Lördagisen


Jag klev upp i god tid trots att huvet inte var helt med sen gårdagskvällen. Promenerade till dansen i lugn och ro. Där gick det lite halvdant. Småbakis i huvvet plus att jag sträckte baksidan av låret redan från början så kunde inte göra allt fullt ut. Yey. Men jag hade rättså kul iallafall:)

Lena och Hjalmar kom förbi senare med lite gomacka, mazzarin och tulpaner bara så där. Det var lite trevligt. Men jag kände ändå att jag var så pass utmattad och känslig att jag knappt klarade av lite besök. Iallafall inte när Hjalmar pratade i mun på oss hela tiden som vanligt, och gud så han kan prata, finns inget stopp.

Så när de gått tog jag en *ipren den intelligenta värktabletten* och sov jag lite middag, INNAN middag, hm.

Jaja, så kan det gå när man är blå.

Med en enkel tulipan





Fredagisen

I fredags var vi lediga efter den långa konserten dagen innan. Skulle bara ha lite slagverk klockan 2. Så jag passade på att sova länge och sedan göra några ärenden på stan! Eller rättare sagt apoteket. Klorhexidin till mina hål-i-öronen, nail polish remover som är bra istället för aceton som torkar ut huden, *Ipren, den intelligenta värktabletten" och lite kortisonsalva för mitt exem. Det behövdes verkligen.

På kvällen blev det partyparty. Det var nämligen överraskningsfest för Fjodor på Parketten! Jag hade mestadels riktigt roligt!:D Prat och lek och dans!! Jag kände mig lite utanför i början^^ Iallafall om man kollade på vad alla hade på sig. I princip alla tjejer hade leggings och nånting fint medan jag var typ hippie! Me like;)

Hippie-emma                                 Jonas (?) och nån!

 

Daniel kom senare!                    Och det kördes lite vagn^^

 

Aksel!                                 Ogge!

 

Sofie!                                     Dansaaaa litte

 

Påvägen hem sprang jag på Madde och det blev en tripp till Bittens för att träffa några fler och kasta lite pil. Träffade typ i mitten på piltavlan och var så mallig så. Jag var lite allmänt snurrig efter kvällen så det var ju bara tur, men ändå!^^

 

Bra kväll

Jag har en Dell

 



Öppet hus - Exotic spa

Hörrni! Jag har ju redan varit på exotic spa här i Härnta på Södra vägen. Men för er som inte varit: Idag är det öppet hus där, då man får gå och kolla sig omkring och fråga hur det funkar osv. Ni borde passa på! Från 12 - 18 är det idag.

Det var igår oxå, men glömde säga det. Borde sagt det tidigare kanske. Ta chansen!


*

"Har man tatt fan i båten får man ro honom i land också."

Torsdagsmat

Efter piercantet hann jag hem och äta lite middag innan konserter. Det blev nudelwok:




Kom hem halv 11 på kvällen efter konserten och roddning. Då tyckte jag att jag förtjänade lite lyx innan jag kröp till kojs. Därför:



Vaniljyoghurt.
Rågkakor med olivolja, sallad, ost, tomat, avokado och basilika.
Resten av avokadon bara som den är med salt. Mmmmm.
Fem lyxiga chokladbitar.
Vatten.



Torsdagisen

I torsdags hände det grejer må jag säga.
Repade. Roddade. Repade. Soundcheckade. Hade konsert. I tre timmar.
Så ni kanske förstår att jag var trött som en gnu när jag kom hem och hann inte skriva någon förrän jag somnade.

Om nån undrar så var det en öppen konsert, men fika och grejs, man kunde komma och gå som man ville, så man var inte tvungen att sitta ner och va tyst i tre timmar^^ Dock vi som spelade och sjöng var ju tvungen vara där hela tiden, så sliten var man!

Kevin var lite söt i sin mössa när vi repade! xD

Mamma, Mats, Malva och Alvin var där och lyssnade:) Är vi inte lika allihopa så säg?

Jag busade lite med Klara och sa på skämt "nä jag tror jag ska ta och ta hål i öronen idag alltså." Grejen var att jag sedan skulle till Kage som skulle ta hål i öronen på mig. Men Klara misstänkte förstås inget eftersom jag typ sagt att jag kaanske vill ta hål i flera år typ^^ Lite kul när jag sedan kom till konserten med nytagna hål!

Bra jobbat Kage! Jättenöjd kund! Har inte haft nå nämnvärda problem alls. Jag rekommenderar att pierca er hos henne, hon vet vad det är hon håller på med och gör det professionellt! Här kan ni läsa lite om vad hon går för.


Lite dåliga mobilBilder från konserten:


Samuel och Elin kör "Here comes the sun"! But the sun didn't come. But whatever, it was nice!

 

Joel, Grunk och Tiger kör "People should smile more"! And we smiled!

 

Våra kära lärare Per, Kvam och Slagge sitter och lyssnar och inspekterar^^

 

En hel hoper ES07or kör "En kväll i Juni"! Mmmm, längtar till sommarn. Helena på solo!

 

Kevin sjöng "Bring the sun out", nize, Maggan på piano!

 

Jesper, Memme och Helena körde "Time after time", fint!

 

En hoper ES08er körde nånting! Alla som stod i mitten såg ut som änglar där på scenen^^

 

Aron, William, Joel, Isak och Erik körde "SEXBOMB". Och satan vad de röjde! Och fik igång hela publiken:D Då var nog alla som gladast skulle jag tro:D Vilka bra ettor vi har på estet!

 

 

Själv spelade jag djembe på "Deirdres Samba" och "Pezé café" (körlåt). Sjöng även "You've got a friend" med Marielle och självklart var jag med på "Eugen Cork - Povel Ramel" och "I gotta feeling"! AWESUMMME. Kul var det!:D

 

"Det är 16 verser kvar, heh heh heh heh."

Dum - Dummare - ?

Dumma dumma Emma. Massa rep imorn (läs idag) från klockan 8 och sedan konsert. Måste sova!!!!!! Ring och väck mig om jag inte är där klockan 8!





















Sov som en nötkärna

Vakna så gärna
så gärna

Mer variation

Gissa vad Emma åt till middag idag? Varför inte lite pestopaj! xD Varierade bilder blir det oxå...? xD (Nu är den dock helt slut så nu blire inge mer av det på ett tag.) Salladen bestod denna gång av isbergs, tomat, avokado<3<3<3, olivolja och salladskrydda. Och självklart kunde jag nte låta bli att ha lite tortillachips till.



