något fel på oss. Vi är för uppslukade av materiella ting, och de tillfredsställer oss inte. Våra kärleksfulla relationer och världen omkring oss är sådant som vi tar för givet. "

- Morrie

Instrumentalkonserten

Lite bilder från konserten i tisdagskväll som Klara tog! Det gick süper! Iallafall så bra som jag förväntat mig ungefär:) Kuligt! Och stolt och imponerad är man över de andra som spelade oxå!


Trumma högt i en kyrka
De ger dig än mer styrka


He's got the feeling 

Seriöst, vilken känsla!

Oooops ändring ändring

Ännu en ändring haha. Konserten ikväll börjar 19:30 och inte kl 19 som jag sa förut. Sorry xD (den skulle börja 19 först faktiskt... Men den är fortfarande i Missionskyrkan iallafall!^^ Och det gör ju inget om några kommer en halvtimme tidigare, då får man bra platser:DSpela bra
Kul ska vi ha

Herremajisses

Idag körde vi igenom Miki (Marimba Spiritual), trion vi ska spela på instrumentalkonserten imorn i Missionskyrkan. Vi spelade för de andra i ensemblen på gymnasiet. För mig gick det skit. Skit bajs ungefär. Blä i början och sen borta i slutet, och sen bröt jag ihop sakta men säkert, som vanligt, jag är så jävla less. Jag måste lära mig hantera såntdär. Många gånger går det jättebra och andra gånger bara orkar jag inte. Jag HATAR att inte klara av saker jag vet att jag egentligen kan/har gjort förut. Jag måste sluta med det. Fan!! Jag känner mig sjukt oprofessionell när jag börjar gråta måste jag säga:P Visst, jag är en känslig person, börjar gråta jävligt lätt även ibland när jag inte ens är ledsen. Det måste jag ju acceptera, men nån måtta får det väl vara.

Kom och se oss på konserten istället hörrni, då ska det nämligen gå baotasuperbra! :D Har hört att det ska gå bra på konserten om det går dåligt dagen efter;) Men... mitt solo gick fan rätt bra idag... då går det dåligt imorn..?

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Inte då. ;)

(Mina finfina klippta noter till marimba spiritual)
Vi är dessutom i full gång med att repa inför spexet som ettorna ska göra för resten av kapells till helgen. Det kommer bli finfint. Repade sent idag. Så sent så vi väckte alla som försökte sova på Laxen (elevhemmet). Ops. Inga fler kvällrep kanske hörrni...? Sen var det dags att åka hem och sova på en gång. ...Eller? Lösa kub-grej, spela kort, äta macka med mycket smält ost. ...Sådärja, nu åka hem och bära upp tvätten.


Btw,
förstår ni hur mycket jag hatar
att min mobilkamera har lagt av?????
Bra.
Då behöver jag inte upprepa mig.


Btw igen,
pingisen jobbar jag oxå hårt med.
Shit pommerifrittates.
(8) Din klara sol går snart åter opp
Jag ber dig gud så blid
I kraft och mod och nyfött hopp
Jag stiger upp i tid (8)

*

"Utan kärlek är vi som fåglar utan vingar."

- Morrie

Hjälpa till, sa Pulvret

Pappa: "Emma kan du hjälpa Malva att tvätta och borsta håret ordentligt sen?"

Emil: "Emma kan du hjälpa mig att välja studentmössa sen?"

Hjalmar: "Emma kan du hjälpa mig att spela poker?"

Pappa: "Kan du inte ta  disken när du ändå är igång?"


Ojojoj vad man får stå i när man hälsar på... Undra varför de bjöd hem mig på middag...?


När jag väl kom hem tog jag tag däckbytandet på cykeln, nu blir det dubbdäck så jag kan ta mig till olika ställen. Men satan vad tid det tog, minst en timme! Hatar när det är nån liten kant på däcken som inte vill upp och man sitter där och sliter i fem min och börjar nästan gråta och skrika innan det tillslut går vägen.  Herreud alltså. Och varför är vinterdäcken så mycket smalare??:O Bara jobbigt ju! Men nu är det gjort iallafall! Skönt, känner mig duktig:) Och hyffsat händig^^

Nån mer än jag som får sprickor på fingrarna av torrhet...? Irriterade!!


