Första Adventen

Vadå första advent! Jag längtar till 1:a december så jag får börja öppna min chokladkalender!:D




Middag hemma hos pappa och Lena och alla ikväll. Efter en dag med skyltsöndag och systers reklam av deras sjätteklassar-film som kommer ut på bio snart! Intressant! Thirteen a musical heter den, och är det största barnkulturprojekt som håller just nu i Sverige. Alla sjätteklassare i Härnösand är med i filmen. Premiär 10 december! Den måste jag ju se:) Läs mer HÄR om ni är intresserade.


(I papas ny renoverade och nytapetserade kök för ett tag sen)


Fick en tårtbit på tomtarnas café och gick sen till NBV och övade lite dans. Syster Malva kom sen och lärde mig hennes dans som jag tydligen ska va med på (moderna dansen på norrdans den 14:e, skönt med nåt som INTE är den 7:e). Sen kom mina små jazzdansare och mina små statister (emil och sanna) och övade inför dansuppvisningen den 7:e. De var duktiga:) Vilken dag den 7:e kommer bli! Rännande hit och dit! Stress och stress! Dans och dans! Men det kommer nog bli kul!:) Kom och kolla på Parkaden kl 19:00 om ni vill! Då dansar Willsons och Malins grupper från ABF. (jag är med på jazzgruppen, stress stress).



(från vår förra dans, "casino royal")





Och btw, det lilla julpynt jag har är framme. Och stjärnan är uppe. Och lite glögg blev det ikväll igen. Jag älskar julstämning:)





Sov gott
Vakna flott


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0