Som ni mycket mycket väl vet ska man äta bra efter träning. Så, idag lyckades jag hålla mig ifrån både chokladen och chipsen. Men det blev annat gott:



Nämligen vaniljyoghurt, vatten, rågrut med kalles randiga, rågkaka med keso<3<3<3, skinka, ost, tomat, basilika och timjan. noooooom nooooom

Microvågsugn och Espresso


Vanligtvis brukar
onsdagarna vara outhärdligt långa och jobbiga. Men idag hade vi endast ensmeble-rep och konsert för de söta gamlingarna på Härnögården osv! Så jag passade på att köra lite spinning på badhuset när jag hade hyffsad ork för en gångs skull.

Jag spurtade ännu hårdare på slutet idag. Jag kände att jag ledde, ungefär enda fram till kanske 5 meter innan mållinjen, då kände jag hur benen vinglade och jag blev omkörd. Ungefär som på SM för några år sen då jag blev 6:a efter att ha lett spurten en bit. Men jag är nöjd. För när benen nästan viker sig har jag gjort mitt bästa, då känns det bra vilken plats jag än kommer på. Och nu är ju faktiskt inte spinning en tävlingssport vad jag vet, men man kan ju tävla lite med sig själv och sina gränser:)

Efter jag hade ångbastat järnet och gick ut i omklädningsrummet, ensam, sist kvar som vanligt, då började det låta nånting "the grudge-aktigt" ljud nånstansifrån då och då. Det var jätteläskigt. Det fattades bara en docka som kom farande över golvet inifrån nåt solarium-rum.

Konserten på ålderdomshemmet gick förresten jättebra tyck ja'. Jag älskar att uppträda å så på ålderdomshem. Man kan le hur mycket som helst utan att de tycker att man är fånig eller nåt och de uppskattar det vi gör så oerhört mycket. Tja, finns säkert nån liten gubbe som stör sig på nåt men deras liv där är oftast inte så händelserikt så de flesta är saliga när någonting speciellt händer. Älskar att göra folk glada och förgylla deras liv för en liten stund. 

Juste var en sväng på Wiströms och hade det trevligt med Memme, Micro, Mike, Jesper, Viktor, Linn. Beställde nån slags espresso. Grejen var att jag hade ingen aning om vad espresso var för nåt. jag förväntade mig nåt i stil med en café latte, så blev väldigt överraskad när jag fick denna mini mini kopp:



Nu vet jag vad en espresso är. Jag ska aldrig mer göra ett sånt bra köp.




Variation och mörk choklad

Oj vilken variation det har blivit på middagen de senaste dagarna...
Jag varierar iallafall salladerna!



Pestopaj än en gång! (har fortfarande en bit kvar). Tacochips med jalapenosmak. Tomat och Keso med Basilika. Pärondricka.


Ja som ni vet så ska man äta bra efter träning, även dansträning. Åt några bitar mörk choklad igen först dock. Men vadå? Mörk choklad är ju bra!

"Mörk choklad är gott. Mörk choklad är nyttigt. Ät gärna kakao eller mörk choklad dagligen. Men läs på innehållsförteckningen, och inte bara prislappen."

"Kakao innehåller näringsämnen som förebygger allvarliga sjukdomar. Mörk choklad förbättrar cirkulationen, förebygger hjärt- och kärlsjukdomar och innehåller antioxidanter, vitaminer och mineraler."

Eller?

"Äter du mörk choklad bara för att den ska vara nyttigare än den ljusare varianten? Då kan det vara dags att tänka om - enligt den vetenskapliga tidsskriften The Lancet minipulerar flera chokladtillverkare den mörka chokladen och tar bort de nyttiga flavonerna."

Som jag brukar säga; Allt beror på.




Sedan gjorde jag iallafall iordning lite nyttig apelsin oxå, svartvinbärsdricka och en varm macka med skinka, ost, tomat och oregano. Och självklart kunde jag inte låta bli tacochipsen heller. Så går det när man tänker "en kan jag ju ta bara".

Av längtan till dig

Idag; ensamble, ensemble, ensemble, inså-redovisning. :)

Sjöng "Av längtan till dig" på insån (uppsjungning för klassen). Jag har i nästan bara sjungit typ roliga/uppiggande/lustiga låtar på uppsjungning. Känns som lite min grej. Men nu blev det nånting helt annat. En underbar låt som man bara njuter till. Det gick bättre än jag trodde oxå, vilket troligtvis var lokalens (1616s) förtjänst, det är sådan underbar akustik där. De andra var underbara att lyssna på dessutom, massa sång, lite piano, lite gitarr.


På barndansen var dom jätteslamsiga idag, man blev lite matt. Men kan ändå inte undgå hur söta de är(: På "norr"dansen kände jag mig först förvirrad och borta idag, men skärpte till mig sen. Kul är det då! Hon är så bra Elin, våran dansledare. Varje gång vi får ny ledare tänker man att det omöjligt kan finnas någon bättre. Men tji får man hela tiden. Men klagar gör jag då inte:D

Dags att sova strax, har konsert på Härnögården jag måste upp till imorn!

Sov i en säng
Vakna på en äng



*

"Gräset är alltid grönare där du är, bara du vattnar det!"

Det här är ett rån


Vet ni hur gott det är med smörgåsrån med smör, ost och ev skinka på? Det är en gammal favorit. Smöret är viktigt just här faktiskt så det iinte blir så torrt.



Middagen innan spinningen blev pestopaj (hade en hel form kvar sen i helgen) pärondricka och en sallad bestående av:
Isbergs, röd paprika, avokado(<3), keso(<3), olivolja, salladskrydda.  



Efter träning ska man äta bra. Därför åt jag (först lite godisrester och några bitar mörk choklad.. hrm)



Sedan skärde (vet att det inte är korrekt svenska) jag upp apelsinklyftor och gjorde underbara mackor!!:
- Rågkaka med skinka, ost, isbergssallad, keso, paprika, avokado, lite salt och timjan på den ena, basilika på den andra. Underbart!


Trajning

Äntligen blev det spinne av! Efter en hel vecka utan spinningträning, jag vill ju försöka få upp formen litegrann åtminstone, till sommaren. Var dock väldigt trött idag, trodde jag skulle somna på cykeln ett tag. Blev mer pepp när snabb-låter drog igång:D Och gud så jag spurtade i slutet!

Såhär kan det se ut när man ska till att spinna;) ---->
Det är oftast bara jag som duschar där på sjukhuset efter spinningen, så jag har typ ett liten trevligt rum för mig själv^^ Dock får jag ingen massage på massagebänken... ---->



För övrigt idag har jag varit på riktigt bra humör. Spelat och sjungit inför konserten på torsdag på brännaborg (kom och kolla!:)) och fått endel positiva kommentarer om mitt hår, alltid trevligt. Johan/Slagge/Gubben funderade i några sekunder innan han kom på vad det var som var annorlunda med mig x)

Sedan vände det. Blev på "less"-humör för typ ingenting. Vet inte varför. Orkade inte ens försöka få upp humöret särskilt mycket. Ville mest gråta, för att det är skönt, inte för att jag var direkt ledsen. Samtidigt ville jag inte att nån skulle se att jag ville gråta, för det kan misstolkas. Vid sådana tillfällen vill jag inte att någon ska tycka synd om mig bara för att jag är lite vattnig i ögonen. Jag är bara lite less (av ingen anledning) och vill gråta ut lessheten. Men det kan ju ingen veta om jag inte säger det. Och jag säger inget^^ Förutom nu då. Så det kan gå när man är blå:P Nej juste, röd är jag ju.