Gå i dvala
Vägar hala

Once around the block
Den här dansar vi till på moderna dansen:) Fast den här versionen:

Badly Drawn Boy – Once Around The Block (Andy Votel Remix)

Nej rosa hår ska jag inte ha

Jag ritade mycket bättre när jag var liten....

*

"Vi upplever inte världen helt och fullt därför att vi är halvsovande och gör saker som vi automatiskt tror att vi måste göra."

- Morrie

Dagendag

Alltså min mobilkamera vill inte fungera! x( Den säger bara "kan inte spara filen"... Bah!

Min dag:

 • Har bestämt vad mitt hår ska få för skepnad härnäst.
 • Börjat skriva på manuset till spexet som ettorna ska göra på "kamratfesten" med Kapells, det kommer bli awesome!
 • Övat. Marimba. Övat lite intervaller med Evelina och insett att jag suger jävligt mycket hårdare på det än förut.
 • Handlat efter skolan och gått direkt till pappa för att hämta nåt.
 • Fått mina citron-örhängen från min nya favorit neasmycken levererade.
 • Fick tomtegröt och julskinka där och såg sedan på idol och spelade bamse-fia-med-knuff.
 • Pratade med Emil hur länge som helst som vanligt fast jag skulle gå hem direkt.
 • Pratade med en rolig full kille som kände igen Emil som "han som cyklar".
 • Gick hem vid halv 1 med min matkasse och toapappret under armen. (nämen så grymt patetiskt, skulle Martin sagt nu.)
 • Åt tortillachips med jalapeño-smak och dopp i ostdipp.
 • Blev väldigt trött. Godnatt.Sov ner på byn jå
Dä ä  ju ba må

Btw, fel av mig, rättningrättning, konsertkonsert

OBS: Instrumentalkonserten på tisdag nästa vecka är visst i Missionskyrkan, inte på folkhögskolan som jag sa förut (och som det alltid brukar vara...). Gotheretakealookandlisten:)


Somna nu på stört
Kanske med en flört

Pingisturneringen

Det var folkhögskolans pingisturnering idag som ni kanske vet! Micket rolig! Det gick ungefär som väntat (jag vann inga matcher). Dock hade jag hoppats på att vinna åtminstone nåt set. Men nära var det! Jämt! Annika slog mig rätt hårt dock. Träningträningträning hädanefter! Nästa år! Då ni! Richard får mycket att stå i, han har ju blivit min personliga pingistränare skulle jag vilja säga. Oh no, han flyttar ju förmodligen efter nästa termin...  ..Äh, då har jag blivit så bra så då får jag lära nån annan istället. Jag skulle nog kunna förklara och lära ut tekniker väldigt bra redan nu, men hjärnan fattar lite snabbare än kroppen ibland.

Slutpingissnackat för idag!
Den dagliga bilden.


Låt mig sova
Snälla lova

KenzaTyraShow

http://nyheter24.se/kenzatyrashow/avsnitt-7#senaste


Kenza&Tyra Show är faktiskt jäkligt bra. De är så roliga så jag dör lite ibland. Känns som de har lite samma dåliga humor som mig! xD Åsså hittade dom verkligen ett jättebra syfte med programmet:) Men det krävdes nog att det var just dom två för att det skulle bli så bra. Kolla på avsnitt 7 vettja! Vad tycker ni?^^


Inför

Repade inför instrumentalkonserten (tisdag 16/11 kl 19:00 19:30 i Aulan på Kapells/Folkhögskolan Missionskyrkan) som vanligt med Mika och Martin, det kommer bli hur awesome som helst, det är så kul att spela!! Dessutom ska jag försöka mig på att spela ett solo då oxå, det övar jag oxå på förfullt. Kom och kolla du med så blir jag ännu mer nervös!:D

 


Sen övade jag massa pingis med Annika och Richard inför imorrn (pingisturnering!!). Har övat med Richard varje dag denna vecka nu. Han kan inte vara med så han tränar mig i teknik istället. Jag lär mig nåt nytt varje dag! Idag lärde jag mig att vänsterarmen ska va som katten på en svans!

... xD

Jag dog.

Kissade nästan på mig faktiskt.(Gammal bild på Richard då han använder en väldigt gammal teknik som jag inte fått lära mig ännu.)


