Stressed

Mycket att göra.
Tro det eller ej men idag (igår, fredag) gick jag upp halv 11 (!). Ställde klockan på halv 10 än en gång men kom upp sen iaf och hoppade in i duschen (ja, hoppa var väl kanske att ta i), sen kunde jag iaf öppna ögonen litegrann.

Marielle och Tobias kom hit och övade massa låtar till äbro-festen. Det kommer bli riktigt nice xD Sedan blev det snabbt och stressat till att ta med en macka och åka upp till murberget och hjälpa  till att sälja biljetter till bäverteatern igen. Det är alltid kul att möta massa människor. Tobias kom och hjälpte till oxå, så han fick se gratis han med. Jag såg dock inte denna gång, hade inte tid. Hade velat, för att se skillnaden på hur de spelar och så:D Menmen.

Dessutom, Lena som jag "jobbade" med där visade lite bilder för mig som hon hade fått med posten från japan. Då såg jag Menos där på bilderna! Åsså insåg jag att det var ju Menos Lena! Menos mamma. Det var riktigt kul. Har hört så mkt om hennes snällhet och goda mat^^

Cyklade hem och var fortfarande hyper och helt upp i varv och stressad. Försökte säga till mig att det var lugnt nu, men jag trodde jag nästan skulle svimma ett tag. Gosh. Imorn ska jag försöka slappna av lite.

Jag och Jimmie satt här och spelade gitarr och sjöng och kollade HIMYM och chillade. Sen kom Kela och Holia som Kela kallar henne (hennes kompis från Råne) :) Trevligttrevligt. Menos var här lite oxå.

Höll på att göra bort mig inför en granntant när vi sprang nedför trapporna en gång, eller kanske gjorde bort mig. Bara för att de sku ner o röka eller nåt, jävla rökare;) Närå... Man måste verkligen va försiktig i en bostadsrätt, det är en lite annan sak faktiskt..

Sen blev det lite bittens och snacka med de underbar bittens-vakterna som säger att jag ska passa på att springa o hämta en gratis kladdkaka av pingstkyrksungdomarna innan de stänger^^ och massa annat folk trevligt folk.

Imorn ska man upp.
Bussen går 10.20...
Men jag är pepp iallafall!
Puss och hej, jimmie skrev Gay.  (i min gästbok...)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0