Sov som en baotaboll
Vakna helt utan koll

Söndagen den söta

Klev upp innan tolv nångång och tog det lugnt för att sedan pulsa iväg till kristinaskolan och djungelboken igen. Haitikonserten. Vi musikare sjöng 3 Haitiska sånger och jag spelade även lite djembe på en låt. Sedan kollade jag på pjäsen en andra gång. Inte lika kul när man visste vad som skulle hända, men fortfarande bedårande bra. Blev bara lite vattnig i ögonen på slutet denna gång^^ Men på genrepet fick vi inte se slutet då de drar igång "var nöjd med allt som livet ger" och tackar för aploderna och gör lite roliga saker, för det betyder visst otur att tacka för aploderna på genrepet. Så nu var jag inte lite mellankolisk efteråt utan blev glad av allt i slutet:)

Jag fick lite idol-bilder på några stycken:

 

  1. Emil Roos Lindberg a.k.a Baloo, den snälla men lite hårdhänta björnen.
  2. Sanna Bylund a.k.a schakalen Tabaqui, den fega och listige.
  3. Tobias Fjellström, ljudmästare. Gjort all musik och konstiga ljud till allt som händer i hela pjäsen.
  4. Sanna Marklund a.k.a Joppe, en av bratzen till apor.
  5. Samuel a.k.a den stora cobran. Det är dock bara hans röst som är inspelad sen innan, men det är inte så bara.
  6. Hjalmar a.k.a ....
... nej Hjalmar min lilla lillebroder var inte med han. Men jag gick hem till pappa efteråt och åt middag där. (jag kunde ju inte motstå klyftpotatis och kött inte) Evenlina gjorde apelsintänder till Hjalmar^^

Innan jag går och lägger mig ska jag sjunga en sång för er som vi sjöng idag på Haitigrejen. Det är en vaggsång. Vi sjöng den både på Kreolska och Svenska. Lite läskig sång om jag får säga det själv. Ungefär såhär går den. Så slumra in nu, annars...

Do do, tipitit man manou
Do do, tipitit man manou
Si ou pa do do krabbla va man cheou
Si ou pa do do krabbla va man cheou

Sov nu, sov mitt lilla barn
Sov nu, sov mitt lilla barn
Om du inte somnar kommer spindeln och tar dig
Om du inte somnar kommer spindeln och tar dig

Mamma går för att hänga tvätt
Pappa går för att lägga ut nät

Si ou pa do do krabbla va man cheou
Si ou pa do do krabbla va man che ou

Si do tipit krabbla kalha lou

Najsiga frunchar osv



Vaniljyoghurt, rostat bröd med ägg och kaviar, rostat bröd med ost och skinka, vatten.





Vaniljyoghurt, rostat bröd med ägg och dillkaviar, rostat bröd med ost, skinka, isbergs, tomat, advokado, lite olivolja, lite salt, basilika-krydda. Svartvinbärsdricka.




Lördagsmiddagen. Denna gången blev det även lite röd paprika i pestopajen. En mumsig sallad med isbergs, tomat, advokado, mozarella, olivolja och salladskrydda var inte helt fel heller.

Lördagen den lata

Neeeeeeee, inte var jag lat inte! Sov bara till ca 12, (ja), och duschade och åt god frunch och begav mig ner på stan för att möta Klara och Marielle! Det skulle nämligen köpas hårfärg!

Vi träffade Martin (slagverkare från kappels) en sväng oxå som även han passade på att handla in lite färg. Alltid kul att träffa på han^^ Underbar varelse (haha ja, varelse), nä skoja, men han är något utöver det vanliga (på ett bra sätt), och det gillas!

Vi köpte sedan lite grejer på homebuy (hemköp för er som inte förstått) och gick hem och började laga den underbara Pestopajen! Färgade lite hår emellanåt. Memme färgade mitt hår och hennes eget.

Före                                           Efter


Det kanske inte syns så bra men det ska vara mörk mahognyrött, och det blev det väl oxå kan jag tro. Ser mest brunt ut på bilden men jag äger tyvärr ingen bättre kamera.

Haft lite funderingar under dagen. Det kommer alltid finnas någon som tror att man försöker härma någon. Men som Kela sa, ingen i den här världen har patent på någon hårfärg. Och det jag gör med mitt utseende gör jag för att jag har lust och inte för att vara som någon annan. Det ser oftast ut så för åtminstone någon, men behöver int vara så. Jag menar det är alltid nån man gör samma sak som, med inte för sakens skull. Om jag kunde skulle jag färga nåt som ingen annan gjort, men det finns inte. Jag hatar att man ska jämföra och greja. "Aha, ser att du färgat det som henne." Det är bara att konstatera; aha, emma har färgat håret mahogyrött och det har inte med någon annan att göra.

Inte för att jag vart i bråk med någon om det idag:P Men jag ville bara säga några ord om det:)

Gör inget förhastat
Men se till att livet inte blir bortkastat

Fredagen den fagra

Jag skrev lite fel. Det var förstås i fredags och inte torsdags som vi såg djungelboken-genrepet. Satt hemma och lodade sen på kvällen och funderade på vad jag skulle göra för mat huuuuur länge som helst. Även fast jag typ bara hade köttfärs hemma att välja på. Men Mickel ringde och skulle hämta sitt vinglas som han har råkat ha hos mig en tid och bjöd även in mig till lite förfest hos honom, han fyllde nämligen hela 19 år, grattisgrattis! Så det blev lite rester istället och drog dit. Drog snabbt vidare till Axel en liten stund allihopa och sedan till Gennys där det shakades som bara den!:D Kuligt värre!

Det känns roligare att gå ut lite mindre ofta såhär, kanske på speciella tillfällen, och inte varenda jävla helg. Då blir det inte lika lätt långtråkigt. Tycker om att vara hemma mycket nu när jag bor här. Och desto roligare när man väl festar till det! Nu taggar jag som fan till nästa studentfest den 5 mars. 80-tals-tema!! Det ska bli kul. Och juste, en överaskningsfest ska jag va med på innan det oxå:) Annars blir det nog rätt lugnt. Jag hade ju min "ute-varje-helg" period förut. Nångång ska man ha haft den oxå. Eller inte.