På Willsons jazzdans fick vi veta att vi ska va med på en uppvisning på teatern om några veckor! Kul!:D Men det blir till att fokusera rejält de få gångerna som är kvar. Men idag gick det rätt bra!:D Det var kul! Idag bestämde jag mig för att fokusera och hänga med och inte få utbrott och vilja bryta ihop som sist. Nä jag tror det kommer bli nice faktiskt!:)(bilder från vår förra uppvisning med Willson)


Det känns bra att ha mål uppsatta och göra saker som kommer leda till nånting förutom att jag lär mig och har kul. Konsert, turnering, uppvisning. You name it. Det gillar jag.Leva och lära
Brista occh bära


*
"Det är inte för att du är kvinna, det är för att jag är man."

- Martin

Vad hände?
Igår kunde jag cykla med sommardäck. Idag är det tur att Christian och hans bil finns. Hejdå!

*

"En lärare påverkar evigheten;
han vet aldrig var hans inflytande tar slut."


- Henry Adams

Emmas tankebok - klass 1 - Lovisadagen

Jag glömde ju lägga upp den här när jag hade namnsdag på Lovisadagen! Orkar itne vänta till nästa år igen så här kommer den:

Emmas tankebok - klass 1 - matematik
Jadu, en sån längtan. Det var tider.

Emmas Tankebok - klass 1 - ett av alla livets farväl

Jag har en kaffekopp i örat!:D

Svart

...på ett bra sätt.

Filmmusik på musikhistorian idag! Mickiemousing. Såg snuttar från musse pigg, tom&jerry, fantasia, starwars. Filmmusik är coolt. Och jävligt kul ibland om man tänker på det. Och Fantasia, vilka barndomsminnen. Älskade den filmen. Och nu fick jag starwarsabstinens oxå, starwarsmaraton pleeaaase!

Jag gick hem min vanliga väg på grusvägen idag, svart som bäcken var det, såg ingenting. Såhär:Ookej... jag såg litegranna runt omkring iallafall:) Såhär:


Tare' svart
Du märker va'rt

*

"Man behöver nån som visar en åt rätt håll.
Det kommer inte av sig själv."

- Morrie

Kladdkakans dag

Blev så glad att mina jazzdanselever ville dansa på lovet oxå:) Så idag blev det jobb som vanligt. Ett roligt jobb:) Snart har jag gjort klart hela dansen! Det kommer bli sjuuukt nice! De ska vara servitriser på dansuppvisningen!

Cyklade direkt till Vågmannen sen och repade med Mika och Martin, ett stycke för marimba och trummor som vi ska köra på instrumentalkonserten nästa tisdag! Ska bli kuligt! Kom och lyssna om ni vill! Återkommer om tid! Troligtvis kring kl 19.

Marielle hade en Mary Kay-expert hemma ikväll oxå så jag for dit och lyssnade på lite hudvårdsprodukter^^ Bra grejer det där, dvs sånt som återfuktar och hjälper huden att jobba själv och inte feta saker som förstör huden på lång sikt. Memme ska börja jobba med det där snart så då kan ni fråga henne massor och kanske ha en såndär "visning" hemma hos er och få rabatt på produkterna:)
Hon bjöd på macka och té och tigerkaka oxå (på kladdkakans dag, suck memme..). Men tack ändå!^_^Somna glatt
Vakna tafatt

Allhelgona

BarrvägenMiddag hos mamma. Pumpasoppa, kycklinggryta, pumpapaj, ananaspaj och granatäppelté. Åsså lite schack och massa couronne-spel. Plus lite Robert Gustavsson.


Väl hemma, bums i säng. Ont i huvvet och lite smått med mensvärk. Även fast jag klev upp innan halv 10 nästa morgon (imorse) så fick jag mig minst 10 timmars sömn, känns fantastisk!Sov rätt timma
Vänta med att rimma


Alvin den älskade
Det är Robin Hood jag vill ha!

Ikväll ska jag ut och äta middag hos mamma mer östersjäländarna och allt. Och min dator ska Mats förhoppningsvis få bukt med. Här är lite bilder från när jag var där i måndags:

Alvin var jättebusig och skrattig och ville bara bitas när jag skulle mata honom haha, han är rolig han. Om ni undrar vad bild 3 är förnåt så gör mamma lusbehandling på mig. (lössen var borta redan innan men man ska göra en till behandling efter typ 10 dagar iallafall). Medlet luktar lakrits, ja gillar inte lakrits men det är väl ändå helt okej (man luktar lakrits flera dagar efter oxå, helt sjukt). Dock när man behandlar så luktar det så starkt så man får ont i halsen och kan helt ärligt inte andas i princip och vill bara spy, även om man gillar lakrits. Så se till att inte behöva behandla er va^^

På kvällen kollade vi på tecknade Robin Hood och spelade schack vid en öppen brasa. Jag sov över där och på morgonen vaknade jag och kollade ut över havet. Härligt.

