På väg

Jag var lite annorlunda konerencier på vår konsert "På Väg" på kapells förra veckan. Började med att kättra nerför repstegen från läktaren till Ivars pianospel, sen sjöng jag Wilkommen (ur Cabaret) till publiken medan jag gick fram i gången och hälsade alla välkommen. Varav jag satte mig i en fåtölj där framme och berättade lite om de olika epokerna som skulle dyka upp i form sång eller spel under resans (konsertens) gång.





Sov lite nu
Vakna mitt i tu

Snölandskapskonst

Mamma tog lite fina bilder när vi var ute på isen och lekte förut:


Kreativ lördag

Lite jobba och läsa bockarna bruse ute hos moder.



Lite mp- och- gu-årsmöte de nya stora najsiga lokalerna! Föreläsning av Frank Habineza om de gröna partiet i Afrika. Och för att inte glömma smörgåstårtan.




Sen handla och promenera till Aron. Laga tacopaj och guacamole (muumma), riktigt lyckat blev det! Åsså resten av star wars förståss! (3, 4, 5, 6). Åh så underbart!






Somna tidigt
Vakna olidligt

Bolibompa

Johan Norberg & Jonas Knutsson på Metropol

Helt underbart somsagt. Trevliga norrländska historier och sjukt skön musik. Ska inte missa dom om de kommer till Urkult igen. Lyssna länken nedan vettja!




Jonas Knutsson – Norrland

Fredagstacos

Middag med familj och annan familj och så. Och hundarna förståss, men de hör ju till familjen. Åsså den lilla spralliga kloka Agnes^^ Gött!






Gooo kväll
Go'kväll

Thinkin' of winter

 

Joshua Radin – Winter

Kraa vs Farbror A

Min bil-sysselsättning:

 

 

Nu: Kraa versus Farbror Alice på Parkaden!



Ut och ränn
Somna inte än

*

"Ibland är den rätta vägen den svåraste."

- Gammelmor Pilrot

Vågmannen


Sanna, fingret, mössan och fyra i rad-spelet.



Ulfen och Juliapulia.



Tonis (!! hälsar på från vadstena) och Christoff.



Köpte färg till min pall.



Vårrullar!



Samuel kör högläsning ur Bröderna Lejonhjärta!


Fin dag! (igår, måndag). Ingen slagverksövning alls dock. Och inte i helgas. Och inte idag. Imorn vet jag fan. Då äre annan konsert som jag måste öva massa till. (inte lätt å va konferencier). Det är ingen bra slagverksvecka! Dock hade vi slagverksworkshop med en Pontus idag:) Men spelade inget då heller ;P Hanns inte. Men mycket nyttigt prat om framtiden och slagverksfixidéer och annat bra att prata om med nån med erfarenheter. Har ringt en jävla massa viktiga samtal oxå! Känner mig viktig.

Det är mycket som händer hela tiden!! Men snart är det sportlov:))))))))))))))))))))))))))))))




Sov med en natthatt
Vakna piggt och glatt

Konsert på Kapells

På väg

 

En musikalisk resa genom tiderna.

Elever från Musiklinjen Kapellsberg och Scenisk sång

framför ett varierat program över två konsertkvällar.

 

Tisdag 22/2 och Onsdag 23/2

Aulan på kapellsbergs folkhögskola kl 19:00

 

- Hembakt fika under pausen

- Frivillig kollekt till studieresa

- Fri entré

 

 

Vi ettor som inte ska söka i år annordnar konserterna. På onsdan ska jag vara konfrencier och sjunga lite Willkommen^^ Det ska bli intressant!





Sov slutkörd
Vakna morgonrörd

Surrande slughet

Aron: "Tänk vad underbart det skulle vara att ha Knut Knutsson (antikrundan) surrandes i rummet!"



Vips så grejade emma så att Aron fick det när han fyllde år. Inramad och allt. Jag rår inte för mina snilleblixtar..! Och btw hur kan man heta nåt så underbart som Knut Knutsson?:D


Mickel fick ett fint kort när han fyllde år igår oxå, med denna bild:



Likt va?:) Han är slug den karln.



Sov på soptippen
hejdå, tjillevippen!

Roadtrip..

