Jag ser ljuset!


För första gången sen jag flyttade hit har jag en fungerande taklampa i köket! Förstår ni hur underbart det är! Nu kan jag äntligen se nåt när jag diskar oh lagar mat. Vet inte om jag sagt det tidigare, men har inte haft en enda lampa i köket på ett tag. Ingen taklampa, ingen spislampa, kylskåpslampan gick sönder oxå oh även skrivbordslamporna jag brukade ta in till köket. Men nu har jag minsann köpt glödlampor så det bara sprakar om det!

Samhällskunskapsprovet var btw inställt i morse. Jag klev upp åtta (trodde jag?) och gick in i duschen, när jag kom ut var klockan fem i nio. Jag fattade ingenting. Jag hade INTE duschat i en timme FAKTISKT. Jag måste vart lite borta bara när jag kollade på klockan... Slagverkslektionen skulle börja klockan nio, så den missade jag:( Men jag hann stressa mig till Samhällskunskapen, för att rusa in i ett tomt klassrum. Wey, bra, bra att man får veta saker i tid. Så vi satt och lodade oss i caféterian istället fram till lunch.

Ikväll har jag vart på Spinning! Nu jävlar ska jag komma igång med träningen igen! Det kändes skönt att få ta i lite oh svettas. Eftersom jag inte tränat riktigt ordentligt på ett bra tag så var det rätt hårt. Spinning är nice! Skööönt att stretcha efteråt!

Nu har jag suttit och ätit upp ca en halv chipspåse, innehållet i den vill säga. Jag blev så hemskt sugen och kände mig lite smått förtjänt av den. Men så ska jag inte göra efter varje gång jag tränar. Man ska äta bra grejer efter träning, det är viktigt.

Spinn som en katt
Somna i natt


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elrl

parle vous francais? je ne sais pas. pardon monsieur. okey let's dance!

RSS 2.0