Smoothie

Nu har jag sorterat och rensat och hållt på. Snart ska ni se att jag har fixat till det riktigt fint här hemma, ska möblera om oxå. Hihi, älskar att möblera om!:D Det blir som att flytta typ, och det är kul att flytta! Eller, både och iförsig. Har flyttat ett massa antal gånger från hus till hus och det är alltid blandade känslor. Men att möblera om nu kan bara bli bra alltså!:D


Jag mixade mig en välförtjänt smoothie av frukt och soyadryck, NoooooM!
Istället för att fortsätta hålla på och fixa till fram på morgonkvisten så ska jag nu gå och lägga mig bums för att komma upp rättså tidigt imorn igen och fortsätta då! Fick tips av Mika häromveckan om att det skulle va en smartare idé och fast att jag förstår det mycket väl alldeles själv så behövdes nog det tipset för att jag skulle tänka på det exempelvis just ikväll.Sov som en frukt
Vakna av en besynnerlig lukt

Disc och damm

Idag klev jag upp strax efter 10 (duktigt) och cyklade iväg vid 11 för att köra en runda på discgolfbanan med Emil. Härligt att röra på sig lite, det behöver man när man har träningsvärk. Även systeryster Malva var med denna gång:) Vi spelade även lite pingis där vid kristinaskolan, de har ju ett par hyffsade pingisbord utomhus:)

Idag städas det oxå för fulla muggar och jag har äntligen testat de nya rena fina dammsugarpåsarna. Förstår ni hur underbart det är med nya dammsugarpåsar efter att ha gått omkring med en full hur länge som helst. Nu kommer jag vilja dammsuga mycket oftare!:D (hoppas).Disca och suga damm
Ingen mera luskamm

*

"Det viktigaste i livet är att lära sig att ge kärlek,
och att släppa in den"

-Morrie

Videos från överraskningsfesten(De spelar Willson och hans danselever, självklart väldigt internt.)

 

(Dansmedley ihopsatt av Lisa och Malin!)

Colours

Säg en färg som INTE finns i min garderob?


Dans och Russinlek

Jag var på Kapells idag och spelade lite marimba och lekte russinleken med smärran. Han var inte alls haj på detdär och tog fel russin 3 gånger i rad. Men jag var jättebra och fick massa russin! NomNom!
Dock kom jag inte dit bara för att leka russinleken. Danielle (danslärare på folkis) har en intensiv-dansworkshop nu onsdag, torsdag, fredag så jag var med idag:D Ska dock repa imorn så det blev bara en dansdag för mig, men åh så kul och lärorikt det var! Danielle är så bra på att förklara teknik och hur man ska tänka för att klara av något. Vi höll på från 1 till 5 med en liten fruktpaus och avslutade med lite kontaktövningar då vi skulle lyfta varann. Trevliga människor var där dessutom!:) Härligt värre!Dansa mera
Komponera


*

"Man kan inte förklara riktig kärlek"

*

Ordspråk/Motton/Citat som hörde kvällen till:


"Det blir vad man gör det till"


"Man gör bara bort sig om man själv tycker det"

Repertoar

Ylva ska ändra nivån på åldern till "ung kväll" så att den även ska va till för "unga vuxna". Jag bara måste va där varje år. Dock var det så jävla bra i år så det kanske blir svårt att slå? Äh, det blir vad man gör det till.

Jag spelade tre låtar. Dessa:

 

(låt att fylla ut inledningen med)

 

 

 

(egen låt. Den kändes mycket bättre nu än på bittens på videoklippet, börjar känna mig lite lugnare med gitarren plus att det kändes som att de hade bättre utrustning på bibblan nu)

 

 

 

 

(Här kom kvällen budskap. Nånting som är tabu, främst för tjejer, som inte alls borde vara tabu. Dessutom en rolig och bra slutlåt, den är genialist och klockren enligt mig! Att leka med publiken är oxå bra. Förutbestämt eller inte. Samuel fick säga "brun" t ex. (ni vet vad jag menar om ni lyssnar på klippet))

 

 

Men nu börjar jag faktiskt bli lite yr i huvvet. Jag kommer nog sova gott iallafall.