Lite bilder från fredagskvällen kanske? Här:

1. Dålig bild på Julia, mig, Madde och Mickel i Axels baoootaspeglar.
2. En bättre bild på Jullz(haha), mig och Maddelito. Vem tar inte chansen att ta en eller två bilder när det finns såna speglar?;);)
3. Mickel xD, födelsedagsbarnet.
4. Lite halvdålig bild på fin-damen Lydia!

Humlan, gula nyckelpigan, gräshoppan, kalle stropp. Ibland får man lite random smeknamn sådär.



Torsdags-mat

 

Fjärilsmakaroner.

 

En improviserad blandning innehållande: Nå vegbitar, bacontärningar, turkisk yoghurt, lite mjöl för att få det lite tjockare, pesto och salt och peppar.

 

Lite ketchup på toppen.

 

Ibergssallad med salladskrydda.

 

Mjölk. För en gångs skull. Händer sällan att jag dricker mjölk. Det är inte jättebra för astmatiker, man blir slemmigare i halsen av det, åsså vill jag oftast helst ha vatten. Men när jag väl dricker mjölk är det så oerhört gött.

Djungelboken

Den här veckan har det inte blivit någon spinning... dock har jag dansat en himla massa, projektarbetet you know. Det har varit lärorika dagar, speciellt i onsdags då vi fick hjälp/tips/kritik av Elin på Norrdans. Hon som har dansklasserna som vi går i oxå. Hon är hur bra som helst. Hon gav oss en massa bra kritik om saker vi kunde förbättra. Och i torsdags fotade Mimmi oss till hennes projektarbete, det var lite kul det oxå, vi försökte ta en bra bild på skalle-per -hoppet^^

I torsdags fick vi se genrepet på djungelboken! Som jag har längtat och peppat! Och nöjd blev jag! Så nöjd så jag vill se den igen! Den var så satans bra och jag är så imponerad av mina kära estet-teatrare som vanligt. Inte minst min bror Emil som spelar Baloo, oj så bra. Det blev många skratt! (inte bara åt emil). Skrattade så jag grät på flera ställen och grät även i slutet för att det var sorgligt. Dock tror jag att jag kan ha varit den enda som grät av den anledningen, det var ju liksom roligt samtidigt tillomed. Men när det gäller avsked och sånt, då blir jag lite mellankolisk. Lite. Haha. Tårarna rann i hela ansiktet. Tror det var blandade sorge- och glädjetårar^^ Ja, jag kan vara rätt känslig ja. 

Ni som inte sett pjäsen än, kom och kolla imorron, hrm, idag* söndag klockan 15 på kristinaskolan! Då ska även vi musikare spela och sjunga lite. Alla intäkter imorn går till Haiti. Sen gör de även föreställningar på måndag ch tisdag!:) Det är inte försent ännu! Det är lätt värt att se!

 

Imorn ska jag skriva mer! Detta har varit/är en rättså händelserik helg. På ett positivt sätt:) Men nu är klockan nästan morgon och jag ska ta och sova hade jag tänkt lite smått.

 

Sov du med

Vakna lite sned


The most awesome baby

 

xD xD xD xD

<3<3<3<3<3<3<3

En snabb mat

Igårkväll efter dansen gjorde jag en varm macka och lite smoothie. Det blev dock inte så bra då man inte har mixer utan bara elvisp:P

 

 

Idag blev det snabbmiddag för att hinna iväg till kappels på konsert. Snabbmakaroner, snabbköttbullar (finns nog inget som heter så men man kan ju låtsas, vred på snabben på ugnen. Har nyss fått veta att inte alla ugnar har en sån, skulle knappt klara mig utan en sån^^), pesto, mozarella, krydda, vatten. Snabbt och gott.

Pajjjj

Jag glömde ju säga vad jag bjöd på för mat när mamma var här!:D

 

Pestopaj! Underbar pestopaj!<3 Paj är något av det bästa som finns. Första gången jag gjorde denna oxå och den blev perfektomondo! Förutom själva utséendet. Den såg mycket mer ut som på sidan jag hittade receptet först, men då hade jag inte hällt på all pestoblandning än så hällde på lite till och då blev den såhär, att det inte syntes så mycket vad som är i. lus att jag hade inge paprika som skulle göra det lite mer färgglatt. Men utséendet behöver man ju inte bry sig om om man inte vill! Underbar var den!

ps. jag lade till aubergine, vilket inte stod i receptet.

Awesome


 

Det här klippet tyckte jag var riktigt awesome. Hur många olika personer som helst som sjunger varsina små delar ur "We are the world" på sitt eget sätt. Gosh ni måste se det. Man kan inte annat än rysa och fascineras om vartannat. Jag började fan gråta. Det är underbart.

......dary.

Karaktär

Igår hann jag aldrig blogga. Hände en massa, sen somnade jag i soffan klockan 9 med datorn i knä't.

 

Denna vecka och nästa vecka (7 och 8) har vi karaktärsveckor. Alltså endast musikämnen heeeela tiden. Själv tycker jag det är toppen:) Men det blir mycket jobb, vi ska öva in massa låtar och sånger som vi ska köra på konsert på bränna borg samt några på ålderdomshem i början på nästa vecka (bl a låten ovan av Povel ramel:D ((mitt förslag^^)) vilket kommer behövas mycket jobb med, men det kommer bli awesome, kanske tillomed legen..... wait for it.....), plus samt oxå några körlåtar som vi ska sjunga i samband med teatrarnas djungelboken då alla pengar går till Haiti. Den föreställningen är söndag 21/2 kl 15 på kristinaskolan, kom och skänk en slant:) Nästa vecka ska vi dessutom ha extra mycker slagverk!:D Jag, Klara och Memme missar lite övningstid dock. Idag var vi på fyren/norrdans halva dagen och dansade på vårat projektarbete där. Det var ende veckan det var ledigt där i studion, och det är ju awesome, väldigt bra lokal att öva dans i plus att det är där vi ska ha våran slutgiltiga redovisning.


Igår efter skolan var jag jättestressad för jag skulle bjuda mamma på middag och snacka om KASAM och intervjua henne lite för en grej till HälsaHarmonin. Vi skulle intervjua någon i vår närhet som vi upplever ha genuin livsglädje. Och nu på senare tid har jag upplevt att just min mamma har det, även om hon har sina svagheter liksom alla oss andra. Här är KASAM-testet jag intervjuade henne med. Det kan upplevas lite märkligt menmen. Många skrattretande grejer, men man får försöka se lite seriöst på det.