..måste vi köra på nångång alltså. En bunt underbara vänner och lite pengar så kan det ju inte bli bättre. Det är ju så mysigt att åka bil! Denna gång blev det dock endast en sväng till sundsvall och erikshjälpen i timrå. Me det är ju inte så bara!:D En Memme och en Helena, åsså mötte vi en Johanna i stan oxå!



hihi, we like backspeglar



Lite mackedonken! Jag köpte en såndär liten pajj som man
bränner sönder tungan på you know. Jordgubbssmak, vilken hit!:D




Har länge kännt att jag behövt en pall! Erikshjälpen var såklart räddningen! Nu behöver jag inte klättra på diskbänken mer! Fast det är ju iförsig kul det med..


Får det lov att vara lite oseriösa efter-shoppningbilder? ;) Självklart. Man shoppar ju inte så ofta nuförtin. Me nu har det visst blivit secondhand två gånger på senaste! Första raden bilder är från eriks, resten från rea på Gina. Duuuktigt. Förutom byxdressen som kosta lite mer. Åsså glitter då. Plånboken märkte knappt att den blev tunnare!





Shoppa lagom
Inget rimmar ju på lagom,
men mats bodde förut i Kragom

Star Wars

Var tänkt att bli maraton men det blev lite sent så det fick räcka med 1:an och 2:an för ikväll! Underbart! Men jag undrar hur det skulle vara att se star wars för första gången i denna ålder, då man inte växt upp med filmerna osv. Haha, det lär va något annorlunda kan jag tänka mig. Nån som gjort det som kan förklara hur det känns? Men ni ska veta att starwars är starwars och det är starwars och inget annat och det är faktiskt underbart. På den punkten finns det nog många som förstår mig, ellerhur?:D


 

Hade tänkt laga mat men pizza från Östanbäcks pizzahouse funkade fint det med!:D


 

Alla samlade. Och yodatröjan satt fint den oxå.

 

 

 

Sleep all night through

May the force be with you

Bittens

Såhär kan det se ut efter lite pilkastning en kväll på Bittens när Aron fyller år:

 

(En Johnnyponke och en Ante)

 

Nu bär det av mot sundsvall i Maijälls bil! Mysigt! Jag tycker om att åka bil!

 

 

Fit for fight!

Sun is bright!

Bli' finfint dä

Ska nog ta och kila iväg till sötsofia litegrann och träffa lite estetare minsann, alltid trevligt. Och sen lite Bittens förståss! Hoppas på lite dart. Imorgon måste jag dock stiga upp nån tid, men det gör inget för då ska jag till sundsvall med Memme och Helena är det tänkt!:):) Nu måste jag bara komma på lite dans, sen kila min kos.

 

 

 

Flyg som en anka

Glöm inte tanka

Klyftpotatis är en fest

Du o Jag

Gästspel på fyren av regionteater väst.





Ja, åsså lite änder då.



Somna runt å go
Vakna ligg och glo

Dagen dag

Igår tänkte jag att imorgon ska jag bara vara på bra humör så jag slipper vara på dåligt humör. Logiskt kanske. Men lättare sagt än gjort. Försov mig lite och cyklade till skolan en kvart försent och såg inget för all snö och blåst och bara de tunga växlarna funkade. (måste nog ta hand om och smöja cykeln lite bättre såhär på vintern!). Så jag var lite på vippen att blir på dåligt humör, så jag tänkte, fan, nu kommer jag väl bryta ihop på dansen igen oxå. Men jag försökte kämpa, och lyckades faktiskt. Optimism, tacka för det.

Tillsist var jag faktiskt på oerhört gott humör. Innan dansen bestämde jag mig för att vara glad vad som än hände. Sa det till de andra oxå. Det gjorde susen. Det gäller bara att bestämma sig. Allt handlar om att bestämma sig. Att gå och lägga sig oxå. Godnatt!



Sov som latoxen där
Vakna ung och nykär

Kär i dagen och livet
Då blir man ung på nytt

*

"När livet ger dig en sur citron, så ska du säga:
'Yes! Jag gillar citroner.
Vad har du mer att bjuda på?'"
-Henry Rollins


Smällar och seminarium

Lyssnade lite så sångseminariet med torbjörn lillieqvist idag. Riktigt skön bilbo-liknande snubbe måste jag säga! Och kul att se vad sångarna fick lära sig och hur han fick dom att utveckla sitt framförande till något mer under en halvtimme.