 

 

Somna nu

Vakna utan tabu

Släpp alla spärrar - och dansa

(Kopierar min text från facebook)

Vilken jävla kväll!:D Underbart alltihop! Allihop! Uppträda, lyssna, trolleri, trumworkshop, pingis, pingis och dansa och röja samtidigt med Ulfen, röja som jag vet inte vad på dansgolvet med Tiger-Pumpi. Shit alltså. Har inte röjt så sen Urkult, om ens det. Mer sånt! Nu måste jag sova, inte lätt, jag dansar nästan fortfarande! Ni missade nåt!!!


Kvällen var fan på topp hela tiden! Nöjd med mitt framträdande trots dålig förberedelse och nada gitarrhud på fingrarna. En Simon fick va notställ till mig oxå, bra initiativ. Och de där tvillingarna alltså, Fanny och Klara, så sjukt duktiga de är. Vilken samspel. Som Samuel sa; det märks nästan att ni är syskon. Sen hade trollkarlen Simon Brundin från sundsvall (mitt notställ) en show för oss. Helt sjukt alltså detdär med trolleri. Det är ungefär som universum, det går inte att förstå xD

Sist men inte minst spelade bluesbandet (en hel drös underbara estetare) och jag och Ulf spelade pingis men kunde självklart inte låta bli att dansa samtidigt. Eller, dansa var att (o-)ta i, vi röjde fan böckerna ur huset! Sen bjöd jag upp min dramalärare Ylva på nån slags foxtrot. Andades en stund till en lugn låt, sen flög Tiger upp på golvet och tog upp mig oxå så röjde vi dubbelt så mycket som innan. Ni förstår inte. Det finns några speciella gånger som jag är riktigt lycklig. Ett är när jag får mat när jag är hungrig. Ett är när jag får släppa loss så till den milda grad (när jag är på det humöret) och dansa och bara känna musiken i hela kroppen.

När jag kom hem var ja fortfarande helt upprymd och hjärnan och kroppen hade inte lugnat ned sig. Jag kände mig kreativ. Så jag ställde mig och diskade (ja, diska är kreativt) och dansade lite försynt till musiken som fanns kvar i kroppen.


Lite kvällsfika tillsist:

Musiken finns inom dig
Låt den släppa sig

*

"För att ondska skall blomstra, är allt som behövs att goda människor inget gör".

-Edmund Burke

Ung kväll på bibblan

Ikväll (tisdag) kl 19:30! För tonåringar. Andra säger för grundskola och gymnasium. Jag blev iallafall förfrågad om jag ville spela lite så varför inte tänkte jag. Tar ett par låtar jag kan sen innan. Har dock knappt spelat gitarr på sistone så fingrarna är inte så vana. Men iallafall så får egentligen vem som helst komma dit och lyssna om man vill. Men det är framförallt för tonåringar.

Singersongwriterspel, pingis och trumworkshop m.m! Kan det bli bättre?:D


Slå på trummor, skrot och allt du har
Men helst inte på din karl

Herremajösses

http://bastardo.blogg.se/2010/october/utkast-okt-27-2010-1.html

Ett liv

http://moahenriksson.blogg.se/2010/november/dagarna-innan-var-alskade-somnade-in.html


Grattis på Grannens dag - 31/10Det finns många officiella högtidsdagar/temadagar serru, en är Grannens dag. Den är till för att vara trevlig mot sina grannar helt enkelt! Den kan även tolkas som att man ska vara snäll mot sina grannländer osv. Man får ta den lite som man vill^^ Om man redan brukar va snäll mot sina grannar så är det ju bara bra!Ja firade denna dag med att skriva trevliga lappar som jag kopierade och lade i mina grannars brevlådor! Jag hoppas dom blev glada!^^..jag borde få 2010:s granntårta ellerhur?

Ett friterat Kina

Idag kom morfar, edith och morbror micke förbi på sin resa hem. Det blev middag på Kina-restaurangen. Friterad mix och sedan friterad banan och ananas till efterrätt^^ Ja herre min skapare.


Sov genast nu
Vakna av mamma mu

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0