Juste jag var stressad ja. När mamma kommit sprang jag omkring och packade ryggsäcken inför spinningen, för det skulle ju ta lite tid med detdär testet och maten oxå. När jag packat ner allt säger mamma "du vet väl att spinningen är inställd idag?". Nej men stressen lade sig lite iallafall. Så fick vi äta och prata i lugn och ro. Dock hade jag velat spinna oxå... Det är mycket man vill.

Jag vaknade från mitt tillsomnande efter 12 och förflyttade mig till sängen efter att ha borstat tänderna. Dumt alltså, då har man ju tappat sin utomordentliga trötthet litegrann.

Jag sitter även nu här med datorn i knä't, men jag har bestämt att jag inte ska somna. DOCK borde jag gå och somna i sängen NU. Känner att morgondagen inte kommer sluta så bra annars.

Sov med en blöja
Du får dig med det nöja

*

"Hälsa är ett tillstånd av fullständigt fysiskt, mentalt och socialt välbefinnande, och inte enbart frånvaron av sjukdom och svaghet."

- WHO (World Health Organization) 1946.

Alla <3<3<3 dag(ar)

Idag, söndag, har jag haft en riktig slödag. Det var inte tänkt att det skulle bli så, men jag tror det behövdes. Min dag har i princip bestått i att sova, duscha och laga mat.

Sov till framåt 2-tiden, gjorde nåt, gjorde frunch (mannagrynsgröt och rågrut), gjorte nåt, duschade i typ en timme, gjorde nåt, lagade pestopaj (middag till imorn), lagade middag till idag, bloggade.

Det var ju endel annat jag behövde göra oxå. Hade tillomed skrivit en lista. Den hanns liksom inte. Men det kommer, det kommer.

Jag hade iallafall trosor med hjärtan på till dagens ära. Kram på er ALLA och glad alla hjärtans dag!!!! (som redan har varit). Men jag tycker alla dagar ska vara hjärtans dag. Så här får ni en massa massa hjärtan av mig som jag ritar till alla dagars ära!



Sov mitt hjärta
Vakna utan smärta

Dagens mat, söndag

 

Makaronisallad: Hjulmakaroner, isbergssallad, succhini, aubergine, ägg, mozarellaost, både röd och grön pesto (kunde inte bestämma mig). Pärondricka, family guy.

Dagens mat, lördag

Nä vet ni vad! Nu gör jag en mat-kategori på denna blogg. Känns att det är lika bra;) Mat är liksom en stor del av mitt liv^^

 

Fjärilsmakaroner (barndomsfavoritmakaronerna), köttbullar, svampsås (brunsås och frysta champinjoner), pärondricka.

Sallad: Isbergs, succhini, aubergine, mozarella, olivolja, salladskrydda.

Härnta city

 

Igår när vi var påväg hem från jazzdansen (även Evelina och Laura har börjat nu, jättekul!) gick vi förbi hoppgrejen cityjam i nybrobacken. Så mycket jobb för en dag^^ Det är många som blir irriterande på att det är ivägen. Men det är ju kul att det händer nåt:) Ser ut som att backen går i nästan 90 grader härifrån.

 

Gick sedan till vågen och övade en hel del på trumma och mallet och noterade att Sanna och Helena hade städat hela foajén och diskat och allt! Bra jobbat tjejer! Snälllllla, nu kan det väl få hållas såhär?? Det är så skööönt när det är städat. Det är så lätt att sluta bry sig så fort NÅN lämnar NÅT framme en gång, då plötsligt gör alla det. Låt er inte luras av det!

 

Skulle gå hem men hittade en gitarr i fojjis så satt och spelade ett tag till. Gick därifrån innan larmet slogs på kl 6. Väl hemma tänker jag att jag ska laga mat för jag är då riktigt hungrig. Men, först satte jag mig och började blogga tror jag, sen fick jag nå student-danstävling-ryck och funderade på det i en evighet och fick massa idéer och testade lite. Nu har jag bara lust att prata och planera och börja öva med klassen! Det kommer bli awesome! SÅ, halv 10 ungefär började jag laga mat:P

 

I'm a hippie with yoda på tröja!!

 

Then I was a hiphoperrrrrrrr

 

Do the hip

Don't strip

Dude

 


Em D/F#
Dude, I totally miss you
C/G Em
I really fuckin' miss you
Em D/F# B7 Em
I'm all a lone all the time, all the time
Em D/F#
Dude, I totally miss you
C/G Em
The things we did to gether
Em D/F# B7
Where have you gone?

C/G D/F#
I totally miss the honesty
Em
And special times, and honestly
C/G D/F# B7
I totally miss the fucked up thing ya do
Em D/F#
Dude, I totally miss you
C/G Em
I totally miss you
Em D/F# B7
Dude, I totally miss you all the time

Aaah... (Em D/F# C/G Em
Em D/F# C/G B7) x2

C/G D/F#
I totally miss the honesty
Em
And special times, and honestly
C/G D/F# B7
I totally miss the fucked up thing ya do
Em D/F#
Dude, I totally miss you
C/G Em
I totally miss you
Em D/F# B7
Dude, I totally miss you all the time

(Solo) (Em D/F# C/G Em
Em D/F# C/G B7) x2

C/G D/F#
I totally miss the honesty
Em
And special times, and honestly
C/G D/F# B7
I totally miss the fucked up thing ya do
Em D/F#
Dude, I totally miss you
C/G Em
I totally miss you
Em D/F# B7
Dude, I totally miss you all the time
Em
All the time

Kläder!

Häromdan fick jag massa kläder! Kela ringde och sa att Mia, jimmies mamma, hade kommit och lämnat massa av hennes gamla kläder som hon tänkte slänga. Så jag, Madde och Kela provade en massa massa nere i tvättstugan hos Kela^^ Jag hittade inte mindre än 8 plagg som jag la beslag på! Tack till Kela och tack till Mia!






Kela provade snurra i klänningen oxå!




Hon hittade även ett par söta tjocksockstofflor!
Och vi hittade William när vi gick upp till lägenheten...




...där vi fick testa se lite 3D. Har aldrig gjort det förut faktiskt, tror jag, eller kanske?




Och Jimmie har blivit korthårig medan Menos har blivit långhårig!

*

"Cheerfulness, sir, is the principle ingredient
in the composition of health"

Tiara?

Vaknade inte av någon av mina 3 larm imorse. Men jag tog det lugnt och gick till matsalen och åt lunch innan jag skulle ha utvecklingssamtal, som för övrigt var helt okej. Betygen är tillräckliga för mig. Jag får typ hålla koll på lärarna;) Innan min samtal trodde maggan att jag skulle ha sång. Jag har alltid på tisdagar och har alltid haft, ändå trodde hon det xD Vilket yrväder hon är^_^ Det skrattade Tove (klasshandledare) en hel del åt på samtalet och tyckte det var bra att jag hade koll på dom och undrade om jag inte visste vart hennes plånbok var oxå.. ;P

Idag på slagverket körde vi stompen (aaaarrggh KUUUUUL) och Taira, skrikbiten (aaaaaaaaaaaaaaaarrrggghh KUUUUUUL). Vi hade MINST lika kul som igår, en hel del skrattanfall osv.
"Musik är känsla och energi" -citat (någon). Alltså måste Taira vara det närmaste musik man kan komma?? För det är BARA känsla och energi.

