Bloggish

Jag följer trenden o skriver som alla andra att jag följer trenden o skaffar en blogg!

Jag tänkte att jag skulle skaffa en blogg när jag flyttar hemifrån, och nu har jag gjort det!! Eller, vi har iallafall flyttat alla möbler å de mesta av grejerna. Pappa hjälpte till o bygga ihop lite möbler. Pappa: "Fan den här bögmejseln passar ju inte här." xD  Rätt mycket ikea stinker det..  Så satans bra det kommer bli! Att flytta hemifrån nu är ett av de bästa val jag gjort i mitt liv tror jag! (På grund av många saker). Familjen framförallt, klarar inte av alla regler. När man blivit så pass gammal måste man få forma sitt eget liv o ha sina egna regler (inga särskilda). Ska bli nice att ha ansvar själv. Tror att jag kommer tycka det är kul att hålla hyffsad ordning osv. Det blir som en annan sak när man är ensam. Egen lägenhet, ensam hemma, hos en kompis/pojkvän osv. 

Lägenheten är hur mysig som helst. En etta med liten sov-alkov, hemskt mysigt kök med snétakfönster, stort fönster i rummet, ljust o trevligt. Åsså har jag en toalett också, tänkte att det kunde vara bra att ha. Vill bara dit hela tiden o fixafixafixa. Ska hinna med det imorn o på torsdag tänkte jag. Har inte börjat bo där på riktigt än, på fredag ska vi åka å handla massa basmat så att jag kan leva. I natt sover jag hemma hos papsen.

Ska ta och gå å knacka på hos de närmaste grannarna oxå, så man gör ett bra första intryck^^ Har redan hälsat på två stycken i trapphuset när jag svettig o andfådd konkade på lådor å grejer uppför de sju trapporna med sju trappsteg mellan varje avsats. Ja, klart jag räknade. Dom var iallafall trevliga! En av dom sa: "vi får ta en kopp kaffe nån gång".^^
Yes jag bor högst upp! Fan va kondition jag kommer få! Tänk när jag glömmer massa saker när jag ska iväg å måste springa upp, ner, upp, ner. Men jag har en trevlig utsikt över skolan iaf ... ;P

Utsikten^^


Jag är så glad! Över lägenheten, men också inte minst för att jag har haft den underbaraste helgen på länge! Det här hänt så mycket bra. Folk, prat, världens bästa fylla, tivoli, obeskrivliga, smått chockerande stunder, önskedrömmen, slagverkskonsert, grillning hos slagge osv. Jag älskar mitt liv just nu! Tack vare många underbara människor. Tack till er som känner er träffade!:D Ni betyder.

Btw, det bli väl inflyttningsfest såsmåningnom, nångång in på sommarlovet kanske. Men man måste ju va tyst efter tio... men det fixar sig nog! Man kan inte avstå från inflyttningsfest bara för det. Håll utkik! Jag lär informera.
Lena: "Då måste säga till när du ska ha inflyttningsfest så vi vet."   Vadå ska ni stå å vakta eller?  Jag är inte hum i duvvet ..... Aja det blir nog bra. Får väl knacka på hos grannarna innan oxå o säga att de får säga till om det blir för högljutt.    ...Högljutt,, vilket konstigt ord. Det kanske inte ens stavas så. Högljudt? vafan har aldrig skrivit det, spela roll. haha, man tänker för mkt på ord ibland. Det fick mig osökt att tänka på berget som finns i sverige nånstans som heter "lustigknopp". hihihihi. Där vill jag bo.

Skämt o sido! Man måste sova också! Har forskat endel om sömn, men inte hjälper det inte. Jaah vad bra att jag passar på att göra min blogg kl halv 2 på natten, bra Emma. Jag lär sova sött å vakna trött. Men hörrni, God natt, vakna med ett skratt! 


Kommentarer
Liten ugn

Awesome blogg :D

2009-06-03 @ 08:27:46
Michaela

Härligt, tänkte på det för någon dag sen att du också borde skaffa blogg! och så har du ju gjort det :D :D :D

2009-06-03 @ 19:45:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0