Här utvecklar han amelie med en solfjäder^^:



Och här är amanda på lunchen:


(om ni inte tycker detdär är fint så kan jag meddela att hon är jättefin egentligen)


Angående smällar:


Träffade Emelie idag oxå som till min stora entusiasm berättar att hon ska få barn om typ 6 månader!! :D Fyfaaaaasen vad kul!:D Älskar när folk man känner får barn!:D Men först äre ju Ali som ska bli pappa förståss!:D Inte klokt alltså!:D Wiihooo:D Jag ska sluta göra big smilies nu:D

Här har vi Emelie, mig och Klara när vi var levande statyer en gång i tiden:




Sov på saken
Vakna naken

Alla hjärtarness -varm choklad

Jag och Emil fick varm choklad i en matsal av Fanny den fina. Åsså skickade vi hjärtliga sms till "slumpmässigt" utvalda i telefonboken. Dvs Leif Sahlin, en gammal cykeltränare, åsså matte-björn ernström. Hoppas de blev glada! Men ännu gladare blev jag imorse när detta (nedan) damp ner genom brevinkastet<3

 

 

Älskade underbara Klara!

 

 

 

 

 

Puss och Kram banan

Ekorrn satt i tallegran

 

(made by me)

En helg i det fina vädret i solumshamn






Somna i hatten
Vakna mitt i natten

Instrumentalistmiddag

Tack för en underbar kväll kapells!




Somsagt:

har haft en underbart trevlig och rolig kväll på Uttern med instrumentalisterna m.fl. Knytis, middag, efterrätt, lite konstnärlig fotning, lek (fyra i soffan, psykologen). Lyckat lyckat minst sagt. Det är alltid så roligt att umgås med er!



 

 

(Är dom inte underbara så säg?)

 

 




Imorn ska jag tydligen bli firad hos mamma, sådär en knapp månad efter jag fyllt år^^ Bättre sent än aldrig kanske! Att få lite lunch är inte fy skam. Det blir trevligt!



Sov en stund
Fall för john blund

4 i rad

Var med på estetteatrarnas genomgång av ronja rövardotter ikväll. Kulkulkul! Ska vara lite biroll tänkte jag:) Och vetni, idag började min mobilkamera leva igen! Då blev jag lite glad sådär!



ps: jag vann. ds.




Hejsan hoppsan lillebror
Du förstår när du blir stor

Adios Nonino - Astor Piazolla




Lyssna sista biten, där spelar jag en felton som förstör stämningen nå så otroligt xD Helt underbart om jag får säga det själv.

En bra och dålig dag

Fått gratis fukost och haft livsåskådning. Försökt göra satslära-läxa. Spelat kort och schack. Köpt fotoalbum. Aron rev ner bokhandeln. Diskuterat lasagne. Skrattat. Dansat hiphop. Dansat jazz. Varit glad. Gått dåligt. Brytit ihop lite. Blivit less. Missat min tvättid. Missat allskönsfilmvisningen. Fått upp humöret igen. Vill sova på nalles axel. Ska göra det.





Sov som en nalle
Vakna utan balle

Foto-promenix

Hade en riktigt bra humördag idag. Tog mig tiden att gå en solljus promenix mitt på dagen tillochmed! Och då vill man ju bara fota fota fota! Och var är det med traktorer och grävskopor och sånt som gör att jag dras till dom?



Bilen där på sista bilden är känd för typ alla folkiselever åtminstone.




Sov bums
Vakna med ett plums

Tårta, noter och häng

Slagverkstårta i from av en trumma och trumstockar!

 

Minimaxi fick börja!

 

Den klassiska svenska sista tårtbiten som ingen tar.

 

Lite nytt material!:D Här har vi en trumsalut!

 

Lite jam i fojjis!

 

Schack i fojjis inkluderande dagens citat: "Jag tänker inte ligga ner heller, ta mig när jag står upp". (ja det är schack och inget annat). Han la ner min kung när han vann men då tyckte jag att jag åtminstone kunde få stå upp när jag förlorar! Jag står upp för det!