Efter 1½ timmes Taira och en del stomp trängde jag in mig i ett litet rum och övade min trumläxa i minst en timme.

 

Sedan kom mamma och hämtade mig och jag for ut till Äbro och vårt Eastern soul land och käkade tacos med familjen där! Och sedan nån slags marängkaka, omnom. Mätt som satan. Matade Alvin och lekte lite med honom oxå och tjänade lite kosing. Passade även på att skriva ut ansökningsblanketten till kapellsbergs folkhögskola. Det börjar närma sig! En månad kvar till sista ansökningsdagen, sen ett par veckor till att spela sina sökningsstycken tror jag?;O

 

 

 

I väntan på mor.

 

 

Sov lite försynt

Vakna gladlynt





Emma, Memme, Helena - Vinnande bidrag på "Poetry goes mobile" i Härnösand med modernpoeten Daniel Boyacioglu - 1:an på gymnasiet



Det är ingen ordning på allting
Kalla läppar
Men jag är fortfarande kvar

Matblogg

Igår pratade jag med Klara i tele i MINST en timme och gick och åt hårdmackor för att jag inte kunde bestämma mig för vad jag skulle göra till middag. Tillsist, typ seeeent på kvällen blev det iallafall lite hopplock.


(Nå slags wook? Currynudlar, nå vegbitar, stekta succhini och aubergine, fetaost, ägg och pärondrika till.)

Igår satt jag och höll på att somna här vid bordet vid datorn. Klara sa att jag skulle sova i sängen istället^^ Så jag gick bums i säng. (Faktiskt.) Bytte inte om eller nånting, bara la mig. Så jag fick sova litegranna iallafall.

Vaknade av mitt tredje larm halv 7 (som hade ringt sen kl 6). Jag hann tillomed göra iordning en rejäl frukost. Den rejälaste jag typ någonsin ätit en dag då jag börjar 8, iallafall på väldigt väldigt länge. Hann tillomed äta den oxå.

(Fil med havrekuddar och russin, macka med ost och skinka, ägg i äggkopp med kaviar och vatten.)

 

Det var en trevlig dag idag. Trevlig på de flesta lektioner, framförallt på slagverket!! Nu har vi ju börjat med nästa upplägg till konserten i vår. Vi började med en ny trumbit som Schlagge improviserar fram. Askul:) Sen började vi med ett väldigt flummiga stycke som heter Taira där första 5 minuterna (minst) består av skrik och bombom med all energi man har. Fyfaaaaan vadkul det ska bli! Var sjukt kul idag iallafall xD

Spelade lite bluff med några flummiga 2:or (samuel, madde, wille) i fojjis innan jag gick hem oxå. Jag ägde! Njä, jag vann aldrig. Men jag ägde;) Mer bluff! jag satt och skrattade en himla massa åt nånting och madde sa att jag och emil (bror) är precis likadana ibland, skrattar åt minsta lilla och kan typ inte sluta eller nåt. Precis då kom emil in haha. Så jag skrattade lite till. Jag är nog en rätt lättroad person;)

När jag kom hem typ klockan 6 (:O) gjorde jag iallafall middag!^^ det blev barndomsfavoriten än en gång. Mycket är mina favoriträtter, så många att jag inte kan räkna, men detta har alltid förföljt mig:

(Kyckling och couscous, currysås, sallad, svartvinbärsdricka.)

 

Jag minns när jag var liten och detta var min absoluta favvo. Varje gång jag var hos klara gjorde hennes pappa kyckling och couscous/ris:D Hihi.

 

Har detta blivit en mat-blogg?^^ Det känns lite halvt så ibland. Skriver mycket om mat, varför? Jag tycker mat är så awesome så jag kan inte låta bli!! Hoppas ni oxå tycker det;) Ni kan ju alltid se det som tips som ni kan testa själva! Det kanske inte alltid är så intressant mat jag skriver om menmen. MAT<3

 

Det är ju förstås fritt fram att skriva vad jag borde skriva mer eller mindre om. Eller nåt nytt jag kanske ska skriva om? Eller vad som helst. Så får jag se vad jag gör åt saken;) Får inte så många kommentarer, men det är alltid najs när jag får en då och då^^ Hehe, ja' ä int' bitter iallafall!:D

 

 

Sov som en dvärg

Vakna med en annan färg





Zabadap

This is awesome


 

Måste se Tarzan nån dag! Se Tarzan?^^

*

"Bums i säng"

-Emma (elrl)

I'm a lion that's for sure

Justja, det var en dag idag oxå. Min skolan bestod ju bara i sång en halvtimme som vanligt, så övade lite trumma oxå. Åt lunch med några galna estet-tvåor;D och gick hem och planerade barndansen. Det är djungel/djur-tema på NBV-dansen denna termin och min grupp (6-8 år) ska vara lejon och dansa till "The lion sleeps tonight" It'll be awesome:D

 

(Fast barnen ska dansa till den nyare versionen, tänkte "bädda in" den här hippo-versionen på bloggen men det fick man inte.)

Sen norrdans-dansen som vanligt. Hade skitkul! Vi började med en liten koreografi som jag blev riktigt uppspelt och pepp av! Dance is the shit. (in a good way, I meen... det är bra att få ur sig lite skit, och det är bra att få ur sig lite dans:D).

Aw... börjar 8 imorn. Klockan är 00:19. Jamen då säger vi att jag ska va i säng halv 1 då. Men:
Antagligen när jag gått och lagt mig:
"Oj, klockan är 2... varför gick jag inte och la mig tidigare om jag nu så gärna ville det?"

Alltså jag förstår inte att tiden går så fort just på kvällen!!!/natten!!!

Hoppas ni är duktiga iallafall. Jag kan vara rätt bra på att ge råd och säga några kloka ord till andra när de behöver. Men det betyder inte att jag själv följer mina goda råd varje gång och gör allt så klokt. Dock vet jag ju när jag inte gör saker så klokt, det är ju en bit på vägen iallafall.

*50 minuter senare*

01:09

yey

ja, ibland tar det så långt tid innan jag publicerat ett inlägg.

Sov som en planka
Vakna hos joacim von anka
Och charma in dig som fan så du får ta med dig lite av hans kosing hem

Come to peace with it

Igårkväll gick det inte att blogga, vet inte varför. Det var iallafall en rätt lugn dag. Ekonomi på Samhällskunskapen, intressant, åtminstone så vill jag lära mig för att det är viktigt. Synd bara att jag höll på att somna titt som tätt hela lektionen. Efter lunchen var det bara kör och klasstid, och vi pratade och planerade den årliga studentdansen. Det kommer bli nog bli awesome. Skippade gemun (gehörs- och musiklära), kände att jag hade saker som var viktigare att prioritera. Så övade trumläxa istället.

Att tillägga är att jag var sjukt glad hela dagen! I princip utan anledning, jag vet då ingen specifik anledning iallafall. Kevin oxå tydligen, så vi shakade loss litegrann! Hur kommer det sig att man är sådär extra glad vissa dagar? Bara vaknat på rätt sida? Det finns säkert nån undermedveten anledning. Men äh, varför ha en anldening? Let's just be happy and come to peace with it xD

Så eftersom jag var så glad så tog jag några fina bilder när jag övade, såhär kan det se ut när man spelar slagverk:

 

Jag kom just på att jag använder ju faktiskt endel sarkasm och ironi ibland när jag skriver, hoppas alla förstår det:P Annars kan det bli lite kul.

 

Innan spinningen gjorde jag mat. Denna gång blev det: Halvbränd lax med ris, succhini, aubergin, fetaost, hollandaisesås och fläderdricka:

 

 

 

Ibland undrar jag om jag inte är släkt med min bror alltså. Det är mycket som tyder på det. Efter spinningen igår diskuterade vi lite olika saker, bl a naturgodis. När man köper det tar man (vi iallafall) alltid de godaste förstås. Men man får för sig att man ska ta så många olika sorter som möjligt som är goda. Så man tänker; "jamen de här är oxå rätt goda, jag tar lite såna oxå". Sen vill man ju iallafall bara ha de godaste förstås, så ligger de där små "rätt goda" kvar i botten. Varför tar man då inte bara de allra godaste? Ja, jag sa iallafall till Emil att jag köpt naturgodis häromdan och att de med jordgubbe i är godast. Så började han prata om detdär med de "rättså goda", vilket jag oxå hade funderat på innan.

 

Ja nu kom vi in på ett så intressant ämne så det går nästan inte att sluta...:P Det jag ville komma fram till är att jag och Emil tänker precis likadant alltsom oftast när det gäller såna där små ointressanta grejor. Ibland läser vi typ varandras tankar känns det som. Man kan ju undra om vi inte är syskon ibland somsagt. (ja, vi är syskon).

 

Undra hur pass intressant ni som läser tycker att detta var... Det skulle vara intressant att veta... Lämna gärna en kommentar med en utvärdering!^^

 

Och btw, när vi ändå är inne på intressant-temat: Jag klämde ögonlocket i dragkedjan på cykeltröjan. How's that possible?

 

Stomparn får klagomål

Klockan var ställd på 8 imorse. Tänkte stiga upp tidigt för att göra massa saker redan på förmiddagen. Jag älskar förmiddagen, om man är ledig, och väl kommer upp. Jag snosade dock till kvart över 10. Men hade jag inte bestämt mig för att gå upp tidigt så hade det blivit typ 1, så dä ä la bra.

Var tänkt att jag skulle skriva en uppsats, men istället dansade jag lite "single ladies", beställde en present till bror och lite så. Sen halv 5 var det dags att dansa projektarbete på NBV. Nu är vi klar med hela hiphopdansen typ:D Vi vet iallafall hur den ska vara.

Aldrig har en granne kommit och klagat när jag haft massa folk här, nejnej, men ikväll fick jag första klagomålet. Och inte var det för att jag hade fest, utan för att jag stompade:P Klockan hade visst råkat bli över 10 och småbarnen i nån lägenhet under mig ville tydligen sova. Pappan som kom och knackade på verkade inte särskilt glad... Jag har sagt till grannarna under att de ska säga till om jag stör med stomp och dans och sånt som hörs genom golvet, men inte trodde jag de snett under mig skulle störas... Jag sa bara "bra att du säger till" och han sa typ "aa" sen gick han. Ska heja glatt på han nästa gång jag ser han och tipsa honom om nästa slagverkskonsert där det blir en ny stomp!^_^

Så kan det gå när man är blå.

Sov nu lite förstrött
Vakna lite i kanten nött

MAT

De senaste dagarna har jag gjort saker som vanligt. Jaop. Bl a ätit! Bl a har jag ätit:

Kyckling med egengjord currymarinad, currynudlar, currysås och vatten. Och en sallad med isbergssallad, advokado, mozarellaost, olivolja och krydda.

Mmm, currycurrycurry.

 

Hederliga makaroner och köttbullar i sweetchilisås, åsså emmas specialdressing och svartvinbärsdricka. Plus likadan sallad som innan, den är MUMS.

 

Naturgodis!<3

 

Naturgodis igen! (Jag åt inte upp allt påengång, det var ett halvt kilo.)

 

Kyckling med olivolja och kycklingkrydda som marinad, quinoa med lite köttbuljong i, emmas specialdressing och vatten. Sallad med succhini squash, advokado, fetaost och olivolja och krydda.

 

Quinoasallad inkluderande: Quinoa (surprice), zucchini, aubergine, advokado, fetaost, olivolja och kryddor. Åsså min specialdressing till, plus vatten. Vatten är awesome.

Artister Urkult 2010

Dags att börja lyssna in sig lite på denna lista om ni inte redan börjat! Ni ska väl på Urkult i sommar?



Artister 2010 Urkult


Btw, skrev HELT fel vecka för teatrandet, har uppdaterat det nu i föregående inlägg ifall ni vill gå.

Teater för Haiti

Här har vi våra kära teatrare och ett smakprov från den moderna djungelboken som vi snart ska få se. Närmare bestämt vecka 7. Vi får se genrepet, sen är det premiär lördag 20/2 på kristinaskolan! Kila dit vettja!




Gott folk! Damer och kossor! Jag har, efter typ ett halvår eller nåt lyckats lista ut hur man "bäddar in" en video på bloggen!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D
xD
Så nu vet ni varför jag bara länkat alla videos:P Slut på det!:D

*

"The person who humiliated you has himself been humiliated, by the rules of highschool you are now popular again."
- Family Guy

*

"Allt vad du vill att människorna skall göra mot dig,
det skall du oxå göra mot dem."