 

Åsså har man ju inte roligare än man gör sig.


 

 

Trevlig dag och godnatt och så

Sov fint med tårna små

 

Stora sköna tröjor och massa jävla poser

Erikshjälpenfynd:



Lite mysiga sköna tröjor, lite alldagsskjorttröja, jacknånting, lite underställ. Jag är rätt nöjd. Bor i den där blåa varma mjuka baotatröjan när jag är hemma.

Jag är hemskt bra på att ta massa jävla egobilder, men hemskt dålig på att ta seriösa bilder. Jag tycker det är tråkigt. Eller åtminstone så känner jag mig så patetisk så jag brukar inte visa dom alltför ofta. Men jag tvingade mig lite denna gång att ett par såndär typiska seriösa posebilder. Bara för att! Så grymt patetiskt, som martin skulle sagt.




Sen måste man kompensera lite:







Somna som en fluga
Vakna i en stuga

En såndär vanlig kväll för ovanlighetens skull

För en gångs skull hade jag faktiskt riktigt lust att gå ut en helt vanlig helg (ingen som fyller år, inget nyår, ingenting). Och det blev riktigt trevligt tycker jag!





Somnat bums?
Vaknat som en kluns?

Euskefeurat

Euskefeurat




Jag har gjort en ny underbar upptäckt. Med lite hjälp av Aron förståss. Euskefeurat får mig att längta tillbaks till det riktiga norrlandet och tänka tillbaks på allt underbart i den oskyldiga barndomen! Älskar norrländska btw!



Några låtar jag fastnat för hittills:

Euskefeurat – Det Är Hit Man Kommer När Man Kommer Hem

Euskefeurat – Jämna Plågor

Euskefeurat – Min Brorsa

Euskefeurat – Tankar På Nattgammal Is

Euskefeurat – Pessimistkonsulten

Norrdans-Nostalgi

Pullhakan

Middagspaus på pizzahouse innan slagverkskonserten. Isak vill göra en "pullhaka" på William, ni vet så man ser om man ska få tjejer eller killar när man skaffar barn. hm:P men det ville inte william. och lika envisa är dom tydligen båda två så såhär höll de på i minst en kvart! och jag överdriver inte. gosh.



Kärlek

Ferdinand Steiner – Blues for Gilbert

 

Tänker satsa på att bli klar med den den här gången minsann!

Livsåskådning



I onsdags hade vi livsåskådning tidigt på morgonen på skolan. Men vad gör det när man får äta gratis frukostbuffé samtidigt! Åsså blev det ju riktigt trevligt, intressant och mysigt och sitta där i nya varvet och diskuttera om livet! Mycket värt! Så jag kan rekommendera att gå på livsåskådningslektionerna om ni nångång skulle gå på kapellsberg i hänrösand!:) Lycklig var jag med min frukost!:)




Mat är lycka
Helst gratis utan att knycka

Det här är martin




Vi har dålig humor gemensamt och kompletterar varann på så vis: När den ena säger nåt får den den andra att verka smart. Och när den andra säger nåt får den den ena att verka smart. Eller hur man nu vill formulera det.




Sova nuuuuu
Eva luuuuuu

vill inte stiga upp

 

Haha ååååååå jag dog lite bara. Kände igen mig lite oxå i situationen! Jag är nog inte lika söt när jag vaknar dock!

Bakom kulisserna

I väntan på att alla skulle droppa in på logen för att förbereda sig inför genrepet så passade Ulf på att sussa lite. Ett par ben var det första jag såg när jag kom in:



Förberedelser och väntan på genrepet:



Lite mat på vårt kära Östanbäckens pizzahouse innan själva konserten:


(även hela familjen Deutschmann kom instövlandes! Alltid lika roligt att träffa på dom nissarna.)




Pusta ut
Ligg på lut

After Ski

Embed

VARFÖR GÅR DET INTE ATT BÄDDA IN FRÅN YOUTUBE?!?!?!?!?!??!?!?!?!

Favorit i repris

Cool

 

På bilden ser ni oxå ett av mina nyaste par örhängen från Smyckt. Bättre bild:

 

 

Don't be cruel

Stay cool

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0