Slagverkskonserten

Isabelle filmade fem stycken och har lagt upp på youtube! Det blir ju inte den bästaste ljudkvallen mennn, Lyssna och njut^^ Synd man inte såg framifrån bara, men detta funkar oxå:)

Trumbiten, Stål

Ragtime, Xylophonia

Tango, Tangedia - Astor

Stomp, Music for a cranky old lady reloaded eller "Gumma"

Fia, solo, Sommerfeldt


Vädret

Idag började jag klockan 8 på skolan.
Så jag passade på att vara uppe halva natten och göra det här: (klicka på bilden)

Påväg mot yrkes-snattar-nivå

Igår nångång inpå småtimmarn fick jag en av min impulser och klippte luggen. Är så less på mitt hår och min utväxt sen permanentningen. Ska iallfall ta och få hjälp och färga nångång snart! Klara och Memme ska vara mina coucher. Såhär ser jag ut idag iallafall (bilden). Blir ju inte jätterakt när jag klipper själv lite sådär som hastigast och med en papperssax, men det funkar för mig.



Idag hade jag min barndansgrupp för första gången den här terminen. Det var jätteroligt att träffa alla igen! och tråkigt att två har slutat. Vi har satt upp stora A4-bilder på alla ledare i danslokalen för att alla föräldrar osv ska veta vilka vi är som har hand om allt. Jag har dock tagit ner min för den var hemskt. Verkligen allt annat än bra. Ska fixa en egenbild. Blir förmodligen en mobilbild jag redan har, men inget kan va värre än den fotografenknäppte. Förstår inte hur han tänkte när han valde ut den. Värsta urringningen, halsbandets skugga gjorde att det såg ut som jag hade värsta gamm-boobs, mina ögon syntes inte, det var bara två svarta hål typ, åsså var själva bilden tillomed lite suddig. De andras bilder såg bra ut. Men min, jag förstår inte. Och såhär säger jag inte för att jag är fåfäng och för att vara snäll mot de andra. Nej jag tänkte inte vara så jävla paranoid när det gällde den här bilden. Men ni skulle se den alltså. Det får ni dock inte. Klara har sett den. Hon håller med.

Aja, skulle bara klaga lite smått:) Jag är egentligen på bra humör idag så:) Efter dansen var det dans som vanligt. Dans på Norrdans. Med Elin Hellstöm som ledare. Hon är en trevlig och glad flur minsann!:D

Påvägen hem var jag- som klara sa till alla vi träffade -bara tvungen att gå in på homebuy och köpa glödlampor. Jag ska även dra samma historia som hon oxå drog för alla vi träffade där: Jag är så van att ha en matkorg med mig att lägga varorna i, men nu sket jag i det. Så jag- utan ett ont anande eller någon medvetenhet -plockade på mig några glödlampor och stoppade ner i väskan. Klara: "Vad gör du emma??" Jag: "Ojjj!" Obsa att det även stod en experdit ett par meter bort typ. Hahahaha. Tur att jag inte vart ensam, då hade det varit pinsamt. Ni kan kontakta mig om ni vill ha hjälp med diskret snatteri, eller bara några goda råd.

(Hittade denna bild på google, undra om det finns i vårt hemköp oxå? Det lär det ju finns? Måste det finnas det i alla såna affärer eller hur var det med det?)



Imorn är en lång dag. Så jag tror jag ska ta och gå och lägga mig tidigt, senast 10 typ. Nämen oj, klockan är visst 12. Osis.

Slumra min skatt
Förstås inte om du sitter vid en ratt

*

"Moa när du blir stor hur många barn vill du ha då?
Svar: Moa såg helt avskräckt ut och svara en räcker.

Victor hur många barn vill du ha när du blir stor?
Svar: Men mamma jag kan inte få barn jag är en pojke"

- floosan.blogg.se

*

"Nöden är uppfinningarnas moder"

Spinning Jenny

Måndagar är ändå en rätt lugn dag. Den är lång, 9:00-15:45, men det är mest musikämnen så det gör inte så jättemycket.

Först enskild slagverkslektion med Slagge. Fick massa nytt idag:D En ensemblelåt av Björn J:son Lindh och en trumlåt som jag förmodligen ska söka på sen när det är dags för det (kappelsbergs folkhögskola). Vi ska fundera mer på marimba sök-låt. Det ska ju vara både marimba och trumma. Kuligt!

Sedan måste jag skynda mig iväg till Samhällskunskapen. Där höll jag mig vaken. Sätter mig alltid långt fram och försöker att sätta mig in i det han pratar om så mycket som möjligt och hänga med, för att inte somna. Tills det blir lunch! (dagens höjdpunkt).

Sen har vi storkör med hela estet, 1:or, 2:or, 3:or. Och sedan gehörs- och musiklära. Båda tycker jag oftast är rätt kul:) Det blir åtminstone lite vad man gör det till om det någon gång verkligen inte skulle vara kul.

Så även fast det är en lång dag så är jag inte helt slutkörd vid dagens slut, iallafall inte idag. Så jag gick och storhandlade lite smått på Lidl, med två tygpåsar i bagaget (mycket bra tips!). Andra gången jag handlar där nu. Det är rätt sjaskigt där tycker jag men man syndar lite billiga saker som verkar bra ändå. Största anledningen nu var den billiga osten (<3) vilket vi pratade om på samhällskunskapen oxå^^ Konsumtion.

Trodde jag bara hade en halvtimme på mig att äta när jag kom hem, men jag kom tillslut fram till att det var 1½ timme... puh^^ För det skulle spinnas minsann! Och oj så härligt det var!! eftersom jag var så hemskt sliten förra gången och tog ut mig för mycket så tog jag det nu ganska lugnt, speciellt i början, så körde jag hårdast nånsin de sista låtarna istället! Och jag hade så himla kul hela tiden:D Speciellt när vi körde en jättesnabb låt, jiiihaa!:D Plus att Kenneth (tränaren) fick extra mycket målbrottsröst-attacker idag xD Alltid lika roligt.

---------->>  


På vägen hem träffade jag på en mina gamla franskalärare, Jörgen. Brukar träffa på honom då och då och snacka lite. Det är rätt kul att följa hans liv. Eller kul kanske är fel ord. Intressant. Han har gått igenom rätt mycket typ. Ja Helena jag ska berätta för dig. Dock, varje gång vi träffar på varann frågar han "vad är det du pluggar nu igen?" Haha, nämnde det senast idag till Helena, åsså träffar jag honom sen och nog frågar han samma sak igen xD

Macka med ost och salami är äten. (har inte haft smörgåspålägg på femtielva år). 

Sov lilla vännen min

Även Lovisa Finn



*

Morgonsolens strålar lekte med nymånen och de knypplade molnen, ingen annan fanns att roa sig med. Önskningar som växer sig starka kan bygga en värld. Och glädjen ljuset kände när det letade sig ner till staden av olja och stål är svår att förstå. Men som med alla önskningar förändras dom ständigt och Härligheten syns ibland på världskartan, men lika ofta i en tanke i en hjärna som längtar bort.

***
Kom, så går vi ut till ljuset och stannar där över natten.




- Monki

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0